تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 164 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1631

نام تاپيک: بازیهای جدید و زیبا (جاوا و سیمبین)

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    جناب کمال خسته نباشی.
    من گوشی نوکیا 6270 دارم. در تاپیک " آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکی" همه لینک ها قدیمی شده و چیزی نتونستم دانلود کنم.
    در این تاپیک هم جلوی هیچ کدوم از بازی هات ندیدم مدل گوشی منو نوشته باشی. اصلا این مدل بازی هارو ساپورت میکنه؟ چطور بفهمم این بازی هایی که در همین صفحه گذاشتی در گوشی من قابل اجراست یا نه؟

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    جناب کمال خسته نباشی.
    من گوشی نوکیا 6270 دارم. در تاپیک " آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکی" همه لینک ها قدیمی شده و چیزی نتونستم دانلود کنم.
    در این تاپیک هم جلوی هیچ کدوم از بازی هات ندیدم مدل گوشی منو نوشته باشی. اصلا این مدل بازی هارو ساپورت میکنه؟ چطور بفهمم این بازی هایی که در همین صفحه گذاشتی در گوشی من قابل اجراست یا نه؟
    سلام پیمان جان
    عزیزم، اون تاپیک آرشیو بازیهای ngage... پست اولش رو نگاه کن. لین همه بازیها در پست اول هست(چون هنوز کامل نشده،اعلام نکردم) در ضمن... اون بازیها مخصوص گوشیهای سری 60 هستند. گوشی شما جاوا است
    در مورد بازیهای اینجا... اونایی که بالاش نوشته java game به احتمال زیاد روی گوشیتون نصب میشه. باید امتحان کنید. معمولا 70 درصدشون اجرا میشن
    البته بازیهای صغحات ابتدایی این تاپیک لینک هاشون پاک شدند. شما از صفحه آخر به سمت عقب برگرد. فکر کنم تا صفحه 70 مشکلی نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کمال جان ممنون از راهنماییت.
    یه سوال دیگه. قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟
    راستی شما که زحمت آپلود میکشی چرا تو یه سایت مثل parsaspace یا persiangig یا box.net یا ripway آپ نمیکنی که موندگار باشن. فایل های سال های پیش یا چند ماه پیش من هنوز تو این سایت ها هستن.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    کمال جان ممنون از راهنماییت.
    یه سوال. شما که زحمت آپلود میکشی چرا تو یه سایت مثل parsaspace یا persiangig یا box.net یا ripway آپ نمیکنی که موندگار باشن. فایل های سال های پیش یا چند ماه پیش من هنوز تو این سایت ها هستن.

بازیهای این تاپیک ابتدا روی persiangig بودند. اون سایت به هیچ وجه پهنای باند لازم رو نمیتونست به من بده و هر یکی 2 ساعت down میشود(به مدت 4 ساعت)

بعد از اون بازیهای این تاپیک و 1 گیگ بازیهای ngage رو روی box.net ریختم. اونم وقتی دید توی 2 ماه 50 گیگ پهنای باندش رو خوردم، زد اکانت رو نابود کرد

بعد از اون رو آوردم به 4shared
    1 گیگ بازیه ngage رو اونجا آپ کردم. چند روزه پیش دیدم اکانتم کامل پاک شده. میل زدم به suport اش، گفت...
    اگه 1 ماه لوگین نکنی، امانت پاک میشه

خلاصه... همه راه ها رو امتحان کردم و برای کار من بهترین سایت همین 4shared اه. فقط نباید یادم بره که ماهی یه بار لوگین کنم توش

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    میتونی برای اینکه اکانتتو نابود نکنن چند تا اکانت بسازی و با اسم های مختلف آپ کنی.

من پستمو ادیت کرده بودم.
    قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟ برای نصب بازی های سیمبین روی گوشیم چی؟ هیچ راهی وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    میتونی برای اینکه اکانتتو نابود نکنن چند تا اکانت بسازی و با اسم های مختلف آپ کنی.

من پستمو ادیت کرده بودم.
    قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟ برای نصب بازی های سیمبین روی گوشیم چی؟ هیچ راهی وجود نداره؟

منم همین کارو کرده بودم دیگه.3 تا اکانت داشتم که 2 تاش پاک شدن.
    در مورد سوالت:
    شما اصلا برنامه هه و بازیهای سیمبین رو نمیتونی نصب کنی (مثل colorfix)
    شما کلا به تاپیک "آرشیو بازیهای ngage..." نرو.
    برنامه colorfix هم مخصوص همون بازیهاس
    شما فقط بازیهای جاوا رو میتونی نصب کنی
    پیمان جان...
    اگه بازم سوالی داشتی، با پیغام خصوصی بپرس. من در خدمتم

داره خودمونی میشه peggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

cheghadr baaaaziiiiii kheily vaght bood ke nayoomade booodamm.ey val kamal jooon

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

کمال تو این همه بازی رو از کجا گیر میاری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مرسي و تشكر از بازيهاي جالبت كلنگ جان ولي بازيهاي صفحات 99 98 لينكش مشكل داره
    ميدونم محل درخواست بازي نيست ولي از بازيهاي استراتژي مديريتي و فكري بيشتر استفاده كني خيلي خيلي ممنون ميشم باز هم از زحماتت ممنون

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •