اره واقعا چه دردسري داريم!
ولي واسه ماها كهlcdداريم ايكس ويژن بدرد نمي خوره!![]()
اره واقعا چه دردسري داريم!
ولي واسه ماها كهlcdداريم ايكس ويژن بدرد نمي خوره!![]()
من اين كار رو نكردم!چون اسپيكر يا سينما خانواده ندارم كه ورودي ديجيتال داشته باشه!
از كابل مخصوص استفاده ميكنيد؟
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
آقاي كريمي اين مشكلات كي برطرف ميشه؟
مشكلات:
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته(فريمور قبلي وقتي كه دستگاه روشن بود مي شد ولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم تونستن backكردن در برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!)
7.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
زير نويس رو هم هنوز امتحان نكردم ولي اينطور كه معلومه اونم مشكل داره!
وووو.................
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
راستي رمز اين فريمور جديد چيه؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by regedit021; 11-04-2010 at 13:25.
ها سلاماره چه باروني هم هست خداكنه تا فردا همينطور بارون بياد!
ومشكل شما::::من امتحان نكردم ببينم ميتونم بگيرم يا نه ,ولي شما ببينيد چند درصد سيگنال داريداگر زير50%هست !از اين مشكلات پيش مياد!
بقيه كانال ها چي? اونارو داريد؟
آنتن رو ارتفاع دادم و سیم کشی اش رو هم تعویض کردم
الان سیگنال ها دور بر 70 و 60 هستند (قدرت و کیفیت)
تصویر هم خوبه
فقط یه چیزی:
من آنتنم هانی هست. خب طبیعتا این آنتن باید به برق وصل بشه و قابلیت گردش رو هم داره.
اما چرا وقتی خاموشه سیگنال قویتره؟!!!!!!
و جهت آنتن در دیجیتال مگه تاثیر هم داره؟!!!!
خوشبختانه الان 1 - 14 را خوب دارم.
یک دستگاه جم SiMA- TP02 برای LCD 32 اینچ خریداری شد. دستگاه خوش دست و بی دردسریه . تعویض کانالهاش هم سریعه نسبتاً حدود 3 ثانیه طول می کشه. همه کانالهای قابل دریافت رو هم دریافت می کنه
تصویرش عالیه. زیاد هم داغ نمی کنه
برای اونهایی که یه STB بی دردسر با حداقل امکانات می خوان مناسبه
Last edited by Rebel; 09-04-2010 at 16:55.
نوشته شده توسط mrjfmrjf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخ.
اين كار رو كردم اما نتيجه نگرفتم
آيا شما خودتون تونستين يك فيلم با صداي ديجيتال (و از طريق اين خروجي صدا-SPDIF) نگاه كنين و بشنوين؟
[QUOTE=regedit021;4829547]من اين كار رو نكردم!چون اسپيكر يا سينما خانواده ندارم كه ورودي ديجيتال داشته باشه!
از كابل مخصوص استفاده ميكنيد؟
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
سلام
بازهم از پاسخ ممنون
آره من از كابل اپتيك مارك دايو براي وصل كردن به سينما خانواده استفاده ميكنم
فكر كنم بايد كار نكردن خروجي صداي اپتيك يا SPDIF اين دستگاه رو به بقيه مشكلات اون اضافه كرد
آقاي كريمي(provision) شما چه نظري داريد . آيا واقعا اين خروجي صدا فقط جنبه زينتي داره يا كار هم ميكنه؟
سلام
آنتن هانی برای سیگنالهای آنالوگ طراحی شده وقتی که به برق وصل می شود بوستر آن سیگنالهای آنالوگ را تقویت می کند و سیگنالهای دیجیتال را از خود عبور نمی دهد. به این دلیل اگر از آنتن معمولی استفاده کنید و رو به جماران ( محل ارسال امواج دیجیتال تلویزیونی ) تنظیم شود، تصویر خوبی را خواهید گرفت.
اينو يادم رفت بگم!با فريمورجديد خاموش ,روشن شدنt-7 سريعتر شده!
Last edited by regedit021; 09-04-2010 at 22:57.
سلام
جدید بودن یک تکنولوژی همیشه این مشکلات رو داره
از هر کالایی که باشه همیشه اینجوریه
پیش میاد .
هیچ کالایی از روز اول بدون مشکل ساخته نشده .
انشاالله این مشکلات هم رفع خواهد شد
---------- Post added at 06:36 AM ---------- Previous post was at 06:34 AM ----------
سلام
من تمام مواردی رو که شما فرمودید رو به همکاران فنی منتقل کردم . قول دادن هرچه سریعتر رفع اشکال کنند
رمز هم همون قبلی بوده و هست 666666![]()
[QUOTE=phoenix1;4825890]
همینی که هست.
انتظار داری من مدارک رو کنم ؟
شما اگه مدارکی داریبد رو کنید
شما ادعا دارید نه من
نافی را نفیش کافیست
من فرمول محاسباتی خودم رو ارائه دادم حالا شما چی داری رو کنی ؟؟
سعی میکنم جواب آدمی مثل شما رو ندم چون خودت هم نمیدونی چی میخوای !
آقاي كريمي سلام
بنده جديداً t-7 را تهيه و استفاده كردم و از آنجايي كه قبلا مطالعه و در همين سايت از آپديت مطلع شده بودم پس از تست اوليه بلافاصله فايل بروزرساني را اجرا نمودم و اشكالات زير كه بعضاً توسط دوستان اشاره شده پديدار شد لذا اولين سوال بنده اين است چگونه ميشه به حالت اول برگردانده بشه و آيا اين مشكلات سريعاً حل ميشود؟
تغييرات پس از آپديت
1- هارد 320 مكستور 2.5 كه براحتي خوانده ميشد ديگر خوانده نميشود
2- همانطور كه دوستان اشاره كردند براي تنظيم برنامه صفحه جديدي كه اشاره به راديو دارد آمده و نميرود
3- رمز تغيير كرده و اينكه شما ميفرماييد 666666 ظاهرا مشكلي هست كه بلافاصله به دليل در منو بودن براي آپديت اقدام و در نتيجه رمز نميباشد
اگر مشكل ديگري هم باشد من هنوز به آن نرسيده ام چون جديد و فرصت كافي نداشتم
با تشكر قاضوي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)