آقا من تو سایتای مختلفل گشتم همه ی کرکا ایراد معروف کرش بعد از یه هقته رو داره، فکر نکنم تا 6 ماه دیگه کرک درست این بازی بیاد، عجله ای هم براش ندارم و تا 6 ماه دیگه هم به 2013 وفادار میمونم!
پس شما هم الکی دانلود نکنید!
احتمال زیاد سیوت خراب شده یا به طور کامل پروسه سیو طی نشده اکثر بازی ها این پیغام رو دارن که در حین سیو کامپیوتر خود را خاموش نکنید ولی در مورد چند لحظه بعدش چیزی نگفتن
من که امسال تیمم شانس اول قهرمانی در لیگه عمرا به این زودی ها سراغ 14 برم
ای بابا...... خیلی تیمت خوب بود، حیفه واقعا اون سیو از بین بره!
Last edited by Sepehr SS; 01-11-2013 at 09:47.
سیوم خراب نشده...از همون فصل بجای هفته 32 باید از 15 شروع کنم...
تا حالا 2 بار تو جام باشگاه های جهان بودم که هر جفتشم تو فینال به بوتافوگو باختم!!
این فصل متاسفانه فینال لیگ قهرمانان رو هم به آرسنال باختم. یه گل زدن و دیگه چسبیدن تو دفاع!
اینم رکوردی که تو سری آ زدم:
![]()
فکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نه
والا من همیشه رم رو ورمیدارم تو همه بازی ها. چه فوتبال منیجر چه فیفا منیجر و چه خود بازی فیفا
پست های اول من رو هم اگه ببینید تو همین تاپیک از همون اول رم رو برداشته بودم و با اینکه تقریبا از همه تیم ها پیشنهاد داشتم ولی بازم همینجا موندم
البته دیشب شد 10 بازیفکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)