با سلام و خسته نباشيد
من مدار داخلي يا کيت داخلي يا شماتيک لامپ کم مصرف 40 وات به بالا را مي خوام اگر کسي داره ممنون ميشم کمکم کنه.
با سلام و خسته نباشيد
من مدار داخلي يا کيت داخلي يا شماتيک لامپ کم مصرف 40 وات به بالا را مي خوام اگر کسي داره ممنون ميشم کمکم کنه.
سلام دیمر لمسی هم اگر ممکنه مدار و سورسشو قرار بدید.
سلام به همگی!!!آقایون من به این سورس و مدارهانیاز دارم اگر درمورد هرکدومشون اطلاعات دارین ممنون میشم اگردراختیارمن هم قرار بدید.
1.پروژه ی بازی snake با lcd گرافیکی (c ,bascom)
2.پروژه ی بازی دوز با صفحه لمسی و// // //.
3.پروژه ی دیمر با صفحه لمسی.
پیشاپیش از توجه تون ممنون.
ببخشید میشه چند تا کتاب برای مدار 1 معرفی کنید که سطحش متوسط به بالا باشه....مثال هم زیاد داشته باشه
بهترین کتاب برای مدار 1 کتاب نیلسون هست که خیلی خوب درس داده و واقعا مفهومی هست نه مثل جبه دار پر از چرت و پرت الکی فکر آدم را مشغول میکنه این استادهای بیشعور هم نمیفهمند
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
برای دیمر لمسی و بازی و .... باید با میکرو برنامش را بنویسید و شامل چند قسمت میشه اگه دنبال یک چیز آماده هستی بدین طراح بیرون برات بسازه اما اگه دنبال یاد گیری هستی خودت میخواهی بسازی جزء به جزء باید بری جلو
اولین بار که میفرستی فرد حساب میشه و بعدی زوج و همینطوری تکرار میشه.برای هر صفحه باید دو سری سیگنال ورتیکالو به همونصورت که گفتم فرستاد.(20 سیگنال بعد از خطوط فرد و بیست سیگنال بعد از خطوط زوج).
من که فعلا درگیر درسای دانشگاهم فرصت نمیکنم.تازه این مورد رو من تاحالا وقت نکردم عملا امتحان کنم و اگه چیزی بدونم فقط در حد تئوری هست.
راستش این پروژه ی منه ! دوست دارم علاوه بر پاس کردن این واحد درسی یه چیزیم یاد بگیرم.دنبال یه سورسم که خط به خط از روش کامپایل کنم اما برم بررسی کنم ببینم تک تک خط ها چه جوری اینجوری شده
الان خیلی واسم جالب شده که بتونم خودم snake رو روی glcd بیارم.
آماده هست چیزی تو نت که من فقط ببندم ؟
سلام من یک مدار full adder می خواهم با طراحی ترانزیستور cmos
دیمر لمسی چیزی من ندیدم سورسش را بزارن
اما اول فرض کن لمسی نیست و با زدن دو کلید نور کم و زیاد بشه بعدش توی avr یا pic برنامش را بنویس ، توی اکثر کتابهای آموزشی پیک یا ای وی ار کنترل ac که شامل موتور و لامپ هست وجود داره
اگه تحقیق کردی و به نتیجه نرسیدی بگو برات برنامش را با شماتیک مدار بزارم
فقط قبلش تحقیق کن چون کلی وقتم را میگیره برات بزارم
دیمر منتفی شد.دنبال سورس پروگرمر و دیباگر آرم یا avr (jtag) ام
snake هم که مطمئن شدم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)