تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 130 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    من مدار داخلي يا کيت داخلي يا شماتيک لامپ کم مصرف 40 وات به بالا را مي خوام اگر کسي داره ممنون ميشم کمکم کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دیمر لمسی هم اگر ممکنه مدار و سورسشو قرار بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

12 بازی رو lcd گرافیکی

سلام به همگی!!!آقایون من به این سورس و مدارهانیاز دارم اگر درمورد هرکدومشون اطلاعات دارین ممنون میشم اگردراختیارمن هم قرار بدید.
    1.پروژه ی بازی snake با lcd گرافیکی (c ,bascom)
    2.پروژه ی بازی دوز با صفحه لمسی و// // //.
    3.پروژه ی دیمر با صفحه لمسی.
    پیشاپیش از توجه تون ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید میشه چند تا کتاب برای مدار 1 معرفی کنید که سطحش متوسط به بالا باشه....مثال هم زیاد داشته باشه

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کتاب برای مدار 1 کتاب نیلسون هست که خیلی خوب درس داده و واقعا مفهومی هست نه مثل جبه دار پر از چرت و پرت الکی فکر آدم را مشغول میکنه این استادهای بیشعور هم نمیفهمند

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

برای دیمر لمسی و بازی و .... باید با میکرو برنامش را بنویسید و شامل چند قسمت میشه اگه دنبال یک چیز آماده هستی بدین طراح بیرون برات بسازه اما اگه دنبال یاد گیری هستی خودت میخواهی بسازی جزء به جزء باید بری جلو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری حالیش کنیم که این مال خط فرد یا زوجه ؟ اون 20 خط آخر را که دید یعنی میفهمه حالا باید زوجها یا فردها را نمایش بده ؟
    سیگنال ورتیکال را برای صفحه بعد ارسال میکنیم اینکه میگی منفی میشه و4.7 us صفر میشه ... منظورتون ورتیکال بود ؟یا خطوط زوج و فرد؟
    اصلا برام سواله این چینی ها چطوری یک mp4 یا هزاران وسیله دیگه مه همه چیز را نمایش میده این قدر ارزون درست میکنند نمیشه از آی سی هاس اونها استفاده کرد ؟ اما ما هنوز یک سیگنال ویدئو نمیتونیم درست کنیم کسی هم اطلاعات در موردش نداره
    من میخوام یک پنل داشته باشم که تاچ بزارم روش نوشته یاا عکس بزارم که کاربر انتخاب کنه و چون دوربین مدار بسته میخوام بهش وصل کنم ترجیح دادم از مانیتورهای توی بازار استفاده کنم و من باید سیگنال ویدئو درست کنم نمایش بده در حد چند تا عکس ساده و نوشته و هر وقت خواستم دوربین نمایش بدم یک رله میزارم که روی دوربین سوئیچ کنه
    شما پیشنهاد خاصی واسش نداری؟ یا اگه میتونی این پروژه درست کردن سیگنال ویدئو را انجام بدین هزینش مهم نیست پرداخت میکنم شما انجام بدین ، به هر طراحی میگم میگه من کار نکردم نمیدونم .
    اولین بار که میفرستی فرد حساب میشه و بعدی زوج و همینطوری تکرار میشه.برای هر صفحه باید دو سری سیگنال ورتیکالو به همونصورت که گفتم فرستاد.(20 سیگنال بعد از خطوط فرد و بیست سیگنال بعد از خطوط زوج).
    من که فعلا درگیر درسای دانشگاهم فرصت نمیکنم.تازه این مورد رو من تاحالا وقت نکردم عملا امتحان کنم و اگه چیزی بدونم فقط در حد تئوری هست.

7. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

12

بهترین کتاب برای مدار 1 کتاب نیلسون هست که خیلی خوب درس داده و واقعا مفهومی هست نه مثل جبه دار پر از چرت و پرت الکی فکر آدم را مشغول میکنه این استادهای بیشعور هم نمیفهمند

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

برای دیمر لمسی و بازی و .... باید با میکرو برنامش را بنویسید و شامل چند قسمت میشه اگه دنبال یک چیز آماده هستی بدین طراح بیرون برات بسازه اما اگه دنبال یاد گیری هستی خودت میخواهی بسازی جزء به جزء باید بری جلو
    راستش این پروژه ی منه ! دوست دارم علاوه بر پاس کردن این واحد درسی یه چیزیم یاد بگیرم.دنبال یه سورسم که خط به خط از روش کامپایل کنم اما برم بررسی کنم ببینم تک تک خط ها چه جوری اینجوری شده
    الان خیلی واسم جالب شده که بتونم خودم snake رو روی glcd بیارم.
    آماده هست چیزی تو نت که من فقط ببندم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من یک مدار full adder می خواهم با طراحی ترانزیستور cmos

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیمر لمسی چیزی من ندیدم سورسش را بزارن
    اما اول فرض کن لمسی نیست و با زدن دو کلید نور کم و زیاد بشه بعدش توی avr یا pic برنامش را بنویس ، توی اکثر کتابهای آموزشی پیک یا ای وی ار کنترل ac که شامل موتور و لامپ هست وجود داره
    اگه تحقیق کردی و به نتیجه نرسیدی بگو برات برنامش را با شماتیک مدار بزارم
    فقط قبلش تحقیق کن چون کلی وقتم را میگیره برات بزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

9 مار با glcd یا سورس پروگرمرarm

دیمر منتفی شد.دنبال سورس پروگرمر و دیباگر آرم یا avr (jtag) ام
    snake هم که مطمئن شدم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •