بله . من با ADSL LAN وصل هستم . در مورد آپدیت هم نمیدونم باید انجام بدم یا نه من معمولاً در ویندوز میکردم ولی الان رو نمیدونم . البته الان قطعش کردم ولی خوب نمیدونم دقیقاً چیکار کنم ؟
آفیس هم درست شد . مرسی
بله . من با ADSL LAN وصل هستم . در مورد آپدیت هم نمیدونم باید انجام بدم یا نه من معمولاً در ویندوز میکردم ولی الان رو نمیدونم . البته الان قطعش کردم ولی خوب نمیدونم دقیقاً چیکار کنم ؟
آفیس هم درست شد . مرسی
Last edited by symk; 15-08-2008 at 13:32.
یه مساله ای رو فراموش کردم بگم . ظاهراً بعضی از یخت افزارهای من نصب نشدند یا شدند؟ نمیدونم ؟ ولی خوب الان من موزیک رو پلیر لینوکس پخش میکنه ولی صدایی نمیاد . و وب کم همین طور . حالا مودم دایل آپ رو هم تست نکردم . چیکار باید بکنم ؟
خوب اگر اینگلیسیت در حد خوبیه اینجا رو بخون
به جواب بیشتر سوالاتت می رسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه yum رو راه اندازی کردی
عین آبخوردن هر نرم افزاری رو خواستی می تونی نصب کنی
آقا دمت گرم . همه دستورات رو دارم نصب میکنم . نمیدونم آخرش چی بشه ولی خوب همشو دارم اجرا میکنم و بعد از ریستارت معلوم میشه
ریستارت برای چی؟
گنو/لینوکس اصلا احتیاج به ریستارت نداره (بعضی مواقع استثناْ)
لینک خرابه .
سلام
بله مشکل skin حل شد.
error فونت هم این هست :
در مورد زیر نویس کلیک راست می کنم اما تو قسمت subtitles چیزی نیست یعنی غیر فعال هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید برای همون فونت باشه که نصب نکردم.
و سوال آخر اینکه چطوری بهش بفهمونم تمام DVD رو بخونه چون مدام من مجبورم فایلها رو براش باز کنم. و متاسفانه برنامه امکان select all نداره. باید دونه به دونه اجرا کنم.
ممنون.
دوستان من هنوز نتونستم کارت صوتی و وب کم و ... نصب کنم . یعنی هیچ صدایی نمیاد . بابا یکی راهنمایی کنه . در مورد گرافیک هم شک دارم . من درایوارها رو از کجا باید بیارم ؟مادر بورد هم همینطور .
برای دانلود نسخه ی 0.3-5 به لینک زیر برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* برای رفع مشکل فونت ببین یه فونتی که خودت داری حتی مثلا arial رو میتونی استفاده کنی.
از قسمت فونت های ویندوزت فونت arial رو بردار و تو لینوکس در پوشه Document در فولدر home کپی کن.
بعد برنامه MPlayer رو وازش کن و روی برنامه راست کلیک کن. گزینه preference رو انتخاب کن و روی سر برگ font کلیک کن، بعد اونجا نوشته browse روی اون کلیک کن و مسیر رو به سمت فولدر document ببر و فونتت رو انتخاب کن و بعد یه بار برنامه رو ببند و دوباره وازش کن 100 درصد درست شده.
* در مورد حل مشکل دی وی دی هم باید کتابخانه مربوطه نصب بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)