تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 279 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض !top sony

سلام
    active جان منظورم از مشکل داشتن تو عضو شدن اینه که انگاری باید با out look بهشون mail بزنی!
    اونو چیکار کنم؟
    تازه اسمتم نگفتی عزیز!
    بعدش یه سوال دیگه هم پیش اومده اینه: چه جوری میشه وقتی sms داری تایپ میکنی رنگ فونت رو تغییر بدی؟
    اینم یادت باشه با cid36 و farmanager کار میکنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جون مادرتون شماها رو به خدا قسم کمک کنید.
    من با فار وقتی 810 مو وصل میکنم میگه درایور گوشی نصب نیست
    در حالی که نصب است.البته خود ویندوز نصبش کرده.
    تو سیدی درایور نصبش نبود.
    اگه دارید بزارید...در ضمن اصلا با فار میشه با 810 کاری کرد یا نه؟
    جون مامانتون جواب بدید
    آقا دفعه دیگه انقدر قسم بدی جواب نمیدم
    هنوز هیچ کاری نکردی گوشیتم داره کار میکنه چرا اینهمه قسم میدی
    باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی

میشه ولی آخر سر باید کل main رو با phone xs فلش کنی

آموزش Far manager ویرایش شد دوباره بخون

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    active جان منظورم از مشکل داشتن تو عضو شدن اینه که انگاری باید با out look بهشون mail بزنی!
    اونو چیکار کنم؟
    تازه اسمتم نگفتی عزیز!
    بعدش یه سوال دیگه هم پیش اومده اینه: چه جوری میشه وقتی sms داری تایپ میکنی رنگ فونت رو تغییر بدی؟
    اینم یادت باشه با cid36 و farmanager کار میکنم!
    خیلی ساده است فرم رو پر میکنی بعدش واست یه میل میاد که توش یه لینکه روی لینک کلیک میکنی ریجستر میشی
    مشکلی نداره فقط گفتم شاید ایمیل فعال سازی که برات میاد تو inbox نره و بره تو spam
    اسمم هم محمد رضا ست اگه بدردتون میخوره

رنگ چی رو تغییر بدی مگه با تم عوض نمیشه رنگش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

اون روش اول افزایش تعداد sms رو کسی روی 810 امتحان کرده؟ نتیجه؟ میشه به صورت تصویری منو راهنمایی

کنین؟ راستی حتما باید گوشی فلش بشه؟
    باشه میگم
    بله حتما بعد از کار با far باید main گوشی فلش بشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باید با فار به گوشی وصل بشی و تغییرات رو انجام بدی ولی چون فایل rest گوشی ها w810 رو نمیشه با far یا phone xs فلش کرد احتمالا آخر سر باید main کامل رو با phone xs رو گوشی فلش کنی تا روشن بشه که اگه imei گوشیتون اصلی هست مشکلی نداره

ضمنا اون افزایش فضای sms روی w810 جواب نمیده
    Active جان آخه بعضي ها ميگن كه انجام شده رو w810 ؟؟؟ الان نميشه اين كار رو انجام داد يا كلا هيچ وقت نميشه؟؟؟
    بعد وقتي با phone xs بخواهيم فلش كنيم نميشه تو قسمت fs فايل fs رو بزاريم و قسمت main فايل main رو با هم فلش بشه؟؟؟؟
    2- چرا بايد با gslide اديت كنيم ؟؟؟ اينا براي من سوال بود پرسيدم اطلاعاتم كامل بشه.
    بعد براي كا 800 راهي پيدا شد بگين آخه از topsony فايل منو گرفتم منو رو تغيير بدم و فايل دوربينشو
    3- اون فايل دوربين گذاشته شارپ نزده براي چه گوشي ؟؟ براي همه گوشي ها ميشه استفاده كردش؟؟؟؟
    فايل rest گوشي تو سايت topsony كدوم قسمت هستش؟؟؟؟ اين فايل براي چيه دقيق؟؟؟؟ چه فرقي با فايلهاي fs و main داره؟؟؟؟؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

1

باشه میگم
    بله حتما بعد از کار با far باید main گوشی فلش بشه
    ممنون دوست عزیز

پس من منتظرم!!

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض

محمدرضا جان موقع تایپ کردن sms یا اسم تو دفتر تلفن رنگ فونت گوشیم که قرمز بود به مشکی تبدیل شده که وقتی تم مشکی میریزم دیده نمیشه!
    اینکه گفتم رنگش عوض شده دلیلش اینه که من یه بار گوشیم رو reset Factory کردم دیگه بالا نیومد! منم یه گوشی k750 دیگه بود که از فولدر های تو گوشی یه کپی گرفتم مثل فولدر ifs , QUEUE , menu , tpa و اونها رو تو گوشی خودم ریختم! تمام فولدر های گوشی خودم رو پاک کردم و اونا رو جاگزین کردم!
    گوشی درست شد اما این مشکل واسش پیش اومده چه جوری میشه درستش کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

محمدرضا جان موقع تایپ کردن sms یا اسم تو دفتر تلفن رنگ فونت گوشیم که قرمز بود به مشکی تبدیل شده که وقتی تم مشکی میریزم دیده نمیشه!
    اینکه گفتم رنگش عوض شده دلیلش اینه که من یه بار گوشیم رو reset Factory کردم دیگه بالا نیومد! منم یه گوشی k750 دیگه بود که از فولدر های تو گوشی یه کپی گرفتم مثل فولدر ifs , QUEUE , menu , tpa و اونها رو تو گوشی خودم ریختم! تمام فولدر های گوشی خودم رو پاک کردم و اونا رو جاگزین کردم!
    گوشی درست شد اما این مشکل واسش پیش اومده چه جوری میشه درستش کرد؟
    خب تم قرمز بریز
    عجب کاری کردی شما
    یعنی رنگ فونت با تم عوض نمیشه؟
    نمیدونم از کجا کنترل میشه
    میخوای یه بار دیگه ریستش کن

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Active جان آخه بعضي ها ميگن كه انجام شده رو w810 ؟؟؟ الان نميشه اين كار رو انجام داد يا كلا هيچ وقت نميشه؟؟؟
    بعد وقتي با phone xs بخواهيم فلش كنيم نميشه تو قسمت fs فايل fs رو بزاريم و قسمت main فايل main رو با هم فلش بشه؟؟؟؟
    2- چرا بايد با gslide اديت كنيم ؟؟؟ اينا براي من سوال بود پرسيدم اطلاعاتم كامل بشه.
    بعد براي كا 800 راهي پيدا شد بگين آخه از topsony فايل منو گرفتم منو رو تغيير بدم و فايل دوربينشو
    3- اون فايل دوربين گذاشته شارپ نزده براي چه گوشي ؟؟ براي همه گوشي ها ميشه استفاده كردش؟؟؟؟
    فايل rest گوشي تو سايت topsony كدوم قسمت هستش؟؟؟؟ اين فايل براي چيه دقيق؟؟؟؟ چه فرقي با فايلهاي fs و main داره؟؟؟؟؟
    گفتم که انجام میشه ولی آخر کار باید کل main رو فلش کرد
    باهم امتحان نکردم ولی اگه میخواین همه رو با هم فلش کنی باید customize هم فعال باشه
    چون اگر بخواین بعدش customize کنید باید main رو دوباره فلش کنید
    2-چون فایلهای فلشتون رو لیز میکنه که راحت سر بخورن و برن تو گوشی
    log phone xs رو بذار برای k800
    3-دیگه خسته شدم بقیه اش رو بعدن میگم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گفتم که انجام میشه ولی آخر کار باید کل main رو فلش کرد
    باهم امتحان نکردم ولی اگه میخواین همه رو با هم فلش کنی باید customize هم فعال باشه
    چون اگر بخواین بعدش customize کنید باید main رو دوباره فلش کنید
    2-چون فایلهای فلشتون رو لیز میکنه که راحت سر بخورن و برن تو گوشی
    log phone xs رو بذار برای k800
    3-دیگه خسته شدم بقیه اش رو بعدن میگم
    Active جان ميدونم الان ميگي چقدر سوال ميپرسن ولي خوب آدم با سوال كرد معلوماتش كامل ميشه
    دستت درد نكنه بابت جوابهايي كه ميدي
    1- پس من w810 اس ام اس تغيير بدم بعد فلش كنم درست ميشه ديگه؟؟ براي فلش فقط فايل main و Fs رو لازم داريم ديگه كه از سايت Topsony قسمت فريم وير براي w810 همون نسخه اي كه تو گوشي هست گرفتم. آخرين فريم وير گوشي رو از كجا بفهميم چيه از topsony بگيريم؟؟
    2- منو k800 عوض كنم ؟؟ بايد فلش بشه اونوقت؟؟؟؟
    فايل دوربين عوض كنم چطور؟؟؟
    4- فايل rest گوشي تو سايت topsony كدوم قسمت هستش؟؟؟؟ اين فايل براي چيه دقيق؟؟؟؟ چه فرقي با فايلهاي fs و main داره؟؟؟؟؟
    اگه ميشه آدرس تمام تغييرات رو گوشي رو تو يه فايل txt بزاريد بچه ها دانلود كنن كه آدرس تغيير اس ام اس - دوربين و غيره كجاست براي Upload تو گوشي
    ممنون از زحمات شما
    Last edited by mrmostafa; 08-02-2007 at 11:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •