آها
ببین زنگ بزن ببین چی میگن
باهاشون هماهنگ کن،ببین تعویض میکنن یا اینکه یکی دیگه بهت میدن!!!
البته شاید 1% از این دوتا فرضیه من عملی بشه 99%میگن باید تعمیر بشه و هزینه داره![]()
آها
ببین زنگ بزن ببین چی میگن
باهاشون هماهنگ کن،ببین تعویض میکنن یا اینکه یکی دیگه بهت میدن!!!
البته شاید 1% از این دوتا فرضیه من عملی بشه 99%میگن باید تعمیر بشه و هزینه داره![]()
Last edited by griefcottage; 16-08-2013 at 16:33.
7 32 بیت بود این مشکلو داشت الان 7 64 بیت ریختم بازم همین جوریه !ویندوز لپ تاپ چیه؟
بعدش شما نرم افزار pot player رو دانلود کن و تست کن و نتیجه رو اعلام...
مطمئنی واسه پلیر هست !؟ الان از K-Lite_Codec و پخش کننده خودش استفاده میکنم در حالت عادی عالی پخش میکنه فقط موقع وصل شارژر این جوری میشه
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-08-2013 at 16:38.
دیجی کالا با توجه به حجم کاربران وسابقه ای که در این امر داشته گارانتی و خدمات پس از فروشش همیشه مناسب بوده ( اینو با توجه با کامنت های که تو سایتشون گذاشته شده دارم عرض میکنم ؛ وگرنه خودم تا بحال کالاهایی که از سایت خریدم مشکلی نداشتم که بخوام واسه گارانتی تماس بگیرم )
اما مطمئن باشید حتما و حتما رسیدگی میکنن به بهترین نحو ممکن که رضایت شما هم جلب کنند ... اگه بشه که تعمیر رایگان در غیر اینصورت با به صرفه ترین هزینه مشکل شما رو حل میکنند..
اما تماس گرفتین بگین که در حین کار یهو تاچ پدتون از کار افتاده
نمیدونم والا
با شارژر دیگه ای امتحان نکردین؟شاید واسه شارژر باشه شایدم سخت افزار لپ تاپ
دوست عزیز برای پخش ویدیو در بهترین حالت ممکن باید تنظیمات مالتی مدیا رو Optimize Video Quiality بزارین ...
مشکل مشابه شما رو در مجله رایانه شماره تیرماه 92 یکی داشت که این راه حل رو پیشنهاد کرده بودن ... و احتمال خیلی زیاد مشکل شما هم همین باشه ..
الان با لب تاپ نیست که بخوام مفصل عکس بگیرم و راه نمایی کنم اما یاهومو ادد کنین حتما در اولین فرصت براتون عکس از مراحلش میگیرم
الان هم از کامپیوتر PC م یه عکس میگیرم که فقط ببین کدوم قسمت رو عرض کردم :
![]()
این مسیر رو پیدا کردم
دیدم در حال وصل شارژر زده Optimize Video Quiality ( یعنی اینی که شما گفتی خودش همین حالت بود ) و در حالت باتری زده balance
حالا من دیدم چون در حالت باتری مشکلی نداره ، در حالت وصل شارژر رو هم به balance تغییر دادم حالا باید ببینم چه فرقی میکنه
بیا یاهو الان shit.poem
سلام
دقت كرديد يا نه نمي دونم ولي من ديشب شبكهه اي ماهواره اي بالا پايين مي كردم شبكه 24 فرانسه كسي كه خبر ميگفت لبتاپ 4540 جلوش باز بود اينم تبليغات تلويزيوني من دوباره راه اندازي فينگر پرينت هستم دوستان آموزش دادند انجام دادم درايورهاي لازم سكيوريتي منيجر خود فينگرپرينت نصب كردم ولي عمل نمي كنه
ممكنه به آپديت كردن ويندوز مربوط بشه؟
من قبلاdell5110corei7داشتم فروختم اين خريم كه واقعا راضيم،خيلي بهتره از هر لحاظي
راستي من هنوز ترتيب دقيق نصب كردن درايورها متوجه نشدم
آيا براي نصب فينگر پرينت بجز سكيوريتي تولز منيجر و فينگرپرينت چيزديگه اي لازم نداره
Last edited by h.omrani; 17-08-2013 at 10:47.
ببین قبلش باید یه درایور که عکسش رو گذاشتم نصب کرده باشی
بعدش طبق روشی که پست 1088 بود بنظرم اموزش داده بودن رو انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مشکل شوما کوجاس؟
Last edited by griefcottage; 17-08-2013 at 14:38.
آقا من روی حالت اولترا بازی می کنم بدون هیچ لگی! فقط سعی کن روی حالت بارانی بازی نکنی بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)