نکنه 1080پی نداره ؟ من احساس میکنم تصویری که میگیرم ، 720pـش با 1080pـش فرقی نداره. مانیتور فول اچ دی هست و توی پی سی بسیار خوب عمل میکنه.
نکنه 1080پی نداره ؟ من احساس میکنم تصویری که میگیرم ، 720pـش با 1080pـش فرقی نداره. مانیتور فول اچ دی هست و توی پی سی بسیار خوب عمل میکنه.
ماشالله همه داستان رو ریختی بیرون .
دوستان خواهشا از داستان چیزی میخان بگن تو اسپویلر بذارن . مدیران هم بی زحمت رسیدگی کنن .
این تاپیک دیگه نباید منتقل بشه؟
آخه بازی اومده.
بازی های کنسول های این نسل کلا خیلی خیلی کم پیش میاد 1080P باشن،اکثرا 720p و یا کمتر هستن و Upscale میشن به 1080......نکنه 1080پی نداره ؟ من احساس میکنم تصویری که میگیرم ، 720pـش با 1080pـش فرقی نداره. مانیتور فول اچ دی هست و توی پی سی بسیار خوب عمل میکنه.
+
مدیران عزیز/یا کلا هر کسی که قدرت تو دستشهلطفا جلوی اسم تاپیک در مورد استفاده از اسپویلر یه توضیحی بدید،شبیه RDR نشه که آخر بازی رو خیلی راحت اسپویل کردن :|
+
ما که خیلی وقته با کنسول بازی میکنید عادت کردیمBuzz killer :|
خیلی حیفه که ... خیلی تابلوئه که تصویر. کاش خودت شروع کرده بودی دقیق باهات راجع بهش بحث میکردم.
منم بازی امروز احتمالا بدستم برسه،بعد کلا از دنیای واقعی محو میشم![]()
Last edited by Leon-117; 15-09-2013 at 08:19.
Buzz killer :|
خیلی حیفه که ... خیلی تابلوئه که تصویر. کاش خودت شروع کرده بودی دقیق باهات راجع بهش بحث میکردم.
imi imi دمت گرم واسه عکس گذاشتن از صحنه های خاص جاهای خاص عکس بگیر بزاری ممنون میشم مثلا بازار کافه رستوران دختر بازی کلوب و هر چی که نظر خودتو جلب میکنه واسه ما هم عکس بگیر بزار مرسی یه عالمه منتظریم![]()
اقا من رفتم خریدم ولی موقع نصب روی 1965 گیر منیکنه ولی تطاویر هنری میره مشکل چی هست؟!![]()
دیسک خراب هست ببر عوض کن .
واقعا! پس چرا تصاویر میره جلو اصلا باید کدوم DVD نصب بشه؟!
برای xbox حنما باید برنرمکس باشه؟؟؟؟؟
تا بشه نصب کرد روی دستگاه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)