تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 139 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا سخته در مورد جانشینش حرف زدن
    به نظرم مویس مربی خوبی و این که 11 سال تو یه تیم بوده و با بودجه محدودی که دارند نتایج خییلی خوبی گرفته خیلی امیدوار کنندست
    ولی تا حالا هیچ جامی نبرده البته لیگ دسته سه رو یک بار برده و اصلا تو لیگ قهرمانان مربی گری نکرده اینا یکم نگران کنندست
    فکر می کنم در کل گزینه خوبی هست
    البته قطعی نشده ولی خیلی احتمالش زیاده
    واقعا این جمله رئیس شاهکاره
    "I can't believe it. I can't believe it. Football. Bloody hell"

Last edited by shakerifar; 08-05-2013 at 21:51.

2. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

واقعا از این خبر شوکه شدم و وقتی خوندم با چشای گرد شده و با فریاد با چاشنی تعجب داد زدم فرگوسن خداحافظی کرد؟؟؟؟

واقعا سخت بود برام.....هیچ تیمی رو توی انگلیس نتونستم به اندازه منچستر دوست داشته باشم....

واقعا متاثر شدم.....

امیدوارم جانشینی بیاد که لیاقتش رو داشته باشه...هر چند که هیچ کس فرگی نمی شه.

ازت بابت همه چیز ممنونیم

راستی هیچ وقت هم آدامس جویدن های تو یادمون نمی ره

موفق باشی رئیس

4. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو فیس بوک دیدم:
    "I've just seen the news on Sir Alex. As I have said many times before the boss wasn't just the greatest and best manager I ever played under he was also a father figure to me from the moment I arrived at the club at the age of 11 until the day I left.

Without him I would never have achieved what I have done in my career. He understood how important it was to play for your country and he knew how much it meant to me.

After '98 without the manager I would have found it virtually impossible to cope with the attention I was getting on and off the field and for this I will always be grateful to him for his support and protection.

I am truly honoured to have been guided by the greatest manager in football and to have had the career that I had under him.

Thank you boss and enjoy the rest!"

David Beckham

6. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

هنوز هم نمیتونم باور کنم...امروز توی کلاس همش به همین فکر میکردم.
    اصلا نمیتونم باور کنم که فصل بعد یک بازی فرگی روی نیمکت نباشه و از سکو بازی ها رو ببینه...
    امیدوارم همیشه سلامت باشه.

Last edited by rz21; 08-05-2013 at 22:16.

8. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاخره زمانش فرا رسید.
    خداحافظ فرگوسن. ممنون بابت همه چیز.

10. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واکنش‌ها به خداحافظي فرگوسن

خداحافظي سرآلکس فرگوسن از فوتبال با واکنش‌هاي فراواني روبه‌رو شده است.

سر آلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ تصميم گرفت روز چهارشنبه به 26 سال حضور خود در منچستريونايتد پايان دهد و اعلام کند در آخر فصل براي هميشه از دنياي مربي‌گري خداحافظي مي‌کند. به گزارش ايسنا، پس از اعلام رسمي فرگوسن، بسياري از افراد فوتبالي و حتي سياست‌مداران نسبت به اين خبر واکنش نشان دادند تا نشان دهند فرگوسن چقدر مهم است.

ديويد کامرون نخست وزير انگليس

تاثير فرگوسن در منچستريونايتد فوق‌العاده بوده است. خوشبختانه خداحافظي او مي‌تواند زندگي را براي تيم من آستون ويلا کمي راحت‌تر کند!

کريسيتيانو رونالدو

براي همه چيز ازت ممنونم رييس.

پيتر اشمايکل

کاملا شوکه شدم نمي‌دانستم که خداحافظي او امروز است.

گوردون تيلور رييس اتحاديه بازيکنان انگليسي

فوتبال بدون او تضعيف خواهد شد. فرگوسن واقعا بهترين است. کسي که جانشين مت باسبي شد و توانست حتي از او هم بهتر شود.

سپ بلاتر، رييس فيفا

موفقيت‌هاي فرگوسن باعث شده است تا او بهترين مربي جهان باشد. کسي هست که دوران حضور طولاني او را تکرار کند؟

ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد. البته در اين مقطع من ديويد مويس را انتخاب مي‌کنم.

مايکل اوون

منچستر بدون فرگوسن قابل قبول نيست... چه مرد بزرگي! برايم افتخار است که زير نظر بهترين مربي که در طول عمرم ديدم بازي کردم.

دني آلوز

يکي از اسطوره‌هاي فوتبال کنار رفت. مانند فرگوسن در فوتبال نخواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

چه کسي جاي پيرمرد قهرمان را مي‌‌گيرد؟

با کناره‌گيري فرگوسن جدال بر سر تصاحب جاي وي بالا گرفته است.

پس از اينکه باشگاه منچستريونايتد با انتشار بيانيه‌اي امروز (چهارشنبه) بازنشستگي سرالکس فرگوسن در پايان فصل جاري را تائيد کرد، 6 گزينه‌ در حال حاضر براي اين پست مطرح شده‌اند .

به گزارش تسنيم و به نقل از ايندپندنت، اين احتمالات به شرح زير هستند :

1- ديويد مويس

يکي از گزينه‌هايي که حضورش روي نيمکت شياطين سرخ مطرح شده ديويد مويس، سرمربي اسکاتلندي اورتون است. فرگوسن هميشه از هموطن خود در تيم اورتون تمجيد کرده و او را سرمربي قابل احترامي مي‌دانسته است.مويس 50 ساله آخرين فصل حضورش در گوديسون‌پارک را تجربه مي‌کند و به نظر جانشيني فرگوسن کمي بيشتر از حد وي باشد و او تاکنون تجربه حضور در چنين سطحي را نداشته است.

2- ژوزه مورينيو

ژوزه مورينيو که روابطش با رئالي‌ها اين روزها تيره و تار شده گفته مي‌شود بازگشتش به چلسي قطعي است ولي اين مربي 50 ساله بدش نمي‌آيد روزي روي نيمکت اين تيم بزرگ بنشيند. حالا با کناره‌گيري فرگي او نيز يکي از گزينه‌هايي سرمربيگري در منچستر است. آقاي خاص تاکنون با تيم‌هاي پورتو،چلسي، اينتر و رئال‌مادريد به عناوين قهرماني متعددي دست يافته است.

3- اولگنار سولسشر

باشگاه منچستريونايتد روي بازيکنان قديمي و تاثيرگذارش حساب ويژه‌اي باز کرده است. اولگنار سولسشر که همواره از او به عنوان ذخيره طلايي يونايتدها ياد مي‌شود يکي از اين افراد است که از سال 2011 به عنوان سرمربي تيم مولد که در بالاترين سطح ليگ برتر نروژ حضور دارد فعاليت مي‌کند و شروع خوبي هم در اين تيم داشته است. شايد او تجربه کافي در اين زمينه را نداشته باشد ولي با حضور فرگوسن در اين تيم به عنوان مدير، اين مربي 40 ساله مي‌تواند از کمک‌هاي سرمربي پيشين خود نيز بهره ببرد.

4- يورگن کلوپ

يورگن کلوپ، از زمان حضورش در بورسيا دورتموند تاثير بسزايي روي اين تيم گذاشته و اين تيم را تا فينال ليگ قهرمانان اروپا رسانده است. سبک بازي تيم وي طوري است که به سبک بازي تيم‌هاي انگليسي شباهت زيادي دارد و احتمالا گزينه‌اي ايده‌آل براي حضور روي نيمکت شياطين سرخ و حتي تيم‌هاي ليگ برتري است.

5- لورن بلان

بلان مدتي از دوران فوتبالي‌اش را در منچستريونايتد گذرانده و تا حدودي به اين تيم آشناست. او با تيم بوردو به قهرماني لوشامپيونه فرانسه دست يافت، سپس به عنوان سرمربيگري تيم ملي فرانسه رسيد و اين تيم را در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا 2012 تا مرحله يک‌چهارم نهايي رساند و در اين مرحله بازي را به اسپانيا واگذار کرد. از بلان نيز به عنوان يکي از گزينه‌هاي احتمالي ياد مي‌شود.

6- مارتين اونيل

مارتين اونيل که به تازگي از سمت سرمربيگري ساندرلند اخراج شده يکي از گزينه‌هاي مطرح شده است ولي با وجود رقباي جدي‌تر شانس کمتري بايد براي وي قائل شد.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

12. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هنوز هم غیر قابل باور.موضوعی که که برای ما تا روز ها ادامه خواهد داشت.اما وقتی پر رنگ ترمیشه که کسی بخواد روی نیمکت جای تو بشینه اصلا برای من سخته قبول این حرکت.وقتی کارگردان تلوزیونی اول بازی کسی دیگه رو نشون بده و با حالت زیرنویس اسم شخص دیگه ای رو جای اسم بزرگ تو بیاره و اون رو سرمربی منچستر بدونه.وقتی ما هم هر چند سال باید به دلایل مختلف دقدقه مربی جدید داشته باشیم.وقتی فصل بعد نام تو تو دربی منچستر که این چند سال خیلی حساس و سطح بالا برگزار میشد نیست.وقتی تو cl اسم تو به عنوان سرمربی نوشته نمیشه.

فرگوسن میدونیم سرمربی بعدی کاملا با نظر و انتخاب تو به باشگاه پا میزاره.میدونیم تو تکرار نشدنی هستی.تو اسطوره هستی.من حرفی رو میزنم که کسی نزده منتظر شخصی هستیم که تو به باشگاه هدیه میدی همون طوری که قبلا تورو به باشگاه هدیه کردند.امیدواریم از جنس تو باشه.خستگی ناپذیر.با افکاری مثل خودت.با ثبات.باهوش.
    Last edited by 147milad; 08-05-2013 at 23:57.

14. 9 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو اون لیستی که چند پست بالاتر هست به نظرم فقط یورگن گلوب به درد منچستر میخوره.
    Last edited by kkkaktoos; 09-05-2013 at 10:43.

16. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

الان فقط به این فکر میکنم که آینده ی باشگاه قراره چی بشه؟؟آیا اتفاقی که سر لیورپول اومد سر ما هم میاد؟من بعید میدونم..باشگاه از پایه قوی هست و انشالله با یک مربی خوب موفقیت ها رو ادامه میدیم.
    شایعه ی رفتن رونی خیلی خیلی پر رنگ تر از قبل شده و به احتمال زیاد با رفتن فرگی اون هم میره.دیوید مویس هم سرمربی بدی نیست ولی تجربه ی جام باشگاه ها رو اصلا نداره.فقط امیدوارم که هر فصل و یا هر دو فصل دوباره مربی عوض نکنیم مثل رفتن سر مت بازبی ...
    هیچکی سر الکس نمیشه..فریاد هایی که به داورا میزد بالا و پایینایی که میپرید بعد از زدن گل.آدامس های تمام نشدنیش کوتی که همیشه بر تن داشت!

Last edited by rz21; 09-05-2013 at 10:44.

18. 9 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا عکس از فرگی کبیر

20. 9 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •