خب با توجه به این ویکی رفتنش تقریبا حتمی شده مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته چند تا از بهترین گزینه های جانشینی او رو بررسی می کنیم:
1=رنه آدلر: در وازه بان کنونی تیم هامبورگ//////سن :28 سال
بهترین گلر بوندس لیگا در سال 2008 |||| بهترین دروازه بان نیم فصل امسال
از ویژگی های وی:فیزیک بدنی مناسب --- شوت گیر --- شجاع در مصاف های تک به تک
به نظرم گلری هست که در صورت آمدن به بارسا می تونه یه برند بشه تو دروازه بانی.
تنها مشکلی که وجود داره سن یه کم بالاش(نه اینکه پیر باشه)از نظر اینکه گلری باشه تا سال های سال دروازه رو تضمین بکنه.
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
2=ماتیا پرین:دروازه بان کنونی تیم پسکارا//////سن:20 سال//////مود توجه بسیاری از تیم های اروپایی از جمله:بارسلونا،رئال مادرید،میلان،ناپولی و...
گلر تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا و ملقب به بوفون آینده ایتالیا
از ویژگی های وی:قد قامت متوسط(186) --- رفلکس بدنی بالا --- دفع های مناسب در شوت --- شجاع در مصاف های تک به تک --- خروج های خوب (در سانتر های از جناحین)
گلر بسیار جوان و مورد توجه بسیاری از تیم های اروپایی با اینکه شانسش برای رفتن به میلان بیشتره اما هنوز هبچ چیز معلوم نیست.همچنین قیمت خوبی هم داره این دروازه بان که با حدود 10 میلیون یورو اون رو می تونیم به نوکمپ بیاریم.در کل گلر آینده دار و خوبی هست.
من بازی هاش رو به شخصه ندیدم و نمی تونم نظری در رابطه با ضعف های وی بدم.
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
3=داوید دخیا: در وازه بان کنونی تیم منچستر یونایتد//////سن :23 سال
از ویژگی های وی:شوت گیری بسیار عالی --- قابلیت توپ گیری خوب با پا --- موفق در مصاف های تک به تک
در سال اولی که از آتلتیکو به منچستر پیوست در بازی های نیم فصل اول افتضاح بود که دیگه کسی اون رو به اسم یک گلر بزرگ نمی شناخت...اما با گذشت زمان و همچنین با مربیان دروازه بان های حرفه ای منچستر به شرایط اوج باز گشت.
با توجه به اینکه هنوز نتونسته زبان انگلیسی رو یاد بگیره احتمال داره که به زودی در اسپانیا در تیم رئال یا بارسا ببنیمش .همچنین خبر هایی مبنی بر تعویض وی با کاسیاس نیز وجود دارد.
همونطور که سرمربی منچستر نیز گفته قدرت بدنی پایین وی بزرگترین ضعف او می باشد.
4=کوین تراپ:دروازه بان کنونی تیم اینتراخت فرانکفورت//////سن:22 سال
متاسفانه هیچ اطلاهاتی از این گلر نتونستم پیدا کنم و دلیل قرار گیری وی در لیست بنده به این خاطر بود که بعد از آدلر در رده دوم برترین دروازه بان های بوندس لیگا قرار گرفته.
او با پشت سر گذاشتن گلر هایی مثل:وایدنفلر و نویر (به این نکته توجه بکنید که اودر تیم فرانکفورت هست و آن دو در تیم های قدرتمنی همچون :دورتمند و بایرن مونیخ حضور دارند.)دوم شده است.
|/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/||/|/|
شاید این لیست کامل نباشه و توش نفراتی مانند:په په رینا و مارتین استکلنبرگ حضور نداشته باشند و این نظر من هست که برترین های برای بارسا هستند.
همچنین من فقط گلر های جوان و آینده دار رو گفتم و نباید از گلر هایی با تجربه تر مثل مانوئل نویر،جو هارت و.... غافل بشیم و درصورت امکان بهتر هستش که گلر هایی که امتحان خودشون رو پس دادن استفاده بشه(البته در صورتی که بشه خریداری کرد)
و اما یک نکته دیگه :یادمون نره که شاید هر گلری نتونه با شرایط بارسا جور در بیاد...منظور من از این جمله این بود که در تیم بارسا پاسکاری حرف اول رو می زنه و ویکتور با این شرایط بسیار آشنا هستش.
و سخن پایانی من:ما هممون از ویکتور والدز باید تشکر کنیم و یادمون نره که خیلی جاها نجاتمون داده و اشتباهات اون رو می تونه سرپوشونی بکنه.در هر صورت از تو ممنونیم ویکتور
کم و کاستی های این مطلب رو به بزرگی خودتون ببخشید.
گرد آورنده:![]()