تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 176 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال
    اگه بخام برای یه مادر برد ساتا 2
    یعنی سرعت 3 کیک بر ثانیه
    یه ssd بخرم که الکی پول سرعت بالای اون ssd (که به واسطه محدودیت کنترولر مادربرد نمیشه از حداکثر سرعت اون ssd استفاده کرد ) رو نپردازم
    بهترین انتخاب ssd چی خاهد بود؟ که پول دور نریخته باشم؟
    ساتا 2 حداکثر چن مگ بر ثانیه میتونه هندل کنه؟
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد میخوام که به صورت رو میزی باشه و قابلیت اتصال به شبکه ( مودم) رو داشته باشه و قابلیت اتصال به tv از طریق پورت usb رو هم داشته باشه
    من هارد های زیادی رو دیدم ولی اون های که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن. پورت usb برای اتصال به tv رو ندارن( پورت usb برای اتصال حافظه های دیگه ای مثل فلش دیسک.رو دارن)
    دوستان ممنون میشم کمکم کنید و چند مدل که دارای این مشخصه هست رو. به من معرفی کنید
    بعضی از دوستان هم گفتن که میتونم از همه جا ارزونتر بخرم! -لطفا راهنمایی کنید
    سپاسگذارم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

14

سلام دوستان
    من یه هارد میخوام که به صورت رو میزی باشه و قابلیت اتصال به شبکه ( مودم) رو داشته باشه و قابلیت اتصال به tv از طریق پورت usb رو هم داشته باشه
    من هارد های زیادی رو دیدم ولی اون های که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن. پورت usb برای اتصال به tv رو ندارن( پورت usb برای اتصال حافظه های دیگه ای مثل فلش دیسک.رو دارن)
    دوستان ممنون میشم کمکم کنید و چند مدل که دارای این مشخصه هست رو. به من معرفی کنید
    سپاسگذارم....

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    سپاسگذارم....
    سلام .

مدلهايي هستند كه هم NAS باشند و هم DAS (اتصال به سیستم از طریق USB) مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته بعيد ميدونم در بازار كشور موجود باشد .

ظاهراً نیاز شما فقط NAS هست اما بخاطر TV هست که میخواهید این NASد، DAS هم باشه . اگر هم TV شما قابلیت اتصال به شبکه را نداره پیشنهاد میکنم از HD Media Playerـهایی استفاده کنید که میتوانند مدیاهای Share شده در شبکه را پخش کنند .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خیر دوست من. Tvمن پورت lan داره ولی من برای ضبط تصاویر و همچنین استفاده از هارد برای گوشی وتبلت نیاز دارم..

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    بین این سه فلش کدوم یکی بهتره؟
    silicon power
    x10 - x20 - x21
    با تشکر

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    یکی از دوستانم قصد خرید هارد اکسترنال دارد
    انتخاباتی که در نظر دارد به این صورت هستند
    1. یک هارد 4 ترابایت رومیزی
    یا
    2. 2 عدد هارد 2 ترابایتی قابل حمل

نظر شما بر روی کدام گزینه از لحاظ قدرت و سرعت، برند و کیفیت میباشد.

ممنونم
    با تشکر مسعود

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    یکی از دوستانم قصد خرید هارد اکسترنال دارد
    انتخاباتی که در نظر دارد به این صورت هستند
    1. یک هارد 4 ترابایت رومیزی
    یا
    2. 2 عدد هارد 2 ترابایتی قابل حمل

نظر شما بر روی کدام گزینه از لحاظ قدرت و سرعت، برند و کیفیت میباشد.

ممنونم
    با تشکر مسعود
    سلام .

براي انتخاب از بين دو گزينه پرتابل يا دسكتاپي ، اولاً ميزان بودجه و سپس كاربردهايي كه خواهيد داشت را بايد مشخص كرد . اگر محدوديت بودجه نداريد (قيمت دو عدد هارد ديسك اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از يك هارد ديسك چهارترابايتي خواهد بود) و اگر بدفعات مكرر جابجا ميكنيد پرتابل را انتخاب كنيد در غير اينصورت وقتيكه جابجايي نداريد و قرار هست هميشه روي ميز ثابت باقي بماند چه لزومي هست كه اضافه خرج كنيد ؟
    بنظر من قدرت يا سرعت و ... در اين نوع انتخاب (پرتابل يا دسكتاپ) پارامترهاي درجه اولي نخواهند بود . قدرت سرعت برند و كيفيت زماني مطرح ميشود كه بخواهيد از بين دو مدل مشابه ، مناسبترين آنها را انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي دسكتاپي Seagate Backup plus يا WD my book .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .

براي انتخاب از بين دو گزينه پرتابل يا دسكتاپي ، اولاً ميزان بودجه و سپس كاربردهايي كه خواهيد داشت را بايد مشخص كرد . اگر محدوديت بودجه نداريد (قيمت دو عدد هارد ديسك اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از يك هارد ديسك چهارترابايتي خواهد بود) و اگر بدفعات مكرر جابجا ميكنيد پرتابل را انتخاب كنيد در غير اينصورت وقتيكه جابجايي نداريد و قرار هست هميشه روي ميز ثابت باقي بماند چه لزومي هست كه اضافه خرج كنيد ؟
    بنظر من قدرت يا سرعت و ... در اين نوع انتخاب (پرتابل يا دسكتاپ) پارامترهاي درجه اولي نخواهند بود . قدرت سرعت برند و كيفيت زماني مطرح ميشود كه بخواهيد از بين دو مدل مشابه ، مناسبترين آنها را انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي دسكتاپي Seagate Backup plus يا WD my book .
    با سلامی مجدد
    بسیار ممنونم بابت پاسخگویی صریح و کامل
    ایشون انتخابشون هارد دسکتاپ است و از پرتابل صرف نظر کردند.
    بنده هم به ایشون WD My Book رو پیشنهاد دادم.
    بودجه هم حدودا 500 الی 600 تومن هست.

متشکرم

12. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت آقا ata.ببخشید که اینجا می نویسم.من یه لپ تاپ acer دارم که هاردش یک ترای وسترن آبیه.الان روش ویندوز 7 نصبه.میخواستم ویندوز 7 رو حذف و 8.1 نصب کنم ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home.ممنونم.
    Last edited by amirbarca; 02-04-2015 at 09:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •