دوستان ، ارور زیر رو واسه پسر عمه ی من داده یعنی چی ؟ چی کار کنه الان ؟
error transfering files from social club server
دوستان ، ارور زیر رو واسه پسر عمه ی من داده یعنی چی ؟ چی کار کنه الان ؟
error transfering files from social club server
امیرجان به مولا قسم خیلی مردی.دمت گرم که چنین فایلی را سخاوتمندانه در چنین زمان کمی اپلود کردی.میخوامت
سلام
وقتی بازی رو میاره مکس راه نمیره و فقط درجا میزنه![]()
وقتی بازی رو نصب میکنم چند تا فایل ارور میده که مجبورم ایگنور بزنم اگه موجود هست واسم بزارین با آدرسی که باید قرار بگیره
ممنون
pc\levels\...
f_pana.rfe
fe_busdep01.ref
fe_busdep02.ref
pc\models
speds1.rpf
Last edited by don.omerta; 29-10-2012 at 00:50.
حجم این فایلها حدود 2 گیگ میشه، مخصوصا speds1.rpf که 1.47 گیگ است.و واسه اپلود اینقدر سرعت همه ندارن.امیدوارم دوستان دیگه بتونند مشکلتو حل کنند
دوستان تمام اپدیتهایی که در پست اول هست باید همشون نصب بشن؟یعنی اینگونه نیست که بعضی از اپدیتهای جدید شامل اپدیتهای قدیمی باشند؟یعنی اگر من اخرین اپدیت Max.Payne.3.Update.v1.0.0.78-RELOADEDرا نصب کنم کارم راه نمیفته؟
ببین دوست عزیز
این آپدیت ها حجم های مختلفی دارند. بعضی کمتر از 40 مگ هستند و بعضی حجم بالایی دارند. مثلا همین 1.0.0.78 حدود 800 مگ حجمشه.
من خودم به شخصه هنوز جایی رو ندیدم که نوشته شده باشه آیا به همه آپدیت ها نیاز هست یا نه اما خود من همه رو نصب کردم و مشکلی هم نداشتم.
پیشنهاد می کنم شما همون آخری رو که حجمش زیاده رو دانلود و نصب کن. ممکنه که بقیه آپدیت ها رو هم شامل شده باشه.
دوستان بنده نسخه ي Black Box رو نصب كردم !! بازي اجرا ميشه اما اينجا وقتي كليد Enter رو ميزنم جاي اينكه منوي بازي بياد همينجور رو حالت Loading ميمونه ... !!
مشكل از كجاست ؟!
پروفایل رو کپی کردی اونجایی که باید کپی کنی و این که اینترنت رو قطع کردی ؟
به نظرم مشکل از کرک
نه والا !! اين پروفايلي كه ميگيد كجاست و چيكارش بايد كنم ؟! نخير اصلا اينترنتي ندارم تا بخوام قطعش كنم :دي
.
يه جا خوندم كه ميگه 2 تا اپديت با حجم هاي 186 و 312 مگ رو بايد دانلود كنم تا مشكل رفع شه !! حالا نميشه همينجوري اجرا شه !! به اينترنت درست و درمون تا اطلاع ثانوي دسترسي ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)