نسخه رایگانش این لینک هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه پولی:
نسخه رایگانش این لینک هست:
نسخه پولی:
کسی ازدوستان دراین زمینه اطلاعی نداره؟![]()
با سلام
دوست عزیز این گونه که من متوجه شدم :
rescue disk یک هسته کوچک سیستم عامل به همراه نرم افزار امنیتی است که این هسته میتونه ویندوز و یا لینوکس و یا ... باشه مثلا در کسپر لینوکس و در ناد32 ویندوز است، rescue disk بر روی یک media ریخته شده و به صورت کاملا مجزا از سیستم عامل اجرا می شود که ان مدیا می تواند فلش و یا cd و یا dvd باشد.
---
rescue mode از هسته سیستم عامل جاری سیستم استفاده کرده و توسط MBR خود سیستم اجرا می شود و قبل از بارگذاری سیستم فایل ها و سرویس های ویندوز اجرا می شود پس دسترسی کامل به سیستم را دارا می باشد.(اوست هم یک scan به نام boot scan داره که همینجوری عمل میکنه)
---
نتیجه :
1- rescue mode نسبت به rescue disk محدودیت های بیشتری دارد پس اگر قبلا روی سیستم bitdefender نصب نداشته باشید و یا این که MBR سیستم مشکا پیدا کرده باشه توصیه می شود از rescue disk استفاده کنید.
2- rescue disk به دلیل نداشتن هیچ محدودیتی می تواند فایل اصلی سیستم را حذف کند در نتیجه توصیه می شود در صورت بروز مشکل با استفاده از مدیا ویندوز نصب شده را repair کنید و یا این که از rescue disk استفاده شود که قابلیت ترمیم ویندوز را هم داشته باشد مانند کسپرسکی
---
منبع برای rescue mode
با تنشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من BitDefender 2015 رو نصب کردم..لایسنس هم خریدم
منتها وقتی میزنم آپدشت شه همینجوری رو دانلودینگ میمونه...انگار هیچی رو دانلود نمیکنه
مشکلی داره؟
با سلام .دوست عزیز,آپدیت آنتی ویروس برای بار اول مدت زمان طولانی طول میکشه (نسبت به سرعت اینترنتتون)میتونید برای اطمینان از log file خود آنتی ویروس ببینین که اپدیت شده یا نه!ولی صرفا نباید مشکلی داشته باشه
سلام
یک سوال برام ایجاد شد
با تنظیمات که در حالت Paranoid Mode در قسمت General Setting رو فعال کردم تا وقتی نرم افزاری خواست از اینترنت استفاده کنه از کاربر اجازه بگیره انجام دادم، وقتی کامپیوتر رو خاموش کردم بعد از یک ساعت روشن کردم باز دوباره نرم افزارهایی که میخوان به اینترنت وصل بشن دوباره سوال میپرسن؟؟!!!!!
مگه داخل خودش بیت دفندر گزینه ای به نام save نداره که وقتی بلاک کردی نرم افزاری رو یا allow دادی، دوباره از کاربر سوال نکنه؟؟؟؟؟
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیرم....
با درود
دوستان عزیز میتوانند از همین حالا به مدت تنها 3 روز تا 3 مارچ 2015 لایسنس 9 ماهه رایگان بیت دیفندر را از طریق لینک زیر دریافت کنند.
فقط کافیه به آدرس پایین مراجعه کنید و پس از وارد کردن آدرس ایمیلتان تیک گزینه Get Tech Radar Pro Newsletters را زده و سپس روی Get a free license کلیک کنید .به همین راحتی و ظرف مدت چند ثانیه لایسنس مجانی توتال سکیوریتی بیت دیفندر برایتان ارسال میشود .
درود :
پیغامها رو بخونید چون هر نرم افزار هم اینباند ریکوئست داره و هم اوتباند ریکوئست.یعنی هم نرم افزار میتونه به سرور نصب بشه که میشه ارتباط خروجی و هم سرور میتونه به نرم افزار وصل بشه که میشه ارتباط ورودی.شاید گزینه ورودی یک نرم افزار و اجازه صادر کردید و الان داره برای ارتباط خروجی اجازه میخواد...
سلام خدمت دوستان عزیز
من با بیت به همچین مشکلی خوردم
لطفا راهنمایی کتید
فلش رو با بیت اسکن کردم نشناخت فایل ویروس رو بعد اجرا کردم ویروس رو و بعد به همچین روزی افتادم
فقط لطفا کمک
لطف کنید راهنمایی کنید چطوری این کرمو پاک کنم....
![]()
شما فلش رو چه جوری اسکن کردی ؟؟سلام خدمت دوستان عزیز
من با بیت به همچین مشکلی خوردم
لطفا راهنمایی کتید
فلش رو با بیت اسکن کردم نشناخت فایل ویروس رو بعد اجرا کردم ویروس رو و بعد به همچین روزی افتادم
فقط لطفا کمک
لطف کنید راهنمایی کنید چطوری این کرمو پاک کنم....
یعنی رفتی داخل مای کامپیوتر و روش راست کلیک کردی و دکمه اسکن رو زدی ؟؟ اگه اینجوری کردی که برات پیدا نمی کنه و پیدا کنه هم کاری روش انجام نمیده .. باید بری داخل خود انتی ویروس و درایو فلش رو انتخاب کنی که برات اسکن کامل انجام بده ... البته بیت دفندر در حالت پیش فرض خودش فلش رو به محض اتصال اسکن می کنه و دستوری هم نمی گیره ..
اگه پیدا نکرده این نوع کرم رو شاید به این دلیل بوده که اپدیت نبوده ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)