یکی از هم استانی های عزیز بره به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینه این قیمت ها درسته یا نه تغییر کرده؟؟؟
و همچنین ما رو روشن کنه که دانلود شبانه نیم بها چیه؟
و چه فرقی با دانلود شبانه رایگان داره؟؟؟
یکی از هم استانی های عزیز بره به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینه این قیمت ها درسته یا نه تغییر کرده؟؟؟
و همچنین ما رو روشن کنه که دانلود شبانه نیم بها چیه؟
و چه فرقی با دانلود شبانه رایگان داره؟؟؟
سلام
این قضیه که گفتید چند روز پیش این مشکل بود که رفع شده بود! اما من دیشب برا دانلود چند تا فایل داشتم صبح دیدم هیچ دانلود نشده! بعد فهمیدم قطع شده بود!
امروز هم خوب بود. ولی از 1 . 2 ساعت پیش دوباره قطع شد و مشکل همون لود نشدن سایتا پیش اومد . تا الان که همین طور هست ! فکر نکنم مشکل از سیستم باشه!
موفق باشید!![]()
مال من خوبه تا حالا قطي نداشتم حتي يك ثانيه. خيلي خوب بوده ديشبم 2 گيگ دانلود داشتم البته دوستم دانلود كرد.
دوستان سلام
امروز وقتی فایرفاکس باز کردم دیدم یه صفحه اومده که اعتبار شما پایان یافته از این حرفا هیچ ساتی هم باز نمی شد الا خوده سایت مخابرات که مانده حسابه
جالب این بود که هم 3 گیگ تعرفه داشتم هم 2 ماه زمان نمی دونم اول بی خیال شدم ولی بعد که تست کردم دیدم با کروم و ie سایتا باز میشه مشکلی هم نداره بعدش دیدم که تو فایرفاکس هم خوب شده
سوالی که برام پیش اومده اینه که برا شما همچین مشکلی پیش اومده بوده قبلا یا نه ؟؟؟
ممکنه Phishing بوده که یوزر پسم رو بگیرن ؟؟ اصلا میشه یوزر پس یکی داشته باشیم از یه خط تلفن دیگه باهاش وارد شد ؟؟؟
شما سرعت دانلود و داون استریمتون چنده؟
چرا اینترنت اینجوری شده. دیشب ساعته 9 که قطع بود تا امروز بعد از ظهر. الان هم که سرعتش نوسان داره. هی میره بالا هی میاد پایین
هیچ خبری نمیدن اینا. شاید کار مهمی داشته باشیم.
الان سرعت اینترنت شما هم نوسان داره دوستان؟
باز هم مهر ماه رسید و اینترنت مخابرات روزا میره مدرسه؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید چند سال دیگه بزرگتر شد یکم بهتر شه
Last edited by kaivankardel; 23-09-2012 at 23:43.
اینا این اینترنت خراب شده رو با سیفون دستشوئی اشتباه گرفتن هر موقع حال کردن میکشن !!!!!
سلام و عرض ادب
به مدّت سه روز گوگل تحريم شد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يادم رفت که عرض کنم، از وقتي که بنده اومدم مخابرات اصلاً اينترنت رو تحريم کردم
![]()
Last edited by keyvan13611361; 23-09-2012 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)