سلام
طبق این پست کانکشنها رو تنظیم کنید اگه مشکل بطرف نشد اعلام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طبق این پست کانکشنها رو تنظیم کنید اگه مشکل بطرف نشد اعلام کنید
سلام دوستان من ویندوز 8 enteprise - professional final روی سیستم نصب کردم اینترنت سکوریتی 2013 کاسپر روش نصب نمیشه و پیغام های زیر رو میده خواهشا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از این لینک اخرین ورزن کسپر دانلود کنید.
سپاس بسیار مشکل من حل شد
سلام داداش
آره میشه ( به شرط اینکه با برنامه kasper updater کسپر رو آپدیت کنی ) اگه آموزش منو دیده باشی بهتر متوجه توضیحی که دادم میشی.تست کن اگه مشکل داشتی بگو.ما هم در خدمتت هستیم
Last edited by hamidreza2010; 02-11-2012 at 17:07.
این بکاپ گرفتن از فایل های آپدیت کاسپر 2013 چقدر طول میکشه ؟ الان نیم ساعته زدم ولی هنوز تموم نشده
Last edited by kaivanika; 02-11-2012 at 19:12.
آره زياد طول ميکشه بايد صبور باشي! :دي
آپديت اوّليه بعضي وقتها ديدم تا دو سه ساعت هم طول کشيده بخصوص آپديت پيور.
ینی چی ؟ ینی باید آنلاین باشم بعد از برنامه کاسپر آپدیت استفاده کنم ؟
من الان سیستمم آپدیت کامله و میخوام واسه سیستم دوستم فایل های آپدیت سیستم خودم رو ببرم
این کاسپر آپدیت آنلاین فایل ها رو بکاپ میگیره ؟ اینجوری که باید کلی مگابایت از حجم ماهیانه ت کم بشه
دوست عزیز میشه سوالت رو واضح تر بگی
کسپرت ورژن چند هست 2012 یا 2013؟
اگه قبل از اینکه آپدیت کنی میتونی جوری تنظیم کنی که از آپدیتهاش بک آپ بگیره ولی اگه کسپر رو آپدیت کردی دیگه نمیشه از آپدیتهاش بک آپ گرفت.
برای بک آپ گرفتن از آپدتهای کسپر 2013 باید از برنامه kasper upadater استفاده کنی.
هم لینک دانلودش و هم آموزش کار با برنامش چند صفحه قبل هست.
سلام برو بچ.آقا عیدتون مباررررررررررررک
دوستان گل نمیدونین چرا وقتی میخوان از سویت های امنیتی تست بگیرن معمولا روی ویندوزهای 64 بیتی تست میکنن؟
مگه عملکرد سویت ها مثلا همین kis 2013 روی ویندوز 32 بیتی با ویندوز 64 بیتی با هم فرق میکنه؟توی کدوم بهتر عمل میکنه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)