تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 159 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

لطفا ملاک هاتون رو بفرمایید ، خودرو ( صفر ) در این رنج نسبتا متنوع ! است .
    پارس ، سورن ، ال 90 ، 206
    ممنون از شما
    ملاک ها:ماشین ترجیحا ایرانی باشه(مونتاژ یا ساخت شرکت های ایرانی باشه و بطور کلی لوازم جانبیش همه جا پیدا بشه چرا که الآن یه پروتون ایمپیان داریم و از لحاظ لوازم یدکی خیلی اذیتمون کرده)
    صفر باشه
    سدان باشه(هاچ بک نباشه)
    نظر خودم(پدر و مادرم) روی پژو پارس هستش
    اما کدوم مدل و رنج قیمتش رو نمیدونیم و اینکه آیا پارس بهترین گزینه هستش یا نه؟
    ممنون از دوستانی که پاسخ میدن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدونم به نظرتون با 25 میلیون خرید فولکس گل انتخاب عاقلانه ایه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از شما
    ملاک ها:ماشین ترجیحا ایرانی باشه(مونتاژ یا ساخت شرکت های ایرانی باشه و بطور کلی لوازم جانبیش همه جا پیدا بشه چرا که الآن یه پروتون ایمپیان داریم و از لحاظ لوازم یدکی خیلی اذیتمون کرده)
    صفر باشه
    سدان باشه(هاچ بک نباشه)
    نظر خودم(پدر و مادرم) روی پژو پارس هستش
    اما کدوم مدل و رنج قیمتش رو نمیدونیم و اینکه آیا پارس بهترین گزینه هستش یا نه؟
    ممنون از دوستانی که پاسخ میدن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارس خودروی خوبیست و با وجود کهنه کار بودن این خودرو ( که همان 405 است ) هنوز هم قابل رقابت با خودروی روز اروپا مثل L90 است و حتی بهتر هم هست .
    پارس LX با موتور TU5 1600 cc رو میشه بهترین گزینه دونست ، البته سورن ELX برتری محسوس به پارس دارد .
    سورن امکانات بیشتر ، زیبایی بیشتر در کنار ایمنی ، هندلینگ بهتر و موتور کمی قویتر رو داراست .
    به نظر من اگر سورن رو انتخاب کنید بهتر از پارس است و در غیر این صورت پارس LX برای شما مناسب است .

پارس LX صفر --->38.000.000 تومان
    سورن ELX صفر --->38.000.000 تومان
    Last edited by Pourya-pc; 19-10-2013 at 15:47.

4. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض خرید پژو 206 شرایطی

با سلام خدمت همه دوستان محترم

راستش غرض از مزاحمت من 25 تومن پول دارم می خوام یه پژو 206 تیپ 5 که بقیشو قسطی بتونم پرداخت کنم بخرم ولی هرچی سرچ کردم همه لیزینگ ها خودروهای خارجی رو شرایطی کردن و جای دیگه ای رو نتوستم پیدا کنم که مطمئن باشه ، حالا از دوستان می خواستم بپرسم ببینم جایی رو مشناسن که بتونم شرایطی این خودرو رو بخرم ؟ ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.
    با تشکر از همه دوستان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان محترم

راستش غرض از مزاحمت من 25 تومن پول دارم می خوام یه پژو 206 تیپ 5 که بقیشو قسطی بتونم پرداخت کنم بخرم ولی هرچی سرچ کردم همه لیزینگ ها خودروهای خارجی رو شرایطی کردن و جای دیگه ای رو نتوستم پیدا کنم که مطمئن باشه ، حالا از دوستان می خواستم بپرسم ببینم جایی رو مشناسن که بتونم شرایطی این خودرو رو بخرم ؟ ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.
    با تشکر از همه دوستان
    سلام.
    خود شرکت ایران خودرو داره ثبت نام میکنه 20 میلیون تومان الان نقدی پرداخت میکنید ماشین رو دی ماه تحویل میدن
    و مابقی رو هم نقدا پرداخت میکنید.
    فکر کنم شما میخوای مثلا 25 میلیون تومان الان نقدی بدین و مابقی رو قسطی. . الان تیپ 5 صفرخشک تو بازار حدود 36 میلیون تومان هست
    که اگر شما 25 میلیون تومان الان نقدی بدی 11 میلیون تومان دیگه میمونه که مشخص نیست شما چطوری میخوای پرداخت کنی؟ مثلا ماهی 3 میلیون تومان یا هر مبلغ دیگه
    که در نظر دارین که تو بازار شرایط اقساطی رو برای هرماه 5% حساب میکنن که خیلی سود میخوره بهش.
    در ضمن اینجوری اگه میخواین خرید کنید باید تو نمایشگاه ها سر بزنید یا به دلالان خودرو مراجعه کنید.
    صرفه به خرید از ایران خودرو هست

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام
    متشکرم که جواب دادید. والا حق با شماست چون 5% سود خیلی اصلا نمی ارزه ، بعدش خدایش ماهی 3 میلیون خیلی زیاده من تو فکر زیر 1 میلیون بودم.
    در هر صورت از راهنمایی خیلی خوبتون ممنونم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام اقا من یک هفته پیش امدم گفتم میخوام یه ماشین بگیرم تا 60 تومان متاسفانه اینترنتم مشکل پیدا کرده بود نمیتونستم وصل بشم نظر خودم هیوندا کوپه هستش میخواستم منو راهنمایی کنید
    ملاک من جوان پسند باشه موتور قوی و اپشن خودرو
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام اقا من یک هفته پیش امدم گفتم میخوام یه ماشین بگیرم تا 60 تومان متاسفانه اینترنتم مشکل پیدا کرده بود نمیتونستم وصل بشم نظر خودم هیوندا کوپه هستش میخواستم منو راهنمایی کنید
    ملاک من جوان پسند باشه موتور قوی و اپشن خودرو
    درود ، هیوندای کوپه خودروی است با موتور ضعیف و شتاب متوسط ، ظاهر زیبا و جوان پسند ، اما معایب این خودرو بسیار است ، معایبی همچون :
    کوچک بودن عقب خودرو ، دید نداشتن جلو و عقب ، مصرف سوخت بالا ، هندلینگ نچندان خوب ، کیفیت پایین ادوات داخلی ، اصطحلاک بالا
    خودروهای بهتر در این رنج قیمتی
    مزدا 3 مدل 86
    سراتو 2000 مدل 2009
    گزینه بهتر جیلی EC7 صفر است ، میتونه انتخاب مناسبی باشه ، خودرویی با امکانات روز ، ظاهر بسیار زیبا ، کیفیت قابل قبول ، جوانپسند و در عین حال مناسب برای خانواده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود ، هیوندای کوپه خودروی است با موتور ضعیف و شتاب متوسط ، ظاهر زیبا و جوان پسند ، اما معایب این خودرو بسیار است ، معایبی همچون :
    کوچک بودن عقب خودرو ، دید نداشتن جلو و عقب ، مصرف سوخت بالا ، هندلینگ نچندان خوب ، کیفیت پایین ادوات داخلی ، اصطحلاک بالا
    مزدا 3 مدل 86
    سراتو 2000 مدل 2009
    گزینه بهتر جیلی EC7 صفر است ، میتونه انتخاب مناسبی باشه ، خودرویی با امکانات روز ، ظاهر بسیار زیبا ، کیفیت قابل قبول ، جوانپسند و در عین حال مناسب برای خانواده
    این ec7 که گفتین سمنده؟
    من الان 206 sd v8 دارم میخوام بفروشم عوض کنم
    مزدا 3 قدیم دوست ندارم ماشین جوان پسند میخوام عقبش کوچیکه برام زیاد مهم نیست
    سراتو کوپه هم دوست دارم گیرم میاد 2000؟
    ماشین خوانواده نمیخوام من مجردم 22 سالمه.
    کوپه موتورش 2700 هست چطور میگین ضعیفه؟
    کیفیت ادوات داخلی پایینه یعنی چی دقیقا؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مزدا 3 مدل 86
    سراتو 2000 مدل 2009
    ببخشید الان دیدم نوشتید جیلی ec7 ماشین چینی کلا نمیپستدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •