آدم تو بازی رسیدبت اول همیشه با کمبود تیر مواجه میشه ..!![]()
آدم تو بازی رسیدبت اول همیشه با کمبود تیر مواجه میشه ..!![]()
اون جعبه ها رو که همه جا پیدا میشن میشکونی ؟ اونا همشون یا تیرن یا Skill بعدشم نباید از رامبی ها ترسید و باید بری جلو و یکی بزنی تو دهنشون تا دیگه پا نشن(البته بعضی BOW ها بری جلوشون کارتو تموم میکنن
) اینجوری تیرات تموم نمیشه
![]()
آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
راستش این سربازه رو که کشتم بعدش تیر هام رو تموم کردم وارد شهر که شدم دیگه هیچی تیر نداشتش
پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .آره منم خیلی با کمبود تیر مواجه میشدم و از ترینر استفاده کردم و فقط تیرم رو بی نهایت کردم..شما برو این سایت اینو دانلود کن که سالمه..Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه تیرت 0 شده باشه تریتر رو بزنی بی نهایت نمیشه باید حداقل چند تا تیر داشته باشه..
یکی اینه که تو همه سایت ها هستش و کار نکرده
Resident Evil 6 v1.0 Plus 9 Trainer(Gamerfa.Ir)
اینم هستش که باید امتحانش کنم
ResidentE6-13+Tr-LNG
برای شما این یکی کار کرد ؟
بله حتما باید چند تا تیر داشته باشی تا ترینر تیر بینهایت فعال بشه..از من میشنوی فقط دکمه 3 رو بزن و تیرت رو بی نهایت بهتره...پس یعنی چند تا تیر نگه دارم بعدش ترینر رو فعال کنم یعنی دقیقا وقتی وارد شهر میشم چون من تا قبلش تیر ها رو تموم میکردم ولی آخه ضد ضربه هم نمیشد من نمیدونم از 1 تا 10 قرار چی کار کنه که هیچ تغییری نکرده بود .
شما برو تو همون سایت بالا ترینر plus 9 رو دانلود کن سالم هست...
بابا من رو Pro بازی رو تموم کردم به جز اون مرحله آخر کریس نیازی به تیر نداشتم ، دوستان توجه کنن اون جعبه ها همه جا هست بعدشم اون Skill ـی که تیرایی که توسط کشتن زامبی ها بدست میاد زیاد بشه رو بخرید (زیاد Skill نمیخواد تقریبا کمه)دیگه حله![]()
آره اون جعبه هارو میشکنم همه .!
بیشتر توش اسکیل هاست تا تیر و فشنگ .! :|
من کلا عادتمه . ۱ میلون تیر هم داشته باشم بازم تموم میشه زود .!![]()
سلام من تو مرحله ای که با کریس باید با ماشین دنبال ایدا بکنی گیر کردم و حمش عقب می افتم ایا مشکل از بازی هست . اپدیت دو رو هم نصب کردم
باید وقتی میرید کلیک چپو نگه دارید به چیزی هم برخورد نکنید هر چند ثانیه یکبار هم وقتی توربو پر شد Space رو بزنید![]()
توربو میزنم به چیزی هم برخورد نمیکنم کلید شتاب رو هم نگه میدارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)