دوستان
من مدتی رفته بودم مسافرت و نمیتونستم به اینجا سر بزنم.از همه کسانی که سوال داشتن و سوالاشون بی جواب مونده عذر خواهی میکنم.
دوستان
من مدتی رفته بودم مسافرت و نمیتونستم به اینجا سر بزنم.از همه کسانی که سوال داشتن و سوالاشون بی جواب مونده عذر خواهی میکنم.
با سلام
دوست عزیز
ما تازه یک خونه ای رو سمت کرج خریدیم
بعد آبگرم رو که باز می کردیم آب از توی لوله نمیومد
مدل پکیج westen qusar 24f فن دار تک مبدله هست
من شیر پر کن شوفاژ رو که باز می کردم آب توی شوفاژ می رفت
تو حالت زمستان دستگاه کار می کنه اما آب گرم نمیاد
تو حالت تابستان دستگاه کار نمی کنه و روی چراغ دمای 40 درجه خاموش روشن میشه
کلید رو ریست بردم و دوباره بردم تو حالت تابستان باز هم کار نکرد
زنگ زدم سرویس کاراش از سبز گستر آسیا بعد 1 هفته امروز فردا کردن اومدند
جالب بود حتی بلد نبودند دستگاه رو باز کنند
بعد از کلی بالا پایین کردن گفت رادیاتورش کیپ شده باید اسید بریزیم
خواستن رادیاتور و باز کنن بازم نتونستند آخر سر اسید از لوله هایی ورودی ریختن که اسید نمی رفت گفت رادیاتور کیپه باید عوض شه 600 چوقم خرجشه
گفت پکیج عوض کنی بهتره ارزش نداره خرج این کنین ما اینو ازتون 600 ور میداریم یک دونه ویکتوریا میدیم 2150
حالا درخواست من از شما اینه که من رو راهنمایی کنین
این سرویس کاره هیجی بلد نبوده داره اشتباه میگی ؟ یا این که دستگاه واقعا خرابه؟
اگه خرابه تعمیر کنم بهتره یا این که بخرم؟
ممنون
Last edited by dr saty; 31-07-2013 at 10:36.
با درود
اگر آبگرم را باز میکنید و فشار آب گرم خیلی کم شده باشه دستگاه شما رسوب گرفته و باید اسد شویی بشه.امروزه اکثر تعمیرکارای پکیج دستگاه مخصوص اسید شویی دارن. که دیگه نیازی به باز کردن کامل مبدل نیست.بلکه خیلی راحت لوله های مسی سایز 1/2 که به مبدل وصل شده را از مبدل باز میکنن و و شلنگهای دستگاه را به مبدل وصل میکنند،و با استفاده از اسید مخصوص خیلی راحت و سریع دستگاه را شتشو میدن.ولی این کار نیاز به یکمی صرف وقت و حوصله داره.که توصیه میکنم برید سراغ یک تعمیرکار دیگه.
اما در مورد تعویض دستگاه فکر نمیکنم نیازی به این کار باشه و خیلی راحت دستگاه را میتونید اسید شویی کنید.ولی اگرحتی یک درصد هم اسید شویی جواب نده و مجبور به تعویض دستگاه باشید.
اگر منظور تعمیرکار از پکیج روکا مدل ویکتوریا باشه اصلا پیشنهاد نمیکنم ویکتوریا بگیرید که اصلا قطعاتش گیر نمیاد. و اکثراً برای پیدا کردن قطعات این دستگاه کلی مشکل دارم.
ولی اگر منظورش پکیج آماتیس مدل ویکتوریا باشه ،پیشنهاد خوبی داده ، اما قیمت خیلی بالاست و شما یا این پول میتونید پکیج های خیلی بهتری بگیرید.
لطف می کنید یک مدل پکیج خوب به من معرفی کنید
ما طبقه آخر یعنی سوم هستیم و محل پکیح در آشپزخانه هست و مساحت کل هم 68 متر هست
نظرتون راجب بوتان مدل Roma 24KIS چیه؟
فقط اگه نخوام از همون فروشنده بگیرم
این پکیج westen رو به کجا می تونم بفروشم؟
Last edited by dr saty; 03-08-2013 at 11:34.
دستگاه خیلی راحت تعمییر میشه ، فقط کافیه یک تعمیر کار خوب و با تجربه
پیدا کنید.
ولی اگر دستگاه خیلی اذیت میکنه و از دستش خسته شدیاوون حرفی دیگست.
بله بوتان مدل روما دستگاه خوبیه و برای متراژ 68 متر همون مدل 24 هزار کافیه و چون طبقه آخر هستید باید حتماً دستگاه فن دار بخرید.
راستش از فروش دستگاه به غیر از نمایندگی فکر نمیکنم پول زیادی گیرت بیاد. تعمیر کار شرکت وستن قیمت خیلی خوبی بهتون داده. برای فروش برو سراغ همون تعمیرکار چون اونا برای تعمیر دستگاه های مشابه قطعات دستگاه شما بدردشون میخوره.
ممنون از پاسخ دهی شما
دوست عزیز شما خودت تعمیر کار خوب سراغ داری
چون من اینجا که پیش هر پکیجی میرم میگن باید به نمایندگیش بگی
به نمایندگی هم که زنگ زدم میگه هرچی همون سرویس کارمون گفته
سرویس کارشونم که گفته باید مبدل عوض بشه البته صد در صد چرت میگه چون مبدل سالمه
یه سرویس کار دیگه از همون شرکت پیدا کردم زنگ زدم می گه چون یکی قبل من اومده من دیگه نمیتونم بیام
کلا گیر کردم این وسط
واقعا پشتیبانشون صفره
دستگاهی که با یه سرویس ساده درست میشه رو یا باید عوض کنم یا 700 هزینه تعمیر کنم
باز دم شما گرم که با این که هیچ تعهدی نداری میای و پاسخ میدی
ممنون
شما لطف دارید.
اگر بگید، توی کدوم شهر زندگی میکنید شاید بتونم کمکتون کنم.
سلام من برای یک واحد 100 متری نیاز به پکیج دیواری دارم منتها از بازر نظرات کاملا متفاوتی شنیدم که بدتر مستاصل شده ام .لطفا راهنمایی فرمائید که کدام برند در شرایط حال حاضر بهت از همه میباشد . در ضمن رادیاتورهای پره ای بهتر است یا صفحه ای
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)