تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 129 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا برای من کیفیت اول بازی یکم پایینه برای شما هم اینطوریه ؟! بالاتر نمیره ؟!
    والا شما بگید روی چه پلتفرمی بازی میکنید؟ pc ؟ کنسول؟ و حقیقتا کیفیت بازی اتفاقا اول بازی هم که چشم آدم رو میگیره و من رو متوحش کرد و جذب کرد البته اول بازی نه چندان چون شب هست و فقط زیبایی جنگل هست،‌اما بعدش تا ۲-۳ ساعت زیبایی جنگل واقعا چشم نواز هست! برید تو تنظیمات اگرpc هستید خب کیفیت رو با توجه به مشخصات سیستم ببرید بالا O_o

2. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چنتا سوال دز بازی دارم
    1 چجوری میشه از یک جای نقشه سریع مسافرت کرد جای دیگه من همه ماموریت ها رو پیاده میرم خیلی طول میکشه
    2. این گیاه ها به چه دردی میخورد من همرو گرفتم میخوام یکی دیگه بگیرم میگه full شده چجوری ازشون استفاده کنم وبه چه دردی میخوره
    3. از کجا بفهمم چند ساعت بازی کردم ؟!
    4 . این کیف پولمم پر شده و دیگه نمیتونم پولام رو زیاد کنم راحی نیست اضافه بشه ؟ باید حتما خرج کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چنتا سوال دز بازی دارم
    1 چجوری میشه از یک جای نقشه سریع مسافرت کرد جای دیگه من همه ماموریت ها رو پیاده میرم خیلی طول میکشه
    2. این گیاه ها به چه دردی میخورد من همرو گرفتم میخوام یکی دیگه بگیرم میگه full شده چجوری ازشون استفاده کنم وبه چه دردی میخوره
    3. از کجا بفهمم چند ساعت بازی کردم ؟!
    4 . این کیف پولمم پر شده و دیگه نمیتونم پولام رو زیاد کنم راحی نیست اضافه بشه ؟ باید حتما خرج کنم ؟
    ۱- برید روی نقشه، میتونید به Outpost هایی که گرفتید Fast travel کنید.
    ۲- باید با پوست حیوان ها یه کوله پشتی جدید بسازید ( و از گیاه ها میتونید در ساخت دارو استفاده کنید)
    ۳- در Statics هست.
    ۴- کیف پول جدید بسازید.

همه ی این ها در ابتدای بازی آموزش داده میشه.

5. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من واقعا اعصابم خرد شده. الان دو روزه تو مرحله ای هستم که باید با سنگ حواس این ادمها رو پرت کنیم و از کنارشون رد شیم... و نبیننمون.... من چند تاشونو رد میکنم تا میرسم به یه غار داخل غار یعنی اولش 2 نفر هست یکیشون نشسته یکی هم واستاده میردم کنارشون هر چی سنگ میندازم اصلا طرف سنگ نمیرن یا اینکه پایینیها سریع میفهمن میان پیدام میکنن... واقعا هر کاری میکنم نمیشه اینارو رد کرد... کار خاصی باید انجام داد؟؟ ممنون

ترینری چیزی نیست اینن جا ما رونبینن از کنارشون رد بشیم بریم؟
    Last edited by hasanoooooooo; 28-02-2013 at 16:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه اول بازی رو میگی که خودش میگه باید کجا پرتاب کنی سنگو همون جا بنداز تمومه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من واقعا اعصابم خرد شده. الان دو روزه تو مرحله ای هستم که باید با سنگ حواس این ادمها رو پرت کنیم و از کنارشون رد شیم... و نبیننمون.... من چند تاشونو رد میکنم تا میرسم به یه غار داخل غار یعنی اولش 2 نفر هست یکیشون نشسته یکی هم واستاده میردم کنارشون هر چی سنگ میندازم اصلا طرف سنگ نمیرن یا اینکه پایینیها سریع میفهمن میان پیدام میکنن... واقعا هر کاری میکنم نمیشه اینارو رد کرد... کار خاصی باید انجام داد؟؟ ممنون

ترینری چیزی نیست اینن جا ما رونبینن از کنارشون رد بشیم بریم؟
    فکر کنم فهمیدم کجا رو میگید. فقط یک عکس بزارید تا مطمئن بشم. احتمالا به اونطرف جزیره نرفتید؟

9. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش این هم عکس ... این عکس مال زمانی هست که داخل یک تکه سنگ داره دشمنو میبینه الان همونجور که میبیتی 4 5 نفر پایینن
    2 نفر هم بالا هستن کنار خودم... نمیدونم والا کجا رفتم... با یکی که ظاهرا کهنه سرباز بود یکم صحبت کرد بهم گفت بیا اینجا ... الان 3 روزی میشه که رفته رو اعصابم...

Last edited by hasanoooooooo; 28-02-2013 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب درسته، اومدید دنبال لباس فکر کنم.
    شما غکس از موقعیتی که هستید بگیرید تا جایی که یادم هست ۲ تا غار بود!‌اولی آسون بود ولی دومی اینطور بود که ابتدا ۲ نفر بودن که باید حواسشون رو پرت کنید، میرید پایین تر در غار که ۲-۳ نفر هستند و جلوتون یکی از اون آدم گنده ها اونجا باید سنگ رو سمت چپ بندازید تا برن!
    باز هم میگم : عکس از موقعیت بزارید لطفا.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب درسته، اومدید دنبال لباس فکر کنم.
    شما غکس از موقعیتی که هستید بگیرید تا جایی که یادم هست ۲ تا غار بود!‌اولی آسون بود ولی دومی اینطور بود که ابتدا ۲ نفر بودن که باید حواسشون رو پرت کنید، میرید پایین تر در غار که ۲-۳ نفر هستند و جلوتون یکی از اون آدم گنده ها اونجا باید سنگ رو سمت چپ بندازید تا برن!
    باز هم میگم : عکس از موقعیت بزارید لطفا.
    رفیق ممنون ... موقعیت همینحاست دیگه! همون 2 نفر بالا اصلا حواسشون پرت نمیشه که برم پایین!!!!!!! اون غار اول راحت رد شد... این یکی مثل یک غده سرطانی تو مغزمه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفیق ممنون ... موقعیت همینحاست دیگه! همون 2 نفر بالا اصلا حواسشون پرت نمیشه که برم پایین!!!!!!! اون غار اول راحت رد شد... این یکی مثل یک غده سرطانی تو مغزمه
    اوکی، مشکلی نیست.
    شما ابتدا که وارد غار دومی میشید، سنگ رو پرت کنید ته غار (ببینید تا جایی که یادمه اون ۲ نفر میرن سمت پایین غار و شما باید عقب ببریدشون) یکم تو غار که جلو برید کافیه سنگ به (اگه درست یادم باشه یه قسمتی هست که توش آتیش روشنه و صندلی هست) بندازید یا دقیقا سمت مخالف جهتی که میرید بندازید ، بعدش توجه داشته باشید که از پله نرید پایین و از سمت راست پله بپرید پایین که دقیقا جلوتون یکی از اون گنده ها هست، سنگ دیگه رو سمت چپ بندازید و از غار بیرون بیاید....

14. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •