سایت aee.medu.ir چرا بسته شده؟
سایت aee.medu.ir چرا بسته شده؟
دارن بروز رسانی میکنناولین باره می بینم!!!
![]()
والا من بخاطر امتحانایی که هر روز میگیرنیه چیزایی خوندم (i'm kidding
)
الان بخوام تک تک درسا رو برسی کنم :
حسابان : با توجه به وقت 2.5 روز میتونم جمع و جورش کنم در حد 18 بگیرم یه چیزایی خودندم
فیزیک : خلاص اینقدر این جزوه معلممون بد هست کلا فصل 5 هیچی نمیفهمم اصلا دلیل آوردن این درس چی بوده!! معلممون 10 تا نکته فرمول گفته با 1 مثال
جبر : فصل 3و4 سبک تر از 1 و2 هستند میشه خوندش تو 1.5 روز
دینی : 3 درس آخرو فردا میخونم با توجه به اینکه هفته بعد 4-5 روز وقت دارم برای خودندش تصمیم گرفتم خوندن آیات ، اندیشه تحقیق ، سوالایی که معملممون گفته مهم هست رو تو اولویت قرار بدم وگرنه نمیشه این 16 درس لعنتی رو تموم کرد + نمونه سوال
ادبیات و زبان فارسی : کلا هیچی بلد نیستم دارم یکم میخونم شبش راحت باشم یک چیز مهم هم اینه که سوالای تکراری زیاد است مثلا من که ترم اول کلا 2 ساعت ادبیات خوندم اونم چون گاج سبز داشتم سوالات امتحانی هر درس رو خوندم مثلا تو امتحان در قسمت شعر و نثر دیدم دقیقا همونایی که خونده بودم اومده بود تازه این که نهایی هم نبود!!
زبان : زبانم مشکلی ندارم وقتش رو به درس دیگه میدم...
عربی : هیچی بلد نیستم تو 4.5 روز میشینم میخونمش.اول 1 روز فقط وقت میذارم برای پایه یعنی سال اول و دوم دبیرستان قشنگ مسلط که شدم میرم برای در امسال...
شیمی : امیدوار هستم چون اینقدر تمرین حل کردیم میشه جمعش کرد تو 1.5 روز ...
خلاصه نا امید نباشید چون از شما بدترم هست
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان![]()
Last edited by ArashMiniStar; 04-05-2013 at 20:12.
دوستان گزینه دو یه دی وی دی مجانی زده به اسم فصل نهایی اگر تا حالا نگرفتید بگیرید خیلی توپه
میشه توضیح بدید چی هست؟ نمونه سوال؟
فصل پنج هیچی نداره هلو برو تو گلو
اصل کاری فصل دو و سه که وقت گیرن من که عصر امتحان 1 و 4 و 5 رو میخونم دو روز بعدم برا 2 و 3 نمونه سوال![]()
اوه چه سرعت عملی
نه بیشتر مشاوره ای هست دبیرا توضیح میدن که کدوم صفحات مهمتره کدوم بخشا رو بییشتر بخونید چه طور بخونید و .....
خیلی توپه
بجای اینکه بیشتر درس بخونیم بیشتر میام نت
خوب حالا از کجا میشه گرفت اینطوری که فایده نداره![]()
ولله نیدونم من معلممون برام اورد اما احتمال قریب به یقین نمایندگی های گزینه دو میدن بهت(رایگانه)
در مورد درس خوندنم خیلییییی سختش کردیا بابا کتابا که چیزی ندارن مثلا دینی چیه که انقدر برنامه واسش چیدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)