تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 112 از 461 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

واسه چی تابعش نباشم؟؟؟؟
    اونم بستگی داره
    مثلا معلم های ما اونقدر امتحان می گرفتن که نه وقت داشتم برا تست نه برا مرور درسهای پایه

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

سلام بچه ها هر كي ميتونه يه مشاوره بده دعاش ميكنم
    برا تحليلي گاج بهتره يا خوشخوان؟؟؟؟ كلا بهترين كتاب برا تحليلي كدومه
    براي اينكه عربي و 70 بتوني بزني چه كتابيو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ اياد فيلي رو دارم ولي به نظرم به درد 70 زدن نميخوره.......تقاضا دارم يه كتابي معرفي كنيد كه تسلطمو تو ترجمه ببره بالا
    و تو زبانم من موندم ......خواستم برم 504 بگيرم ..كه گفتن نميتوني از پسش بر بيايو به درد كنكور نميخوره ...اين كتابا هم همش توشون قواعد ...بابا مگه چند تا قواعد مياد؟ اونام كه اسون ترين سوالاشن.... به نظر شما زبان چي بخونم...البته گاج ربانم دارم(واژگان سطر به سطر) ولي به نظرم كلمه هاش برا كنكور كافي نيس

حالا چيكار كنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سال اوله کنکور میخوای کنکور بدی؟ مثل ما که می گفتیم فلانو فلان بزنم فلان درسو و فلان درصد
    به نظر من اگه میخوای درصد بالا بیاری باید خیلی وقت بزاری و فوت و فن عربی خیلی سبز خوبه و برا ترجمه هم مطالب مفیدی داره...

2. 2 کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگه یه کتاب جامع دینی مثل همگامان،سبز یا گاج یا الگو بگیرم دیگه نیازه برا ایات و روایات کتاب الگو یا گاج بگیرم؟اگه لازمه گاج یا الگو؟
    به نظر من همگامان رو بگیر بخون که آخرت کتاب هست هم درسنامه هاش طبقه بندی شده و هم آیات رو خوب تحلیل کرده

كسي نبود جواب مارو بده

شما صفحه قبل رو نگاه کن بنده یه چیزایی گفتم

اونم بستگی داره
    مثلا معلم های ما اونقدر امتحان می گرفتن که نه وقت داشتم برا تست نه برا مرور درسهای پایه

.
    کاملا تایید میشه
    گاهی اوقات باید مدرسه رو پیچوند
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 25-09-2011 at 06:03.

4. این کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اونم بستگی داره

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

سال اوله کنکور میخوای کنکور بدی؟ مثل ما که می گفتیم فلانو فلان بزنم فلان درسو و فلان درصد
    به نظر من اگه میخوای درصد بالا بیاری باید خیلی وقت بزاری و فوت و فن عربی خیلی سبز خوبه و برا ترجمه هم مطالب مفیدی داره...
    سال دوممه سال اول شدم 15000
    عربي 35 زدم.......من بيشتر مشكلم تو ريدينگ عربي.... ميخوام يه كتابي باشه كه ريدينگ خوندنو جواب دادن به سوالاشو بهم تمرين بده ..... فوت و فن عربي هم دارم ولي همون حرفاي بقيه كتابارو گفته....تو ترجمه 5...6...سوال ترجمه كه اول سوالاست مشكلي ندارم زياد....... مشكلم تو ترجمه ريدينگ

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اونم بستگی داره

سال دوممه سال اول شدم 15000
    عربي 35 زدم.......من بيشتر مشكلم تو ريدينگ عربي.... ميخوام يه كتابي باشه كه ريدينگ خوندنو جواب دادن به سوالاشو بهم تمرين بده ..... فوت و فن عربي هم دارم ولي همون حرفاي بقيه كتابارو گفته....تو ترجمه 5...6...سوال ترجمه كه اول سوالاست مشكلي ندارم زياد....... مشكلم تو ترجمه ريدينگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

یکی بیاد راجب زبان خارجه یه چیزی بگه ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    منم کنکوری 91 هستم امدم اینجا یه پست بدم که مام هستیم به امیده موفقیت واسه همتون

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

خب امروز رفتم و گزینه دو ثبت نام کردم
    با خودم میگم اگه به وقتش ازدواج میکردیم الان دانشجو بودیم(البته به تورکی نمیدونم فارسا چطور این جمله رو میگن)
    حیف عمری که هدر شد جهنم یه سال دیگه هم درس میخونیم

ولی یه مشکل مثل اینکه کتاب ریاضی پیش تجربی تغیر یافته اگه دوستان تغیراتش رو میدونن بگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام
    من میخام دیگه ای جرفه ای درس بخونم!
    1- لطفا کسایی که پارسال کنکور دادن بیان یه کمکی بکنن و اشتباهاتشونو بگن که ما دیگه تگرار نکنیم.
    2- من اگه بخام با برنامه ریزی کانون درسای پایه رو بخونم چون آزموناش زیاده خسته نمیشم؟؟؟
    3- کسی گزینه 2 در طول سال رفته که ازش ناراضی باشه؟؟؟
    ممنون

منظورتون از فشرده یعنی گزیته 2 مثل گام اول قابل اجرا نیس؟؟؟؟

خب امروز رفتم و گزینه دو ثبت نام کردم
    با خودم میگم اگه به وقتش ازدواج میکردیم الان دانشجو بودیم(البته به تورکی نمیدونم فارسا چطور این جمله رو میگن)
    حیف عمری که هدر شد جهنم یه سال دیگه هم درس میخونیم

ولی یه مشکل مثل اینکه کتاب ریاضی پیش تجربی تغیر یافته اگه دوستان تغیراتش رو میدونن بگن
    شما پارسالم گزینه 2 میرفتی؟؟؟

یه چندتا سوال دیگه :
    1- مثلا من که میرم مدرسه اگه ساعت 4 شروع کنم درسای همون روزو بخونم تقریبا یه ساعت ونیم میشه بعدش درسای فردارو باید تست بزنم وتمریناشو حل کنم اولا که روشم درسته؟؟ثانیا دیگه وقتی نمیمونه که بخام پایه رو بخونم؟؟؟یعنی فقط توروزای تعطیل پایه رو بخونم؟؟
    2- من میخام هندسه تحلیلیو گسسته رو بالای 50 بزنم تو کنکور معلمامون هم افتضاحن......لطفا کسایی که تجربه دارن بگن واسه کمک اموزشی و تست جی بگیرم؟؟؟
    Last edited by Atefe_72; 25-09-2011 at 14:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

منظورتون از فشرده یعنی گزیته 2 مثل گام اول قابل اجرا نیس؟؟؟؟

شما پارسالم گزینه 2 میرفتی؟؟؟
    نه
    پارسال نه آزمون رفتم نه درس خوندم یه جوری میخواستم پشت کنکور بمونم
    رفتم کنکور رو شانسی زدم

داره خودمونی میشه p000ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ..:: SHIRAZ ::..

پيش فرض

گیر عربی نباشید درسای اختصاصی و بچسبید
    من هفته ی آخر دم کنکور 3 روز روزی 3 ساعت عربی خوندم 40% زدم در صورتی که همیشه سفید می گذاشتم.
    توی دوستام اونایی که کلاس عربی هم رفته بودن 10% - 25% زدن! در صورتی که همیشه بالای 50% بودن!
    وقت زیاد روش نزارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •