تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 112 از 337 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام.دوستان من یک سوال داشتم از خدمتتون.اقا من ADSL دارم و میخوام سیستممو share کنم،حالا ی سوال،من موقع خریدن کارت شبکه اصلا هواسم نبود که این 1 پورت داره،این از این،بعد من میتونم از مودم ADSL خودم که هم پورت usb هم ethernet داره استفاده کنم همزمان؟امیدوارم منظورمو درست گفته باشم.ممنون از شما.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

با سلام.دوستان من یک سوال داشتم از خدمتتون.اقا من ADSL دارم و میخوام سیستممو share کنم،حالا ی سوال،من موقع خریدن کارت شبکه اصلا هواسم نبود که این 1 پورت داره،این از این،بعد من میتونم از مودم ADSL خودم که هم پورت usb هم ethernet داره استفاده کنم همزمان؟امیدوارم منظورمو درست گفته باشم.ممنون از شما.
    آره داداش می تونی همزمان از usb و ethernet استفاده کنی.برای کامپیوتر دورتر از اترنت استفاده کن
    اما برای استفاده از usb باید درایورش و نصب کنی که توی cd مودم هست
    اگه بازم سوالی بود در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

آره داداش می تونی همزمان از usb و ethernet استفاده کنی.برای کامپیوتر دورتر از اترنت استفاده کن
    اما برای استفاده از usb باید درایورش و نصب کنی که توی cd مودم هست
    اگه بازم سوالی بود در خدمتم
    اقا بسار بسیار ممنون و متشکر از راهنماییت.پس میتونم،خوب خیلی اینطور بهتر شد،چون میخواستم یک کارت شبکه دیگه هم بگیرم که لازم نیست دیگه.ممنون از جوابت.

4. این کاربر از Ardavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10 رموت دیسکتاپ

سلام بچه ها
    من یه جا یه سرور دارم که اینترنت آمده به Firewall PIX و بعد از اونجا آمده به Cisco Switch و بعد اینترنت را از یکی از پورت های سیویچ به سرورکانکت کردم
    حالا چطوری میتونم از خارج از این نتورک با یک اینترنت دیگه بهش کانکت شوم؟؟؟
    البته اینجا تو سایت مایکروسافت یه چیزهایی گفته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی میدونید مشکل اصلی من این است که سرور من آی پی پرایود دارد یعنی پاپلیک نیست آیا امکانش است که بهش کانکت شوم ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه جا یه سرور دارم که اینترنت آمده به Firewall PIX و بعد از اونجا آمده به Cisco Switch و بعد اینترنت را از یکی از پورت های سیویچ به سرورکانکت کردم
    کد:
    ولی میدونید مشکل اصلی من این است که سرور من آی پی پرایود دارد یعنی پاپلیک نیست آیا امکانش است که بهش کانکت شوم ؟؟

تا جایی که من می دونم اگه سرور آی پی public نداشته باشه نمی شه از طریق اینترنت بهش وصل شد
    اگه خیلی ضروریه واسش IP بخرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tabriz/Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    کد:

دوست عزیز شما اگه خیلی نیاز هست میتونید روی سرورتون سرویس Remote Access رو به صورت Dial Up راه اندازی کنید .اینجوری علاوه بر اینکه به سرورتون دسترسی پیدا میکنید به سایر کلاینت ها هم دسترسی خواهید داشت .

البته باید بگم در اینصورت به صورت دیفالت فقط به شبکه لوکال دسترسی دارید و برای دسترسی به سرور یکسری تنظیمات نیاز هست که باید انجام بدین.

اما قبل از اون باید تنظیمات درستی هم روی PIX Firewall انجام بشه .

Remote Access رو ایجاد کنید . سعی کنید به سرور کانکت شین .اگه نشد این دو تا لینک به درتون میخوره (برای کانفیگ pix)

البته تو لینک دوم جای خط تیره ها که فی ل تر شده باید v p n بنویسد

enterastream.com/whitepapers/cisco/pix/pix-practical-guide.html

scribd.com/doc/2385680/Cisco-Pix-Firewall-And-----Configuration-Guide-Version-6-3
    Last edited by Virtual.Boy; 20-02-2009 at 23:34.

8. این کاربر از Virtual.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

ممنون عزیز باشه اینو امتحان میکنم ببینم که چی میشه

فقط چند سوال دیگه دارم
    اول اینکه چرا دستورات
    ipconfig /release
    ipconfig /renew در ویندوز ویستا کار نمیده ؟؟؟ چطوی باید آی پی را ریست کنم و رینیو کنم ؟؟؟
    دوم: چطوری میتونم کاری کنم که از فولدر کلاینت ها به صورت اتومات کاپی بگیرم یعنی یک بکاپ ؟؟؟ یعنی از مای داکیومنت کلاینت ها از روی کامپیوترشان به روی سرور بکاپ بگیرم اتومات ؟؟
    سوم: یادمه تو آموزشگاه زمانی که ایران بودم و تازه ویندوز دو هزار برای سرور استفاده میشد همه کارآموزان یک یوزر نیم و پسورد داشتند که وقتی وارد میشدیم فقط یک فولدر بود و هیچ چیز دیگری در کامپیوتر نبود نه درایوی نه چیزی اضافه ای و فقط برای هر یوزر 20 ام بی فضا گذاشته بودن ؟؟ چطوری میتونم این کار را بکنم که وقتی کلاینتی وارد یوزر و پسورد خود شد هیچ درایوی از کامپیوتر خود را نبینه حتی درایو سی و فقط یک فولدر باشه که روی سرور باشه ؟؟؟ و هر کاری که باشه روی همان فولدری که داره سیو بشه .
    چهارم: من چطوری میتونم به یک کلاینت رموت کانکت شوم ؟؟ مثلا یک کامپیوتر است یک ادمین داره و یک یوزر دومین من میتونم به یوزر ادمین وارد بشم ولی هرچی گشتم تا یوزر دومین را در کامپیوتر ادد کنم که بتونم وارد کامپیوتر با یوزر دومین بشم نتونستم مثلا من از کامپیوتر خود میخواهم وارد PC1 بشم ولی با یوزر دومین وقتی یوزر و پسورد دومین را وارد میکنم نمیتونم خطا میده !!
    یعنی میخواهم به PC1 به عنوان یک یوزر دومین وارد بشم نه به عنوان ادمین اون کامپیوتر !! حالا چطوری ؟؟
    Last edited by dost1; 22-02-2009 at 20:26.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    آیا در یک شبکه لن لوکال که به اینترنت متصل نیست می شه از هر ادرس ip در هر کلاسی که باشه استفاده کرد (بجز ادرسهای خاص مثل ادرس تماما صفر وادرس تماما یک )

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مجددا سلام
    یه سوال دیگه -- در پروتکل arp ما ادرس فیزیکی را می خواهیم بدست اوریم در اینحالت جواب در خواست ما بشکل چه بسته ایی بدست ما می رسه یا بعبارتی جواب ماشینی که ادرس فیزیکی اون همون ادرس مورد نظر ماست در قالب چه پروتکلی برای ما ارسال می شود ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوستان سلام
    آیا در یک شبکه لن لوکال که به اینترنت متصل نیست می شه از هر ادرس ip در هر کلاسی که باشه استفاده کرد (بجز ادرسهای خاص مثل ادرس تماما صفر وادرس تماما یک )
    بله دوست عزیز می شه

13. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •