تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 112 از 598 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه :(( بسه دیگه بابا ... کی میتونه تا شنبه صبر کنه ... خودشون که گفتن 10-13 ... حالا چی شد یهو شد 15 ؟!!!!!

بابا همين امشب جوابا مياد الان برنامه ي فرصت برابر شبكه آموزش ميداد و دونفر واسه انتخاب رشته مشاوره ميدادن و مجري برنامه گفت ايشالا تا فردا كه جوابا مياد بچه ها شروع كنن به انتخاب رشته و فلان كارارو بكنن و ...من كه ديگه مطمئن شدم تا فردا صبح جوابا رو سايته ميگي نه نيگاه كن

2. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه :(( بسه دیگه بابا ... کی میتونه تا شنبه صبر کنه ... خودشون که گفتن 10-13 ... حالا چی شد یهو شد 15 ؟!!!!!
    انگار برا همین سوابق تحصیلی مشکل پیدا کردن و دارن طولش میدن... البته من برام سؤاله که ما سوابق تحصیلیمونو ده بار تو سایت سنجش چک کردیم چطور میگن منتظر آموزش پرورش هستن که سوابق تحصیلی رو بهشون بدن؟ سوابق تحصیلی ما که تو سایت سنجش بود؟! مگه خود سنجش سوابق تحصیلی رو نداره؟! فکر کنم آخرش بگن کلا امسال نمیتونن سوابق تحصیلی تاثیر بدن و بدون تاثیر سوابق تحصیلی کارنامه بدن!!... من که فکر نکنم فردا هم بیاد... خیلی هنر کنن پس فردا نتیجه ها رو میدن... ای کاش دیگه تا پونزدهم طولش ندن... این وضع بلاتکلیفی که داریم خیلی بده...

4. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه King Of Iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا همين امشب جوابا مياد الان برنامه ي فرصت برابر شبكه آموزش ميداد و دونفر واسه انتخاب رشته مشاوره ميدادن و مجري برنامه گفت ايشالا تا فردا كه جوابا مياد بچه ها شروع كنن به انتخاب رشته و فلان كارارو بكنن و ...من كه ديگه مطمئن شدم تا فردا صبح جوابا رو سايته ميگي نه نيگاه كن
    فرصت برابر که جوابا را نمیده سازمان سنجش میده
    همون تا 13 که گفتند میاد

یادش به خیر زمان خودمون چه فیلمی با دوستانمون داشتیم سر اعلام نتایج

6. این کاربر از King Of Iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فرصت برابر که جوابا را نمیده سازمان سنجش میده
    همون تا 13 که گفتند میاد

یادش به خیر زمان خودمون چه فیلمی با دوستانمون داشتیم سر اعلام نتایج
    خوب دوست من مجري برنامه چندبار تكرار كرد كه تا فردا كه ميخواد جوابا بياد شما فكر انتخاب رشته و اينجورمسائل باشين خوب شما چي برداشت ميكني؟ حتما خبر موثق داره كه تا فردا نتايج مياد ديگه اگه بد ميگم بگو بد ميگي...

8. 4 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

به نظر من که تا فردا ظهر نفرات برترو میگن تا قبل از ساعت 12 شبم نتایجو میگن

10. این کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

حالا چه اصراریه درست زمانی که اعلام کردن برین ببینید ؟: دی
    فرداش برید
    پس فرداش برید : دی
    والا : دی

12. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اَاَاَ ! چه خوب بود این روزا ! استرسش باحاله خدایی !

بیرون هیچ خبری نیستا ! تو تاپیک که میومدی آدرنالین بود که نشت میکرد ! : دی

چه "داره خودمونی میشه" هایی که پروفشنال نشدن تو اون 2.3 روز بسسس که اسپم کردن !
    (اینجوری نیگا نکنین! اسپم نبود این که ! آرزوی موفقیت اومدم بکنم براتون ! )

14. 2 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فايده نداره ديگه **چشات بايد بارون بباره ديگه

بايد يه پيش بيني بكنم

اعلام نتايج روز 12 مرداد 1390 ساعت 20:30:13
    جای سمبا فکر کنم اینو بزاری بهتره:
    Michel de Nostredame

اینم برا تنوع :

آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها از نیمه شهریور

مدیرکل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزشی وزارت علوم گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرد سال تحصیلی 91 - 90 دانشگاهها از 2 هفته قبل از مهرماه آغاز شود.

سعید قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان بازگشایی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی 91 - 90 گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرده است که سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از 2 هفته قبل از مهر ماه آغاز شود یعنی بازگشایی دانشگاه‌ها تقریباً از نیمه شهریور صورت گیرد.

مدیرکل امور آموزشی وزارت علوم افزود: مصوبه شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها را به شورای معاونان وزارت علوم ارسال کرده‌ایم تا شورای معاونان درباره زمان پیشنهادی شورای مدیران تصمیم‌گیری کند.

به گزارش مهر، بررسی زمان آغاز سال تحصیلی 90 - 89 در دانشگاه‌های مختلف و شروع تشکیل کلاسها در سال تحصیلی گذشته بر اساس تقویم آموزشی 48 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان می‌دهد دانشگاهیان در سال تحصیلی گذشته دست کم با 10 تاریخ برای آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها روبرو هستند.
    تا وسط مهر شروع کنن هنر کردن!
    هر موقع میاد فقط صبح نیاد حال ندارم صبح پاشم !!!!!
    بنظرم عصر بیاد بهتره
    بچه ها اینجا هستن همیشه اولین نفرات که نتایج رو میبینن بچه های پایه این تاپیک هستن
    صبح اگه بیاد کسی نیست نمیفهمه ولی عصر بیاد سریع بدون مشکل پوکیدن سرور میبینیم
    راست گفتی اینو!

16. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فک کنم اکثر شما متن زیر رو از انتهای کتاب شیمی پیش 2 مبتکران خونده باشید. حالا یه بار دیگه هم بخونید بلکه یکم استرستون کم شه! من که خودم هنوز نمیدونم استرس چیه!!

سلام.
    کنکور باز هم آمد و رفت؛ و باز هم چون همیشه اغلب رقابت ها، عده ای معدود به آنچه میخواستند رسیدند و عده کثیری از آنچه میخواستند باز ماندند؛ و ما نمیدانیم تو که خواننده این سطور هستی از کدام گروهی. اما یک چیز را میدانیم و از آن بیم داریم. از آن بیم داریم که در میان این هیاهو ها، شخصیت انسانی تو تبدیل به یک عدد شده باشد. حالا یک رقمی یا دو رقمی یا سه رقمی یا چهار رقمی یا ان رقمی اش فرقی نمیکند. این روز ها روزهایی است که همگان خودشان را به صورت یک عدد میبینند که در پای کارنامه شان درج شده؛ و این، مستقل از آن که این عدد چند باشد، کوچک باشد یا بزرگ، یک رقمی باشد یا چند رقمی، چیزی نیست جز به حقارت کشیدن ظرفیت های وجودی انسان. زندانی ها از وقتی وارد زندان میشوند، دیگر نام و فامیل و هویت بیرونی ندارند. تبدیل میشوند به یک شماره، که در همان بدو ورود به زندان، پلاک آن را می اندازند گردنشان و یک عکس روبرو و یم عکس نیم رخ از آنها میگیرند. و آن زندانی از آن پس خودش را با آن شماره معرفی میکند. از آن پس یک عدد است نه یک آدم. و چقدر سخت است که ما هر سال شاهد یک زندان ۵/۱ میلیون نفری باشیم که همه آدمهایش به یک شماره تبدیل می شوند. و از این نظر فرقی بین آنها نیست. حتی شماره های ۱ و ۲ و ۳ اش عکس تمام رخشان را میبینند که اینجا و آنجا چاپ میشود. اگر عکس نیم رخشان هم چاپ میشد در کنار همان تمام رخ، شاید اندکی به خود می آمدند و از قید غرور خطرناکی که میتواند تا سالها زندانیشان کند خلاصی می یافتند. و آن یکی که رقمش بیشتر از آنی است که میخواستند، به کنجی میخزند و خود را در زندان غم اسیر میکنند. زندانی، زندانی است؛ چه زندان غرور باشد چه زندان غم...و اینکه انسان با تمام ظرائف روحی اش، با تمام حساسیت هایش، با تمام انسانیت هایش، با تمام دغدغه هایش، با تمام خوبی ها و بدی هایش را تبدیل کنیم به یک عدد و این بشود معیار ارزش گذاری، چیزی نیست جر یه حقارت کشیدن وجود بشر، و مایه تاسف است. حقا که بد امانتداری هستیم.

اما این با توست که در میان این قیل و قال از کدام گروه باشی. میتوانی به این حقارت تن در دهی و همراه با جریان سیلابی که شخصیت انسانی ات را به قهقرا میبرد، همراه شوی. میتوانی در غرور رتبه خودت گم شوی یا در غم رتبه ای که مناسب خود نمیدانی اسیر...

اما...میتوانی جور دیگری هم باشی. میتوانی زنجیر ها را پاره کنی. خودت را از زندان تنگ آن چند رقم لعنتی رها کنی، به سوی حقیقت فرار کنی، ریه هایت را پر از اکسیژن انسانیت کنی، بر فراز قله های توانایی های بشر بایستی، دستانت را از هم باز کنی و بلند فریاد کنی:

"من یک انسانم! با تمام ابعاد متنوعی که انسان دارد، و با تمام خصوصیاتی که بسیاری از آنها منحصر به فردند. زنجیر ها را پاره کرده ام، مسیر عروج را میبینم که چقدر راه های مختلف دارد. و من در هر حال، در مسیر تعالی پیش خواهم رفت."

و من دختر مهربانی را می شناختم که هر چند وقت یک بار به یکی از مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست سر میزد، و چه محبت ها که به بچه های آنجا داشت، و چه قدر به آنها میرسید و بچه های آنجا چقدر او را دوست داشتند.

و روزی که دیدم به خاطر رتبه چهار رقمی کنکورش دارد گریه می کند نشستم و های های به حال انسانیت گریستم. و بر خودم لعنت فرستادم که مترهامان را چه شده است؟ آیا داریم ارزش انسانی یک فرد را با این اندازه میگیریم که توانسته است در ۱۸ دقیقه به چند سوال از ۲۵ سوال عربی پاسخ دهد!؟
    Last edited by lohrasbi; 02-08-2011 at 18:02.

18. 7 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

فک کنم اکثر شما متن زیر رو از انتهای کتاب شیمی پیش 2 مبتکران خونده باشید. حالا یه بار دیگه هم بخونید بلکه یکم استرستون کم شه! من که خودم هنوز نمیدونم استرس چیه!!

سلام.
    کنکور باز هم آمد و رفت؛ و باز هم چون همیشه اغلب رقابت ها، عده ای معدود به آنچه میخواستند رسیدند و عده کثیری از آنچه میخواستند باز ماندند؛ و ما نمیدانیم تو که خواننده این سطور هستی از کدام گروهی. اما یک چیز را میدانیم و از آن بیم داریم. از آن بیم داریم که در میان این هیاهو ها، شخصیت انسانی تو تبدیل به یک عدد شده باشد. حالا یک رقمی یا دو رقمی یا سه رقمی یا چهار رقمی یا ان رقمی اش فرقی نمیکند. این روز ها روزهایی است که همگان خودشان را به صورت یک عدد میبینند که در پای کارنامه شان درج شده؛ و این، مستقل از آن که این عدد چند باشد، کوچک باشد یا بزرگ، یک رقمی باشد یا چند رقمی، چیزی نیست جز به حقارت کشیدن ظرفیت های وجودی انسان. زندانی ها از وقتی وارد زندان میشوند، دیگر نام و فامیل و هویت بیرونی ندارند. تبدیل میشوند به یک شماره، که در همان بدو ورود به زندان، پلاک آن را می اندازند گردنشان و یک عکس روبرو و یم عکس نیم رخ از آنها میگیرند. و آن زندانی از آن پس خودش را با آن شماره معرفی میکند. از آن پس یک عدد است نه یک آدم. و چقدر سخت است که ما هر سال شاهد یک زندان ۵/۱ میلیون نفری باشیم که همه آدمهایش به یک شماره تبدیل می شوند. و از این نظر فرقی بین آنها نیست. حتی شماره های ۱ و ۲ و ۳ اش عکس تمام رخشان را میبینند که اینجا و آنجا چاپ میشود. اگر عکس نیم رخشان هم چاپ میشد در کنار همان تمام رخ، شاید اندکی به خود می آمدند و از قید غرور خطرناکی که میتواند تا سالها زندانیشان کند خلاصی می یافتند. و آن یکی که رقمش بیشتر از آنی است که میخواستند، به کنجی میخزند و خود را در زندان غم اسیر میکنند. زندانی، زندانی است؛ چه زندان غرور باشد چه زندان غم...و اینکه انسان با تمام ظرائف روحی اش، با تمام حساسیت هایش، با تمام انسانیت هایش، با تمام دغدغه هایش، با تمام خوبی ها و بدی هایش را تبدیل کنیم به یک عدد و این بشود معیار ارزش گذاری، چیزی نیست جر یه حقارت کشیدن وجود بشر، و مایه تاسف است. حقا که بد امانتداری هستیم.
    اما این با توست که در میان این قیل و قال از کدام گروه باشی. میتوانی به این حقارت تن در دهی و همراه با جریان سیلابی که شخصیت انسانی ات را به قهقرا میبرد، همراه شوی. میتوانی در غرور رتبه خودت گم شوی یا در غم رتبه ای که مناسب خود نمیدانی اسیر...
    اما...میتوانی جور دیگری هم باشی. میتوانی زنجیر ها را پاره کنی. خودت را از زندان تنگ آن چند رقم لعنتی رها کنی، به سوی حقیقت فرار کنی، ریه هایت را پر از اکسیژن انسانیت کنی، بر فراز قله های توانایی های بشر بایستی، دستانت را از هم باز کنی و بلند فریاد کنی:
    "من یک انسانم! با تمام ابعاد متنوعی که انسان دارد، و با تمام خصوصیاتی که بسیاری از آنها منحصر به فردند. زنجیر ها را پاره کرده ام، مسیر عروج را میبینم که چقدر راه های مختلف دارد. و من در هر حال، در مسیر تعالی پیش خواهم رفت."
    و من دختر مهربانی را می شناختم که هر چند وقت یک بار به یکی از مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست سر میزد، و چه محبت ها که به بچه های آنجا داشت، و چه قدر به آنها میرسید و بچه های آنجا چقدر او را دوست داشتند.
    و روزی که دیدم به خاطر رتبه چهار رقمی کنکورش دارد گریه می کند نشستم و های های به حال انسانیت گریستم. و بر خودم لعنت فرستادم که مترهامان را چه شده است؟ آیا داریم ارزش انسانی یک فرد را با این اندازه میگیریم که توانسته است در ۱۸ دقیقه به چند سوال از ۲۵ سوال عربی پاسخ دهد!؟

اوووووووووووووووووووووو وه خدايي بيكاري هم بد درديه ها

چرا بقيشو ننوشتي؟؟

من نوستراداموس رو قبول ندارم

20. 4 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •