گیر کردم نداره دیگه....
دوتا از این سدِ چیه میذاری ... کلی ازونایی که تفنگ دارن میذاری از T استفاده میکنی بعد هم میزنی دخل طرف مقابل رو آسفالت میکنی.
ولی جدی این تفنگدارا خیلی خوبن ... من خیلی ازشون استفاده میکردم.
گیر کردم نداره دیگه....
دوتا از این سدِ چیه میذاری ... کلی ازونایی که تفنگ دارن میذاری از T استفاده میکنی بعد هم میزنی دخل طرف مقابل رو آسفالت میکنی.
تعدادشون زیاده تنهای که نمی شه همه شون و کشت (وقت کم میارم)گیر کردم نداره دیگه....
اون assassin ها رو هم نمی دونم چچوری بفرستم بجنگن
تو خیلی از پشت بام ها کار نمی کنه
بخصوص اون گروه آخری . هر سدی رو به سرعت خراب می کنه تفنگ اتزیو هم زیاد کارسازش نیست
اول باید روی هر پشت بام یکی از اینا بذاری تا اساسینها رو هدایت کنه:
(اسمشون یادم نیس)
بعد تفنگدار بذار...سد بساز . از T استفاده کن ... با خود اتزیو بزنشون.
البته اونهای دیگه(تیرکمانزن ها یا اساسین ها) هم بد نیستن اما تفنگدارا خیلی بدردم خوردن.
راهش همینه(البته راه خاصی هم نیس ولی...)
بچه ها اون معمای روی درب تو آغاز سکانس نهم جریانش چیه ؟ باید چی کار کرد ؟
اول از همه که دید عقابتون رو روشن میکنین. هر پلاک باید طوری رو در قرار بگیره که خطوط روی پلاک با خطوط محل اتصال پلاک دقیقا بخوره. (پلاک ها رو هم که میتونین بچرخونین.)
خب بالاخره باری اولین بار تونستم یکی از اساسین کرید ها رو تموم کنم .
بازی خیلی خوب بود و تو این شرایط بی بازی ( چون هنوز به LT3.0 آپ نکردم ) واقعا از انجامش لذت بردم .
هر چه قدر هم به مراحل اخر میرسیدم بازی جذاب تر میشد . خیلی از مراحلش ( مراحل زیر زمین ) شبیه به تامب رایدر بود .
بازی( بدون مراحل فرعی) تا چند درصد تموم می شه ؟
بستگی داره شما چقد آیتم های مخفی و ماموریت های جنبی رو رفته باشید...............
مثلا چون من وسط ماموریت های اصلی گشت زیاد میدم تو نقشه،بازی رو روی 78 درصد تموم کردم،احتمالا اگه بیکار بشم بشینم 100 درصدش کنم..................
من که فکر کنم 45 درصد تموم کردم .
دقیقا
اوایل بازی برام دیگه خسته کننده و تکراری بود یه خورده
ولی بازخوانی خاطرات و مراحل آخر بازی فوق العاده جذاب بودن
مطمئنن شخصیت الطائر نقش خیلی زیادی توی جذاب شدن این سری داشت
خیلی خیلی احساسی بود آخراش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)