بهترین تیم پرسپولیس در دهه ی 70
یه همچین عکسی رو داشتم.یادمه یه عکس پیوس و نامجو مطلق کنار هم بودن، توپاشون رو جلوشون گرفته بودن و راست وایساده بودن جلوی دوربین !
بهترین تیم پرسپولیس در دهه ی 70
یه همچین عکسی رو داشتم.یادمه یه عکس پیوس و نامجو مطلق کنار هم بودن، توپاشون رو جلوشون گرفته بودن و راست وایساده بودن جلوی دوربین !
Last edited by Nasser_ZRE; 21-09-2011 at 22:32.
من اون اولش که استیلی اومد گفتم حالا هم میگم.دلیل نمیشه هرکی بازیکن خوبی بود مربی خوبی هم باشه
اشکال امسال یا بهتر بگم یکی دو سال اخیر تیم پرسپولیس نداشتن بودجه و مربی و ... نیست.
مشکل اینجاست که واقعا بازیکنان پرسپولیس پرسپولیسی نیستند.نمیدانم شما هم حس کرده اید یا نه .انگار عشقی به پرسپولیس ندارند و برای پول و... بازی میکنند
وقتی بعد از دربی رفتند که با انها مصاحبه کنند اکثرا مصاحبه نکردند.انگار از باخت جلو استقلال ناراحت بودند نه خود باخت.مهم نیست که ما از مثلا فجر سپاسی ببازیم یا استقلال .مهم اینه که نبازیم.و اگر هم باختیم انقدر قوی باشیم که بتوانیم برگردیم.
من احساس میکنم عشق بازیکنان استقلال به تیمشان بیشتر از بازیکنان پرسپولیس است
بله كاملا درسته !
مگه تراكتور بازيكن داره ؟ مگه ذوب آهن بازيكن داره ؟ اصلا صباي قم ...
فرقشون اينه كه با تعصب بازي ميكنن و نه فقط براي پول .
به قول عابدزاده كه گفت اگه جاي استيلي بودم چندتا از بازيكنا رو كتك ميزدم![]()
بازيکن، کاپيتان، سرمربي، مدير فني، مدير باشگاه و حالا عضو هيات مديره
علی پروین بعد از 6 سال دوری از پرسپولیس به این تیم بازگشت و این بار نه به عنوان مربی بلکه به عنوان عضو هیات مدیره. این پنجمین باری است که پروین در پرسپولیس حضور می یابد. نام او که در سال های اخیر بارها برای عضویت در هیات مدیره مطرح شده بود، بالاخره بطور رسمی در فهرست اعضای هیات مدیره پرطرفدارترین باشگاه آسیا قرار گرفت.
پروین از سال 1349 تا 1366 به مدت 17 سال پیراهن شماره 7 پرسپولیس را بر تن داشت و 280 بازی رسمی برای پرسپولیس انجام داد و 95 گل به ثمر رساند. پروین آخرین بار در تیر ماه 66 با پیراهن شماره هفت در بازی مقابل دارایی حاضر شد و پس از برای همیشه از میادین فوتبال خداحافظی کرد . او با پرسپولیس به عنوان بازیکن 3 بار قهرمانی لیگ، 3 قهرمانی باشگاههای تهران و دو قهرمانی جام حذفی تهران را تجربه کرد. پروین در سال 61 و در سن 36 سالگی آقای گل باشگاههای تهران شد.
از سال 1355 و بعد از خداحافظی ابراهیم آشتیانی، بازوبند کاپیتانی به پروین رسید و تا 11 سال بعد او کاپیتان اول سرخپوشان در میادین فوتبال بود.
از زمستان 1360 پروین وارد عرصه مربیگری شد و همزمان بازیکن، کاپیتان و سرمربی پرسپولیس بود. پروين در 4 مقطع هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت: دي 60 تا اسفند 66، تير 67 تا شهريور 72 ، مهر 77 تا تير 82 و از تير 84 تا بهمن 84. پرسپوليس با مربيگري علي پروين در 481 بازي 293 برد، 132 تساوي و 56 باخت(1011 امتياز) بدست اورده است. قهرماني آسيا، 3 قهرماني ليگ، 3 قهرماني جام حذفي ، 6 قهرماني در باشگاههاي تهران و 2 قهرماني جام حذفي تهران از مهمترين افتخارات پرسپوليس در دوران مربيگري پروين است.
در سال 1383 و بعد از تغییر و تحول در پرسپولیس که با رفتن اکبر غمخوار همراه شد، پروین به پرسپولیس بازگشت و این بار به عنوان مدیر فنی. او مدیر فنی تیمی بود که راینر سوبل آلمانی سرمربی اش بود.
در بهار 1380 و در اوج دعواهای مدیریتی بر سر سهام باشگاه پرسپولیس و در حالی که عباس انصاری فرد مدیرعامل قانونی باشگاه پرسپولیس بود، علی پروین طی حکمی که از سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی گرفت به عنوان مدیر باشگاه، امور تیم را در دست گرفت. او به مدت 5 ماهی این حکم را در اختیار داشت.
شاید تنها کسی که رقیب او در این زمینه باشد، منصور پورحیدری است که در استقلال به عنوان بازیکن، کاپیتان، مربی، سرمربی، مدیر فنی، عضو هیات مدیره و اکنون به عنوان سرپرست فعالیت می کند. البته پورحیدری مدیریت باشگاه را تجربه نکرده است، اما در عوض سرپرستی تیم استقلال را تجربه کرده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاشاني رفت
كسي كه قدرش رو ندونستيم با رفتن او خيلي از جمله طرفدارهاي دايي خوشحال شدند
خيلي ها امدند و رفتند و رويانييان هم يه روز مي رود مهم طرز برخورد بود
كسي كه سه قهرماني براي پرسپوليس اورد چون دايي رو از تيم بيرون كرد حالا شده بدترين مدير
اگر او بد بود امثال عباس انصاري فر و مصطفوي و غيره كه بايد اعدامشون مي كردند با بدهي ها و بازيكناني كه از دست دادند
ما ايراني ها قدر نشناس بوديم و هستيم و خواهيم بود
صفايي فراهاني يادمه هر روز ازش انتقاد مي شد ولي حالا شده يك مدير خوب
بلاژژويچ يك مربي موفق در جهان بود هر روز ازش انتقاد مي شد بعد كه رفت شد خوب
برانكو كه وقتي بود هر روز مي گفتند كارنامه اي نداره سرمربي نبوده حالا شده اسطوره مربيان و تيم هاي ايراني سر و دست براش مي شكنند
دادكان نيز همينطور
حجازي استقلال را سيزدهم كرد نزديك بود بكشنش حالا كه فوت كرده شده اسطوره استقلال
كاشاني نيز ازش يه روزي به عنوان مدير و خوب با دانش از ش ياد مي شود
خود من پارسال مخالف درجه يك كاشاني بودم كه با وجود افتضاحات دايي او را در تيم نگه داشت و در نهايت قهرمان جام خذفي شد
همچنين افشين قطبي رو با نگه داشتن قهرمان كرد هر مديري جاي او بود هر دو را اخراج مي كرد و شايد هيچ كدام نمي تونستند ادعا كنند قهرمان شدندو ...
بيايين منطق داشته باشيم و چون يك مربي رو از كار بركنار كرد نياييم زحماتش را ناديده بگيريم او رفت و ما همچنان پرسپوليس هستيم و خواهيم بود پرسپوليس مال شخص نيست مال همه هست
در حرف همه ما از عربها انتقاد مي كنيم ولي خودمان خيلي بدتر از عرب ها در زمينه عوض كردن مربي هستيم كاشاني نشان داد با هر كي دست داده تا اخر باهاش بود ه و نشان دهنده مردانگي او بود
به قول يه بنده خدايي در پستهاي قبل من حقوق بگير كاشاني هستم
خسته نباشيد مي گم به شما آقاي كاشاني متاسفانه پرسپوليس نتيجه نگرفت .انشا.. با پروين و ديگران موفق بشود دل ما پرسپوليس هاي اصيل نه طرفدار شخص رو شاد كند
Last edited by alex110; 22-09-2011 at 20:35.
کریمی نتوانست ناراحتی از آمدن پروین را پنهان کند
اختلافات علی کریمی و علی پروین برمی گردد به وقتی که جادوگر بازیکن پرسپولیس بود و سلطان مربی این تیم. وقتی که کریمی در مصاحبه ای گفت «همه کار ها را من و حامد (کاویانپور) انجام می دهیم و بقیه فقط حرف می زنند.»
هرچند بعدها توضیح داد که منظورش ناصر ابراهیمی بوده نه علی پروین اما اختلافات این دو آن موقع شروع شد.
همیشه شنیده می شد که این دو اختلافاتی با هم دارند اما چون کریمی در دبی یا آلمان بازی می کرد و پروین هم از فوتبال دور بود کمتر فرصتی پیش می آمد بروز داده شود.
تا سال پیش که پروین با نظر هدایتی به استیل آذین اضافه شد.
در مراسم افطاری که هدایتی گرفته بود کریمی این را به وضوح نشان داد. پروین نیز بعد از پیوستن او به استیل آذین مصاحبه هایی انجام داده بود در مراسم افطاری حسین هدایتی با این دو نفر حاضر به گفت وگو نشد. بی توجهی کریمی به پروین و دایی تا حدی توجه همه را به خود جلب کرده بود که عکاسان ورزشی به دنبال راهکارهایی بودند تا بتوانند از روبوسی کریمی با پروین و دایی عکس بگیرند اما به قول یکی از حاضران در مجلس «سه تا علی» کنار هم قرار نگرفتند تا عکاسان با دست پر مجلس را ترک کنند.
جالب اینکه در این میان یکی از خبرنگاران که فکر می کرد رابطه نزدیکی با کریمی دارد رو به عکاسان کرد و گفت: نگران نباشید، آماده باشید الان به کریمی می گم که سمت پروین برود! عکاسان ورزشی هم آماده شکار لحظه ها بودند اما وقتی خبرنگار مذکور به کریمی گفت «علی آقا، برین سمت پروین،اینجوری خوب نیست» واکنش آقای جادوگر در نوع خود جالب و تماشایی بود. کریمی بلافاصله حرف های خبرنگار را قطع کرد و گفت: برو، حوصله داری ها!» کریمی تا مادامی که در تالار فرمانیه حضور داشت حاضر نشد چند قدم جلوتر رفته و با دایی و پروین برای ظاهرسازی هم که شده سلام و علیکی کرده باشد، این در حالی بود که پروین و دایی دل می دادند و قلوه می گرفتند و عکاسان ورزشی هم روبوسی و خوش و بش آنها را فلاش باران می کردند
bordobakht
محرمانه//دیشب در خانه کاشانی چه گذشت
به گزارش جام نیوز به نقل از سایت گل، شب گذشته نزدیک به دو ساعت سرمربی فعلی پرسپولیس در خانه کاشانی حضور داشت. استیلی در اولین اظهارات به کاشانی گفت که تصمیم دارد استعفا بدهد، اما مدیر سابق باشگاه پرسپولیس و یار قدیمی استیلی با این عمل مخالف بود. کاشانی به استیلی تاکید کرد که من به خاطر تو از پرسپولیس رفتهام و اگر میماندم باید اتفاق دیگری رخ میداد!
این اظهار نظر عجیب کاشانی در شرایطی صورت میگیرد که گفته میشود به حبیب کاشانی گفتهاند که استیلی را بردارد و خودش در راس امور بماند، اما گویا آقای سرپرست حاضر به انجام این کار نشده است. در جلساتی که پیش از استعفای کاشانی تشکیل شد به او تاکید کردند از طرف مقامات بالا سفارش کرده اند که «سر به سر شما نگذاریم» و در مقابل رعایت این سفارش از کاشانی خواسته اند که استیلی را برکنار کند تا زمینه انتخاب یک هیات مدیره همسو با کاشانی فراهم شود! گویا سرپرست سابق پرسپولیس این شرط را نپذیرفته و استعفا کرده است
خب مثله اینکه جملات طنز و کاریکاتورها واقعا به حقیقت تبدیل شدن و پرسپولیسیها اولین کارت سوختهای رایگانشون رو دریافت کردن
حالا که قراره همه چیز به واقعیت تبدیل بشه اگر سردار لطف کنن و کارت سوخت تمام تیمهایی که در جدول بالا سر پرسپولیس هستن رو قطع کنه تا پرسپولیس یه سبقت اساسی بگیره به عنوان هوادارای پرسپولیس خوشحال و ممنون میشیم
امیدوارم سردار اهل کری نباشه وگرنه روزهای خوبی رو در آینده برای مدیرعاملهای لیگ متصور نیستم
جدای از شوخی واقعا واقعا جای تامل داره
ای کاش از این به بعد به جای دادن کارت سوخت به عنوان هدیه یا پاداش از همون پول نقد استفاده کنن
درسته که هر دوش از بیت الماله اما بنزین و فرآورده های نفتی واقعا سرمایه و گنج ملیه ماست و اصلا صورت خوشی نداره
کارت سوخت نداده
کارت هدیه 500 هزار تومانی هست که هم میشه پول نقد ازش گرفت هم میشه باهاش بنزین خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)