تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 339 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوزستان و اهواز 70% استقلالی داره.
    عذر میخوام اصلا قصد پست دادن توی تاپیک استقلال رو نداشتم
    ولی شما با چه فرمولی این نتیجه رو گرفتین
    نمیدونم شما اهل کجایین و آیا خوزستانی هستین که این حرف رو میزنین اما من خوزستانیم و فکر میکنم اینجوری نباشه
    توی کل ایران تقریبا به طور برابر چند درصد بالا پایین میشه ولی اکثر استانها پرسپولیس حدود 60 درصد و استقلال حدود 40 درصد تماشاگر دارن(فعلا در مورد این دو تیم حرف میزنم کاری به سایر تیما فعلا ندارم)
    آمار برنامه نود درباره پرتماشاگرترین تیم ایران هم کاملا روشن و واضح بود و توی همون آمار هم خوزستانیا فکر کنم 56 یا 58 درصد به پرسپولیس رای داده بودن باقیشم به استقلال و خیلی ها هم مثل آبادانیهای عزیز به سایر تیمها

اما این درسته که توی خود اهواز استقلالیها کمی بیشترن
    اما مثلا شهری مثل دزفول به شکل عجیبی شاید بالای 80 درصد پرسپولیسی داشته باشه
    شوش دانیال که خودم چند سالی اونجا بودم باز از شادیهای بعد از قهرمانی برخورد با جامعه به طور واضحی مشخص بود پرسپولیسیها بیشترن

کلا هرچقدر سمت جنوب خوزستان و هموطنای عرب زبان عزیزمون بیایم استقلالیها بیشترن
    و هرچقدر به سمت شمال و شمال شرقی خوزستان و فارسها و به ویژه بختیاریهای عزیز مثل مسجد سلیمان شوشتر گتوند ایذه ... میریم پرسپولیسیها بیشتر میشن

کلا عربهای عزیز به این خاطر که اسم استقلال یه اسم عربیه و ریشه عربی داره از همون بچگی به سمت استقلال گرایش بیشتری پیدا میکنن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

نمیدونم شما اهل کجایین و آیا خوزستانی هستین که این حرف رو میزنین اما من خوزستانیم و فکر میکنم اینجوری نباشه
    توی کل ایران تقریبا به طور برابر چند درصد بالا پایین میشه ولی اکثر استانها پرسپولیس حدود 60 درصد و استقلال حدود 40 درصد تماشاگر دارن(فعلا در مورد این دو تیم حرف میزنم کاری به سایر تیما فعلا ندارم)
    آمار برنامه نود درباره پرتماشاگرترین تیم ایران هم کاملا روشن و واضح بود و توی همون آمار هم خوزستانیا فکر کنم 56 یا 58 درصد به پرسپولیس رای داده بودن باقیشم به استقلال و خیلی ها هم مثل آبادانیهای عزیز به سایر تیمها

شوش دانیال که خودم چند سالی اونجا بودم باز از شادیهای بعد از قهرمانی برخورد با جامعه به طور واضحی مشخص بود پرسپولیسیها بیشترن

و هرچقدر به سمت شمال و شمال شرقی خوزستان و فارسها و به ویژه بختیاریهای عزیز مثل مسجد سلیمان شوشتر گتوند ایذه ... میریم پرسپولیسیها بیشتر میشن

کلا عربهای عزیز به این خاطر که اسم استقلال یه اسم عربیه و ریشه عربی داره از همون بچگی به سمت استقلال گرایش بیشتری پیدا میکنن
    خیلی هم خوبه ؛اگه قرار باشه نه استقلالی ها توی تاپیک پرسپولیس و نه پرسپولیسی ها توی تاپیک استقلال پست بزنن که جور در نمیاید . همش میشه تعریف و تمجید و...
    به هر حال
    پسر عموی من 2 سال اهواز دانشجو بود...
    نقل میکرد که استقلالی ها توی اهواز بیشترند ... راست و دروغش با خودش .
    البته خودش پرسپولیسی دو اتیشه بود.

3. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خسرو حیدری: بازیکنان استقلال نباید برای دربی مواظب ساق پای خود باشند/ تا حالا مقابل پرسپولیس برنده نشده‌ام
    من مقابل پرسپولیس چهار بار بازی کردم که سه بار مساوی شد و یک بار هم باختیم. فکر می‌کنم در هر سه دیداری که با نتیجه مساوی به پایان رسید از حریف خود پیش بودیم

هر چند استقلال صدرنشین لیگ برتر است و خیلی‌ها این تیم را مدعی اول قهرمانی می‌دانند ولی خسرو حیدری هافبک راست آبی‌ها معتقد است که فعلا نباید از قهرمانی حرف زد چون استقلال در ابتدای راه قرار دارد. حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل به سوالات پاسخ می‌دهد.

بعد از بردی که مقابل فولاد داشتید خیلی‌ها معتقدند که شانس شما برای قهرمانی از همه تیم‌ها بیشتر است. نظر خودت چیست؟

به نظر من تیم‌ها هنوز شکل واقعی خود را به دست نیاورده‌اند ولی خوشبختانه ما توانستیم در همین هفته‌های ابتدایی شخصیت پیدا کنیم و جزو مدعیان باشیم. البته تازه اول راه است و فعلا نباید حرفی از قهرمانی بزنیم. مهمترین هدف ما باید این باشد که بدون نوسان بازی کنیم.

از عملکرد خودت در دو، سه بازی اخیر راضی هستی؟

در این مورد باید کادرفنی راضی باشد ولی فکر می‌کنم روند خوبی داشته‌ام.

الان به عنوان هافبک راست بازی می‌کنی. این پست را بیشتر از دفاع راست دوست داری؟

من در تیم ملی دفاع راست هستم و در استقلال یک خط جلوتر بازی می‌کنم و برایم هیچ فرقی ندارد.

بازی در کدام پست راحت‌تر است؟

من در هر دو پست بازی کرده‌ام و هر جا که کادرفنی تیم ملی و استقلال صلاح بداند بازی می‌کنم. بازی کردن در دفاع راست یا هافبک راست هر کدام ویژگی‌های خاص خودش را دارد.

در هفته ششم باید با تراکتورسازی بازی کنید. آیا شکست دادن تیم قلعه‌نویی سخت نیست؟

قبل از بازی با فولاد مشخص بود که سه بازی سخت در پیش داریم و یکی از آنها را پشت سر گذاشتیم. ما باید فولاد را فراموش کنیم و آن بازی به تاریخ پیوست و حالا باید نقاط ضعف خود را برای دیدار با تراکتور برطرف کنیم. ما امیدوار هستیم که با حمایت هواداران تراکتورسازی را شکست بدهیم.

ولی آنها هم تماشاگران زیادی در ورزشگاه آزادی خواهند داشت؟

درست است ولی ما میزبان هستیم و درصد مشخصی از سکوهای ورزشگاه به هواداران تیم میهمان اختصاص پیدا خواهد کرد.

از حالا بحث دربی داغ است. به نظر تو استقلال در این دیدار پرسپولیس را شکست خواهد داد؟

ما الان فقط باید به پیروزی مقابل تراکتور فکر کنیم و همه بازیکنان باید توان خود را بگذارند. به نظر من بازیکنان استقلال نباید در بازی با تراکتور به خاطر بازی با پرسپولیس مواظب ساق‌های خود باشند. چون سه امتیاز این بازی برای ما اهمیت زیادی دارد.

مثل اینکه تو مقابل پرسپولیس طعم پیروزی را نچشیده‌ای؟

من مقابل پرسپولیس چهار بار بازی کردم که سه بار مساوی شد و یک بار هم باختیم. فکر می‌کنم در هر سه دیداری که با نتیجه مساوی به پایان رسید از حریف خود پیش بودیم. امیدوارم این‌بار به پیروزی برسیم.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا جان تاپیک استقلالو نورانی کردی
    همچین عذر خواهی میکنی انگار خلاف شرع کردی اینجا خبر دست به یقه شدن و دعوای جباری با هنکرو بذار هممون استقبال میکنیم
    ولی من هرچی خوزستانی دیدم استقلالی بودن ....تو بازیکنا هم اکثرا همین بوده.مبعلی.شریفات.میداوودی. حمودی.منتظری.....
    من تا همینا تو ذهنمه.از قدیمیا هم مظلومیو میدونم
    تو همین انجمن هم 2-3 تا از بچه ها جنوبی و استقلالین(شاید بیشتر باشن )
    اونجوری که تو اهواز از استقلال استقبال میکنند تو هیچ شهرستانی نمیکنند

7. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورحیدری: در مورد مدل موی میداودی من مقصرم/میلاد موهایش را از ته تراشید

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
    سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: در مورد مدل موهای میداودی من مقصرم و این موضوع را به گردن می‌گیرم.
    منصور پورحیدری در مورد احضار به کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال به دلیل مدل موهای میلاد میداودی گفت: مقصر من هستم که این مسئله را کنترل نکردم. برای این مسابقه گرفتارهایی داشتم و از این موضوع غافل شدم. بازیکنان مطرح الگو هستند و من باید دقت می کردم. این حق مسلم علیپور بود که چنین تذکری را بدهد و خودم هم این مسئله را به گردن می گیرم. من میداودی را قبل از سفر دیدم اما وقت نکردم به او بگویم. این را هم بگویم که میداودی بعد از بازی بلافاصله موهایش را از ته تراشید.
    وی در پایان در مورد نتیجه گیری تراکتورسازی با امیر قلعه نویی و رویارویی استقلال در هفته ششم با این تیم گفت: طبیعی است که امیر قلعه نویی نتیجه بگیرد، او می داند چه می خواهد. همه بازی ها نزدیک به هم شده است. امیدوارم که از اتفاق های زمین خوب استفاده کنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    بهش خیلی میومد
    چرا به مکانی پارسال گیر ندادن؟حتی دایی هم ازش ایراد گرفته بود
    فقط میخوان مارو ببرن تو حاشیه

9. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوزستان و اهواز 70% استقلالی داره.
    به به آقا رضا !!

خوزستان پايتخت استقلاله
    فارس پايتخت پيروزي

11. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان تاپیک استقلالو نورانی کردی
    همچین عذر خواهی میکنی انگار خلاف شرع کردی اینجا خبر دست به یقه شدن و دعوای جباری با هنکرو بذار هممون استقبال میکنیم
    ولی من هرچی خوزستانی دیدم استقلالی بودن ....تو بازیکنا هم اکثرا همین بوده.مبعلی.شریفات.میداوودی. حمودی.منتظری.....
    من تا همینا تو ذهنمه.از قدیمیا هم مظلومیو میدونم
    تو همین انجمن هم 2-3 تا از بچه ها جنوبی و استقلالین(شاید بیشتر باشن )
    اونجوری که تو اهواز از استقلال استقبال میکنند تو هیچ شهرستانی نمیکنند
    لطف داري امير جان دیگه چوب کاری نکن
    من حقیقتش به دو دلیل توی تاپیک استقلال پست نمیدم

اول اینکه فضای تاپیک واقعا آرومه و روال خوبی داره و دوستان استقلالی واقعا با هم مکان خوبی رو به وجود اوردن

دوم اینکه واقعا خیلی کم موردی پیش اومده که مثلا من احساس کنم باید پست بدم و نظرم رو در کنار نظر دوستان مطرح کنم چون واقعا خود دوستان مسیر خوبی رو برای تاپیک پیدا کردن

+
    امیر جان در مورد بازیکنایی که اسم بردی خداییش دو موردش رو چون خانوادشونو میشناسم میدونم کلا پرسپولیسی هستن
    یکیش مبعلی که به خاطر دایی نیومد و یکی هم منتظری اما خب توی فوتبال امرزو علاقه دوران نوجوانی چندان جایی نداره خیلی بازیکنا هم استقلالی بودن اومدن پرسپولیس
    +
    شاید به این خاطر به نظر میرسه که استقلال در خوزستان طرفدارای بیشتری داره که در اهواز که مرکز اسانه تعداد استقلالیا بیشتره
    وگرنه مثلا توی آبادان خرمشهر و حتی بندر امام نه پرسپولیس و نه استقلال طرفدار آنچنانی ندارن و تقریبا 95 درصد طرفدار صنعتن

کلا خوش باشین و امیدوارم حال و روز خوش استقلال هم ادامه داشته باشه

13. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وگرنه مثلا توی آبادان خرمشهر و حتی بندر امام نه پرسپولیس و نه استقلال طرفدار آنچنانی ندارن و تقریبا 95 درصد طرفدار صنعتن
    آره آبادان همشون برزیلشونه. اصلا یه نفر برای بازیای پرسپولیس استقلال طرفدار واسه شون تو ورزشگاه نیست.
    من میدونم که رشت بیشتر پرسپولیسن. انزلی نه.

15. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رشتو نمیدونم ولی پدر بزرگه من انزلی زندگی میکنه اونجا اکثرا طرفدار ملوانن و تیم دومشون پرسپولیسه ولی تعصبی که به ملوان دارن به پرسپولیس ندارن اما بعد از ملوان براشون پرسپولیسه.اگه استقلالی داشته باشه زیاد نیستن حداقل من با هرکی اونجا برخورد کردم استقلالی نبود و اونجا باشم همش در حاله کل کلم
    ..........................
    ..........................
    تو سایته ابیته یکی یه مطلب قشنگ در مورد میلاد نوشته بود گفتم اینجا بذارم

بازگشت سوباسا به استقلال !

با احتساب وقت-های تلف شده بازی استقلال دراهواز، میلاد میداوودی 10 دقیقه مقابل فولاد بازی کرد و در همین مدت کوتاه یک گل زد و دو گلش در گلوی شانس و اقبال بلند مجید جلالی گیر کرد تا فولاد در شامگاه تلخ پنجشنبه از سفره میهمان بیش از چهار گل نخورد!
    حالا که شماره 10برگشته بگذارید موضوعی که مدت-ها پیش در اوج مصدومیت و معاینات پزشکی-اش شایعه شده بود و در گوشی به ما هم رسید، همین-جا بنویسیم. می-گفتند پای میلاد دیگر پای یک فوتبالیست نمی-شود و به احتمال بسیار زیاد «میداوودی برای همیشه از فوتبال خداحافظی می-کند». نمی-خواهیم بگوییم گوینده و منتقل کننده آن اخبار و زمزمه-ها با میلاد دشمنی داشته-اند یا از مصدومیت شدید آس استقلال در انزلی خوشحال شدند اما حتی اگر آن اطلاعات در زمان خودش درست بوده و پای یک معجزه در بازگشت مهاجم جنوبی آبی-ها در میان باشد، باید بخشی از این رخداد را به روحیه و ذهن زیبای میلاد مرتبط دانست. بازیکن خوش قلبی که در تمام 9 ماه دوری-اش از زمین چمن و بازی رسمی، بازگشت را فراموش نکرد و اینطور شد که در همان 10 دقیقه بازی اهواز، مثل دوران ایده-آلش ضربه کاشته را به سبک سوباسا(!) کشنده و فریب دهنده سمت دروازه حریف روانه کرد. یک تک به تک ناتمام که تیر دروازه خرابش کرد، یک شوت چشم-نواز از روی ایستگاهی و البته یک بغل پای تمام کننده که پاسش را از کاپیتان بخشنده کادو گرفته بود. میلاد، تختی را با تشویق هواداران استقلال اهواز دست در گردن اسماعیل (شریفات) که از قضا او هم روی نبوغ مجیدی صاحب گل شده بود، ترک کرد تا یکبار دیگر مدیون چمن زرخیر استادیوم پیر اهواز شود.

17. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره آبادان همشون برزیلشونه. اصلا یه نفر برای بازیای پرسپولیس استقلال طرفدار واسه شون تو ورزشگاه نیست.
    شکی در اینکه خوزستان آبی ترین استان ایرانه نباید داشته باشیم
    من که خودم از اول دبستان تا بحال که دانشجو هستم یاد ندارم تعداد پرسپولیسیهای کلاس ها به نصف استقلالیها برسه
    در خوشبینانه ترین حالت میشدن اندازه نصف استقلالیها (بدون اغراق )
    توی دبیرستان حتی وقتی استقلال سنگین میباخت کسی حرف نمیزد چون برخورد فیزیکی میکردن باهاشون
    آبادان هم استقلالی داره ولی نمیشه با پرچم رفت استادیوم چون فوقش یه نفر رو بزنی دو نفر رو بزنی بعد دیگه تیکه تیکه میشه آدم
    استقلالی میره استادیوم تختی آبادان ولی رنگ آبی نمیبره اگر هم استقلال گل زد زیر پوستی خوشحالی میکنه

19. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •