اه اه دوباره این اج![]()
اه اه دوباره این اج![]()
اه
اين ادج كه دوباره با ويكي آشتي كرد
خدا كنه آندر تيكر توي عروسي اين دوتا گاو برگرده![]()
ديوانه كه ديوانه ببيند خوشش آيد![]()
آقا یون مسابقه raw این هفته رو دیدم نمیدونم اخرش رو درست دیدم یا نه یا همین جوری بود فقط تا اونجا که من دیدم جی بی ال با ماشین کوفید این جان سینا بی چاره رو له کرد
من نمیدونم ایا واقعا این کار رو کرد یا نه ولی امیدوارم این کار رو نکرده باشه !!!!!!!
و.لی قسمت خنده دار این هفته مسابقه سنتینو و این بث فینکس بود که چه طور این ایتالیایی مغرور از یک زن باخت خدائیش در رفتن اون از بازی خیلی جالب بود !!!!!!!!!
امکان نداره سینا تونسته باشه از اون ضربه جون سالم به در برده باشه. این صحنه قطعا ساختگی بود.
ولی جالبه ببینید سینا تا آخرین لحظه هنوز اون جا بود.
کین احتمالا داره دوباره heel (شخصیت منفی) می شه. بعد از دیوونه بازی های هفته ی پیش، این هفته کین با خودش یه جور کیسه حمل می کرد.
کین این هفته از سی ام پانک خواست که یه بازی، اما نه برای title باهاش بکنه. کین می گفت که ته دلش فکر می کنه که اون مرده.
بازی انجام شد. سی ام پانک بدک نبود و تونس با count out بازی رو ببره. کین دوباره وحشی شد و به پانک حمله کرد. وقتی که می خواست با صندلی گردن پانک رو خرد کنه بتیستا وارد شد و با یه اسپیر و ضربه ی صندلی کین رو متوقف کرد. بعدش هم با پانک جر و بحث کرد و یه ضربه هم به اون زد و رفت.
فعلا که معلوم نیست جریان کین چیه، ولی من امیدوارم که اینا ربطی به آندرتیکر داشته باشن.
به نظرتون ممکنه کین عروسی اج و ویکی رو به هم بریزه؟
یعنی واقعا سینا مرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا نکنه اگه این صحت داشته باشه اون وقت این جی بی ال اخراج میشه نه ؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا این چه حرفیه؟ حتما با یه کلکی لحظه ی آخر کشوندنش کنار. ثانیه های آخر دوربین فقط ماشین جی بی ال رو نشون می داد
به نظر من
100 جان سینا زنده است
و ماجراهای کین رو نمیدونم چطور میشه به آندر ربط داد ولی مطمئننم که آندر شب عروسی رویایی رو برای اج و ویکی مسخره طراحی کرده
فکرشو بکنبن شب عروسی بیاد و یه تامبستون به ویکی و یکی به اج بزنه و بعد ویکی رو استغفرالله کنه و دهن اج رو استغفرالله دیگه بکنه و . . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)