تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 186 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عجب بازی روی اعصابی بود. هر چقدر داشتیم زیبا حمله میکردیم و بازی هجومی خوبی داشتیم هر بار که بنفیکا حمله میکرد دفاع کاملا متزلزل و بدون تسلط کار میکرد! هر دو گل هم که سوتی دفاع بود. حقمون برد بود هرچند بنفیکا هم خوب کار کرد
    الان اوضاعمون خیلی پیچیده شده اگه به بازل ببازیم حذفیم و اگه ببریم یا مساوی هم کنیم عمرا اول بشیم. از اونجایی که بازی برگشت مرحله ی دیگه و باید تو خونه حریف انجام بدیم کارمون خیلی سخت شد

2. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از باخت سنگین مقابل من سیتی دیگه بازیکن های من یونایتد نتونستن درست و حسابی به خودشون بیان و هنوز که هنوزه تحت تاثیر اون باخت سنگین هستن.تو همین لیگ هم اکثر بازی ها رو داره 1 بر صفر میبره.

با این مساوی بنفیکا شد صدرنشین و احتمال داره منچستر به عنوان تیم دوم صعود کنه اونوقت کارش خیلی دیگه سخت میشه چون تو مرحله بعدی باید بازی برگشت رو تو خونه حریف بازی کنه.

4. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

بعد از باخت سنگین مقابل من سیتی دیگه بازیکن های من یونایتد نتونستن درست و حسابی به خودشون بیان و هنوز که هنوزه تحت تاثیر اون باخت سنگین هستن.تو همین لیگ هم اکثر بازی ها رو داره 1 بر صفر میبره.

با این مساوی بنفیکا شد صدرنشین و احتمال داره منچستر به عنوان تیم دوم صعود کنه اونوقت کارش خیلی دیگه سخت میشه چون تو مرحله بعدی باید بازی برگشت رو تو خونه حریف بازی کنه.
    علاوه بر این ها به تیم های زیر برخورد میکنیم:(تیم های اول غیر انگلیسی)
    مثل بایرن-اینتر-رئال-بارسا
    این یعنی احتمال حذف شدن!تازه اگر بیاییم بالا!

6. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درگیری مجدد فرگوسن با خبرنگار بی بی سی؛ سرمربی اسکاتلندی کنفرانس مطبوعاتی را ترک کرد

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از اینکه در کنفرانس مطبوعاتی اش با سوالاتی در مورد کاهش کیفیت لیگ برتر و مشکل یونایتدها در لیگ قهرمانان روبرو شد، جلسه را ترک کرد.
    این اتفاق پس از آن رخ داد که مت اسلیتر، خبرنگار بی بی سی از فرگوسن پرسید آیا ناکامی منچستریونایتد و منچسترسیتی در دیدار شب گذشته نشان دهنده این است که لیگ برتر به آن اندازه هم که فکر می کنند خوب نیست؟
    فرگوسن که بارها در کنفرانس های مطبوعاتی اش با خبرنگاران درگیر شده، با تعجب و عصبابیت پاسخ داد:" این سوال جدی است؟ ما مشکلی در لیگ قهرمانان نداریم."
    او سپس به سرعت سالن کنفرانس مطبوعاتی را ترک کرد.
    منچستریونایتد شب گشذته مقابل بنفیکا ۲-۲ به تساوی رسید و اکنون برای صعود به مرحله بعد باید مقابل باسل سوئیس حداقل به یک تساوی دست پیدا کند.

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب گویا دیگه دوم شدیم رفت .
    باید بشینیم ببینیم کدوم تیم صدر نشین میخوره بهمون .
    البته از اینکه به بارسلونا بخوریم استقبال میکنم .
    آخه هر سال توی یه بازی فینال میخوردیم ، اینجوری حداقل یه بازی توی زمین خودمون باهاشون میکنیم ببینیم چجوریاس !

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خب گویا دیگه دوم شدیم رفت .
    باید بشینیم ببینیم کدوم تیم صدر نشین میخوره بهمون .
    البته از اینکه به بارسلونا بخوریم استقبال میکنم .
    آخه هر سال توی یه بازی فینال میخوردیم ، اینجوری حداقل یه بازی توی زمین خودمون باهاشون میکنیم ببینیم چجوریاس !
    دوست عزیز چی چیو استقبال میکنم؟
    من در کل دوست دارم به تیم اول گروه اخر بخوریم که اسان به نظر میاد.خدا رحم کنه!کسی فیلم ترک کردن فرگی رو نداره؟

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان چه استرسی هستید... من از استارت عالی شروع فصلمون یه خورده زیادی نگران بودم... چون برای تیم هایی مثل منچستر که فوق ستاره ندارن، آتیش تند، فقط باعث زود سوخته شدن چوب میشه... ما تاوان این آتیش تندمون رو جلو سیتی دادیم... اما بعد اون واقعا داریم به خوبی خودمون رو جمع و جور می کنیم... شما فقط یه سری به بازی های فصل قبل چلسی بعد از سپری کردن هفته های ابتدایی فوق العادش بزنید... بعد از اون هفته های اول چه افت بدی کرد و به زور بعد از نیم فصل تونست دوباره به جدول و کورس بالانشین ها برگرده... یا آرسنال بعد از باخت حذف مقابل بارسا کلا ادامه فصل رو ول کرده بود...
    ولی نگاه کنید... تیم ما با اختلاف 5 گل تو خونه به سیتی باخت... اما 5 بازی پشت سر هم که بیشترش خارج از خونه بودند گلی نخورد... این یعنی موفقیت...
    در کنار اینها ما به خاطر مصدومین و محرومینمون مدام داریم از سیستم چرخشی استفاده می کنیم... تیم مقابل ما در بازی فینال فصل گذشته CL چقدر از نفرات مختلف فقط در لالیگا استفاده می کنه؟! به عنوان یه طرفدار با در نظر گرفتن تمام شرایط این فصل تیم، از یونایتد رضایت دارم...
    درباره CL هم من مطمئنم صعود می کنیم... خیلی سخته فکر کنیم که بنفیکا بره بازل رو تو خونش با دو گل ببره اما یونایتد نتونه!
    ولی درباره صعود به عنوان تیم دوم، منم موافقم بد میشه... سوای اینکه به تیم اول یه گروه دیگه می خوریم (این تازه جای خوب قضیست!) بخش ناخوشایند اینه که فکر کنم بازی برگشت باید تو خونه حریف انجام بدیم و بازی رفت تو خونه خودمون... حالا این بازی رفت دقیقا تو بدترین زمان ممکن است... یعنی بعد از بازی هامون مقابل آرسنال، استوک، چلسی و لیورپول...
    در کل این بازی رو باید فراموش کنیم و باید مثل سیتی امتیاز کامل رو از نیوکاسل بگیریم و امیدوار باشیم سیتی این هفته مقابل لیورپول مشابه چلسی باشد!
    +
    کماکان منتظر خبری مبنی بر خرید زمستانه هافبک وسط طراح!

14. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان چه استرسی هستید... من از استارت عالی شروع فصلمون یه خورده زیادی نگران بودم... چون برای تیم هایی مثل منچستر که فوق ستاره ندارن، آتیش تند، فقط باعث زود سوخته شدن چوب میشه... ما تاوان این آتیش تندمون رو جلو سیتی دادیم... اما بعد اون واقعا داریم به خوبی خودمون رو جمع و جور می کنیم... شما فقط یه سری به بازی های فصل قبل چلسی بعد از سپری کردن هفته های ابتدایی فوق العادش بزنید... بعد از اون هفته های اول چه افت بدی کرد و به زور بعد از نیم فصل تونست دوباره به جدول و کورس بالانشین ها برگرده... یا آرسنال بعد از باخت حذف مقابل بارسا کلا ادامه فصل رو ول کرده بود...
    ولی نگاه کنید... تیم ما با اختلاف 5 گل تو خونه به سیتی باخت... اما 5 بازی پشت سر هم که بیشترش خارج از خونه بودند گلی نخورد... این یعنی موفقیت...
    در کنار اینها ما به خاطر مصدومین و محرومینمون مدام داریم از سیستم چرخشی استفاده می کنیم... تیم مقابل ما در بازی فینال فصل گذشته CL چقدر از نفرات مختلف فقط در لالیگا استفاده می کنه؟! به عنوان یه طرفدار با در نظر گرفتن تمام شرایط این فصل تیم، از یونایتد رضایت دارم...
    درباره CL هم من مطمئنم صعود می کنیم... خیلی سخته فکر کنیم که بنفیکا بره بازل رو تو خونش با دو گل ببره اما یونایتد نتونه!
    ولی درباره صعود به عنوان تیم دوم، منم موافقم بد میشه... سوای اینکه به تیم اول یه گروه دیگه می خوریم (این تازه جای خوب قضیست!) بخش ناخوشایند اینه که فکر کنم بازی برگشت باید تو خونه حریف انجام بدیم و بازی رفت تو خونه خودمون... حالا این بازی رفت دقیقا تو بدترین زمان ممکن است... یعنی بعد از بازی هامون مقابل آرسنال، استوک، چلسی و لیورپول...
    در کل این بازی رو باید فراموش کنیم و باید مثل سیتی امتیاز کامل رو از نیوکاسل بگیریم و امیدوار باشیم سیتی این هفته مقابل لیورپول مشابه چلسی باشد!
    +
    کماکان منتظر خبری مبنی بر خرید زمستانه هافبک وسط طراح!
    حالا این بازی رفت دقیقا تو بدترین زمان ممکن است... یعنی بعد از بازی هامون مقابل آرسنال، استوک، چلسی و لیورپول...
    هنوز که قرعه کشی مرحله برگشت لیگ برتر که انجام نشده!!!آخه بازی ها ی رفت و برگشت با هم فرق دارند.
    این هم ویدیوی ترک فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم 2 روز وقت دارید دانلود کنید.

16. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

انشاالله تو يه بازي بارسلونا رو ميبريم و قهرمان ميشيم.

قهرمان هم نشديم مهم نيست فقط اين بارسا رو ببريم همتون يه شام مهمون من.

18. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی با همون 1-1 تموم شد متأسفانه

داوری رسما" سر مارو برید تو این بازی

چیچارینو اصلا خوب بازی نکرد یانگ و اورا هم موقعیت های زیادی رو به هدر دادند

ولی عوضش ده خه آ عالی بود

حداقل باید با 5 گل میبردیم بازی رو

20. 4 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •