رفیق 660 که همونه که ما داریم.توی گلدیران نبین یه شکل دیگس اون یه مدل دیگس
رفیق 660 که همونه که ما داریم.توی گلدیران نبین یه شکل دیگس اون یه مدل دیگس
سلام
من دیروز رفتم نمایندگی ال جی .. تلویزیون ال جی نداشت اما قول 4 شنبه داد با این قیمت ها 47lw65100 قیمت 2798000 تومن و 47lw57000 قیمت 2382000 تومن .. اما توی سایتای فروش انلاین دقیقا 100 تومن از این قیمت کمتر میدن .. حالا جالبه نمایندگی فاکتور فروشش رو بهم نشون داد . اون قیمتایی که این سایتای انلاین دارن میدن رو زده بود به عنوان قیمت خرید از شرکت و قیمتایی که بالا گفتم رو زده بود قیمت برای مصرف کننده ؟ .. من اصلا سر در نمیارم که این مبلغ حدود 100 تومن از کجا به قیمت تلویزیون اضافه شده و ایا از نمایندگی بخرم یا نه انلاین بخرم ؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
مگه نگفتی یه چیز میگی و میری اگه حرفات درست پس چرا وای میسی اینم از تعصب.
شما پول بده یه hdmi 1.4 بگیر تا مشکلت حل شه.خیلی هم مشکل داری پول بیشتر بده tv 400 هرتز ال جی بگیر.
حالا دوباره میخواد یه چیز بگه برو با همون tv های سیاه و سفید سونی حال کن.تازگی ها سونی یه tv سیاه و سفید full hd داده بیا و ببین
خه مادر بورد tv مگه چی میخواد مادر بورد دم و دستگاهش رو میشه 300 تومن تازه گرونش سر هم بندی کرد دو تا 01 واسه یه ic که دیگه مادربورد این حرفاش نیست.
رفیق کیفیت tv رو پنل معلوم می کنه کنتراست پنل.چینش کریستال مایع پنل.زمان پاسخگویی پنل.فقط پردازش تصویر رو خوده بورد و اینا درست می کنه حالا هی بگو نمیدونم چی.اگه میخواستن همه ی این دکمه هارو جا بدن باید یه کنترل میساختن اندازه یه کیبورد.تموم این دکمه ها نیازه شما رفیق استفاده نداری.کی میگه نمیشه سینما خانگی و بلوری رو با کنترل tv کنترلش کرد.شما بلد نیستی
این آقائه که میخواد بگه و بره.
Last edited by mehdi speed 700; 30-01-2012 at 18:03.
خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
من هر کاری که صلاح بدونم انجام میدم
ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
والا عجبیه
از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصد گرونتره
خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
من هر کاری که صلاح بدونم انجام میدم
ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده
عجیبه اگه میتونی از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصدی گرونتره
فوحش که ندادم و نمیدم فقط میگم مرده و حرفش من کی گفتم شما باید بری من میگم خودت میگی میرم.
فروم که مال بابای من نیست که چشم چون شما گفتی صخبت نمی کنم.
شما وقتی یه چیز رو نمیدونی واسه چی میگی.بچه که بودی فامیلاتون گفتن سونی عالیه شمام باور کردی.
گله وقتی به قول خودت رسپاینس تایم بالا باشه سرعت اسکن هم میاد پایین.ببخشی اسکن عمودی تصویر.
وقتی بیت ریت بالا باشه پس یعنی زمان ارسالش هم کمتره.
یه ورودی هست به نام arc شما وقتی به اون hdmi وصل کنی سرعت خوبی داره.
راستی دوستان این اقا لیسانس دیجیتال داره.مدرک لوازم تصویری هم داره.
آخه برادر من.توی این تاپیک 3 نفر دارن حرف شمارو تکذیب می کنن ولی ماشالله مرغت یه پا داره.
این رفیقمون هر وقت کم میاره میگه نیا وسط.داداش اینجا یه تاپیک عمومیه حرف خصوصی=پیغام خصوصی
.................................................. .......
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر میکنم شما یه جای کارت میلنگه که برای بازی با تلوزیونت مشکل داری؟!
یا تنظیماتت مشکل داره یا کابلت یا ....
چون کل نت رو زیر و رو کردم و حتی یه نفر هم ندیدم همچین حرفی بزنه؟
نمیدونم تاخیری که میگی چجوری هست و به چه حالت بروز میکنه؟!
ولی همین چند وقت پیش بود که ال جی یه مسابقه بازیهای 3 بعدی با همین تلوزیونهای سینما 3 بعدی راه انداخته بود
و حتی یه گزارش هم من ندیدم که نوشته باشه ریسپانس تایم مشکل داشته
حتی تو فروم cnet هم من نگاه کردم یه بحث سره همین بازی با Cinema 3D بود و طرف اومده بود و خیلی تعریف کرده بود
تازه اونم از LW5600 و کسایه دیگه ای هم که داشتن تایید کرده بودن
شما باز تنظیمات و اتصالات رو چک کن شاید مشکلت برطرف شد
ولی این عینک رو هم که یه چیز رو از قبل خوب یا بد ببینی رو از چشمت بردار
در جوابه صحبتهای قبلی هم باید بگم که اکثر سایتهای معتبر خارجی تکنولوژی passive رو برنده مطلق تو 3D میدونن
یه مطالعه و تحقیق اجمالی بکنی خودت متوجه میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)