تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 364 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینجور که این بنده خدا ( فروشنده فروشگاه LG ) میگفت میشه و چیزه خاصی هم نیست

اون انگلیس هم حق با شما هست 660 توش هست
    ولی خوب اصولا ما خیلی بالاتر از انگیلیسیم خووووووووب

ویرایش:
    دوسته عزیز 660 و 670 تو این عکس ها از نظر ظاهر هم یه کم متفاوت هستن
    شما که 660 داری شبیه کدوم ایناس ؟ چون میگن فقط فقط وایرلس نداره خواستم ببینم تو ایران هم ظاهرشون متفاوت هست یا یکی هستن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفیق 660 که همونه که ما داریم.توی گلدیران نبین یه شکل دیگس اون یه مدل دیگس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

من دیروز رفتم نمایندگی ال جی .. تلویزیون ال جی نداشت اما قول 4 شنبه داد با این قیمت ها 47lw65100 قیمت 2798000 تومن و 47lw57000 قیمت 2382000 تومن .. اما توی سایتای فروش انلاین دقیقا 100 تومن از این قیمت کمتر میدن .. حالا جالبه نمایندگی فاکتور فروشش رو بهم نشون داد . اون قیمتایی که این سایتای انلاین دارن میدن رو زده بود به عنوان قیمت خرید از شرکت و قیمتایی که بالا گفتم رو زده بود قیمت برای مصرف کننده ؟ .. من اصلا سر در نمیارم که این مبلغ حدود 100 تومن از کجا به قیمت تلویزیون اضافه شده و ایا از نمایندگی بخرم یا نه انلاین بخرم ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب انصافا هست دیگه داداش چرا مقاومت میکنی؟حالا من نمیگم فقط سونی
    پاناسونیک و شارپ هم خیلی سرترن به نسیت برندای کره ای.یا مثلا شما برو فیلیپس رو ببین
    کلا اگه تو بحرشون بری و مقایسه کنی خیلی تفاوت داره که حس گفتنش نیست
    ال جی و سامسونگ عین اسباب بازین
    ضمنا هیچ گرونی اینقدر بی دلیل و بی منطق نیست.قبول دارم سونی پول برندشو میگیره اما نه دیگه تا این حد
    البته این نظر منه و سلیقه منه شما حال میکنی خب خوش به حالت و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم
    خواستم دوستمون رو راهنمایی کنم و در نهایت هم بهش سوالشو جواب دادم.لااقل 57000 اصلا به درد بازی کردن نمیخوره حالا مدلهای دیگه ال جی رو نمیدونم

مگه نگفتی یه چیز میگی و میری اگه حرفات درست پس چرا وای میسی اینم از تعصب.
    شما پول بده یه hdmi 1.4 بگیر تا مشکلت حل شه.خیلی هم مشکل داری پول بیشتر بده tv 400 هرتز ال جی بگیر.
    حالا دوباره میخواد یه چیز بگه برو با همون tv های سیاه و سفید سونی حال کن.تازگی ها سونی یه tv سیاه و سفید full hd داده بیا و ببین

4. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه فقط شما میدونی پنل چیه
    چه ربطی داره آخه؟پنل یکی از مواد اولیه ساخت تلویزیونه.یکیش!!!!
    بعد از اون طراحی مادر برد و چیپستها و متعلقات الکترونیکی هست
    کیفیت پردازش
    طراحی ظاهری
    جنس بدنه
    منو بندی
    ساپرت دیوایسهای ورودی و خروجی
    در نهایت کیفیت کارکرد و مچ بودن همه ی اینا با هم و اعتمادی که میتونی به محصول داشته باشی
    مثلا بنده الان میخوام گزینه simplink رو خاموش کنم یا تغییر یدم باید اول برم تو منوی input بعد از اونجا دکمه قرمز رو بزنم تا برسم به مقصد
    یعنی انقدر فکر نکردن گزینه به این به درد بخوری رو توی دکمه های کنترل جا بدن به جای اون همه دکمه بی استفاده.آدم حس میکنه از بس تنوع مدل دادن نرسیدن به این چیزا حتی فکر کنن.الان یادم نمیاد اما از این موارد زیاد داره مثلا سینما و تلویزیون با یک کنترل کار نمیکنن یا خیلی چیزا که تو برندای دیگه بهشون بیشتر فکر شده
    این که قطعات رو کی ساخته مهمه.اما مهم تر اینه که کی بهتر تونسته جمع و جور کنه و محصول خوب در بیاره
    مثلا اپل کدوم یکی از قطعات محصولاتش رو خودش میسازه؟اما موفقیتش کاملا به اسم خودشه نه سازنده های قطعاتش
    نمیگم آشغالن کره ایا.اما خز و خیلن البته این نظر منه
    خز بودنشونم تو تبلیغات بیش از حد و چیزای کوچیکشون رو شاخ نشون دادنه
    و البته ظاهرشونم به نظر من شیک و ساده نیست

خه مادر بورد tv مگه چی میخواد مادر بورد دم و دستگاهش رو میشه 300 تومن تازه گرونش سر هم بندی کرد دو تا 01 واسه یه ic که دیگه مادربورد این حرفاش نیست.
    رفیق کیفیت tv رو پنل معلوم می کنه کنتراست پنل.چینش کریستال مایع پنل.زمان پاسخگویی پنل.فقط پردازش تصویر رو خوده بورد و اینا درست می کنه حالا هی بگو نمیدونم چی.اگه میخواستن همه ی این دکمه هارو جا بدن باید یه کنترل میساختن اندازه یه کیبورد.تموم این دکمه ها نیازه شما رفیق استفاده نداری.کی میگه نمیشه سینما خانگی و بلوری رو با کنترل tv کنترلش کرد.شما بلد نیستی
    این آقائه که میخواد بگه و بره.
    Last edited by mehdi speed 700; 30-01-2012 at 18:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
    من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
    من هر کاری که صلاح بدونم انجام میدم
    ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
    hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
    لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده

---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

سلام

من دیروز رفتم نمایندگی ال جی .. تلویزیون ال جی نداشت اما قول 4 شنبه داد با این قیمت ها 47lw65100 قیمت 2798000 تومن و 47lw57000 قیمت 2382000 تومن .. اما توی سایتای فروش انلاین دقیقا 100 تومن از این قیمت کمتر میدن .. حالا جالبه نمایندگی فاکتور فروشش رو بهم نشون داد . اون قیمتایی که این سایتای انلاین دارن میدن رو زده بود به عنوان قیمت خرید از شرکت و قیمتایی که بالا گفتم رو زده بود قیمت برای مصرف کننده ؟ .. من اصلا سر در نمیارم که این مبلغ حدود 100 تومن از کجا به قیمت تلویزیون اضافه شده و ایا از نمایندگی بخرم یا نه انلاین بخرم ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم
    والا عجبیه
    از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصد گرونتره

7. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خواهشا شمایی که حرف زدن بلد نیستی و ادب سرت نمیشه خودتو وسط ننداز و با من صخبت نکن
    من و اون دوست عزیز داریم راجع به یه چیزی صحبت میکنیم با شما صحبت نکردم خودتو انداختی وسط.هرچی هم بگیم به شما اونقدر مربوط نمیشه که بخوای بیای به من بگی بمونم یا برم
    ضمنا هر وقت تفاوت رسپانس تایم رو با سرعت اسکن عمودی فهمیدی بعد بیا بگو 400 هرتز بخر
    hdmi 1.4 هم نمیدونی بدون بیت ریت انتفال اطلاعات رو بالا میبره نه زمان پاسخگویی رو
    لااقل نمیدونی میخوای حرفی هم بزنی مودب باش ببین اونوقت اگه کسی هم مخالف باشه مودبانه جوابتو میده

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

راهنمایی کنید ممنون میشم
    عجیبه اگه میتونی از یه نمایندگی دیگه هم بپرس.معمولا تو اینترنت چند درصدی گرونتره

10. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فوحش که ندادم و نمیدم فقط میگم مرده و حرفش من کی گفتم شما باید بری من میگم خودت میگی میرم.
    فروم که مال بابای من نیست که چشم چون شما گفتی صخبت نمی کنم.
    شما وقتی یه چیز رو نمیدونی واسه چی میگی.بچه که بودی فامیلاتون گفتن سونی عالیه شمام باور کردی.
    گله وقتی به قول خودت رسپاینس تایم بالا باشه سرعت اسکن هم میاد پایین.ببخشی اسکن عمودی تصویر.
    وقتی بیت ریت بالا باشه پس یعنی زمان ارسالش هم کمتره.
    یه ورودی هست به نام arc شما وقتی به اون hdmi وصل کنی سرعت خوبی داره.
    راستی دوستان این اقا لیسانس دیجیتال داره.مدرک لوازم تصویری هم داره.
    آخه برادر من.توی این تاپیک 3 نفر دارن حرف شمارو تکذیب می کنن ولی ماشالله مرغت یه پا داره.
    این رفیقمون هر وقت کم میاره میگه نیا وسط.داداش اینجا یه تاپیک عمومیه حرف خصوصی=پیغام خصوصی

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فوحش که ندادم و نمیدم فقط میگم مرده و حرفش من کی گفتم شما باید بری من میگم خودت میگی میرم.
    فروم که مال بابای من نیست که چشم چون شما گفتی صخبت نمی کنم.
    شما وقتی یه چیز رو نمیدونی واسه چی میگی.بچه که بودی فامیلاتون گفتن سونی عالیه شمام باور کردی.
    گله وقتی به قول خودت رسپاینس تایم بالا باشه سرعت اسکن هم میاد پایین.ببخشی اسکن عمودی تصویر.
    وقتی بیت ریت بالا باشه پس یعنی زمان ارسالش هم کمتره.
    یه ورودی هست به نام arc شما وقتی به اون hdmi وصل کنی سرعت خوبی داره.
    راستی دوستان این اقا لیسانس دیجیتال داره.مدرک لوازم تصویری هم داره.
    آخه برادر من.توی این تاپیک 3 نفر دارن حرف شمارو تکذیب می کنن ولی ماشالله مرغت یه پا داره.
    این رفیقمون هر وقت کم میاره میگه نیا وسط.داداش اینجا یه تاپیک عمومیه حرف خصوصی=پیغام خصوصی
    .................................................. .......

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر میکنم شما یه جای کارت میلنگه که برای بازی با تلوزیونت مشکل داری؟!
    یا تنظیماتت مشکل داره یا کابلت یا ....
    چون کل نت رو زیر و رو کردم و حتی یه نفر هم ندیدم همچین حرفی بزنه؟
    نمیدونم تاخیری که میگی چجوری هست و به چه حالت بروز میکنه؟!
    ولی همین چند وقت پیش بود که ال جی یه مسابقه بازیهای 3 بعدی با همین تلوزیونهای سینما 3 بعدی راه انداخته بود
    و حتی یه گزارش هم من ندیدم که نوشته باشه ریسپانس تایم مشکل داشته
    حتی تو فروم cnet هم من نگاه کردم یه بحث سره همین بازی با Cinema 3D بود و طرف اومده بود و خیلی تعریف کرده بود
    تازه اونم از LW5600 و کسایه دیگه ای هم که داشتن تایید کرده بودن
    شما باز تنظیمات و اتصالات رو چک کن شاید مشکلت برطرف شد
    ولی این عینک رو هم که یه چیز رو از قبل خوب یا بد ببینی رو از چشمت بردار
    در جوابه صحبتهای قبلی هم باید بگم که اکثر سایتهای معتبر خارجی تکنولوژی passive رو برنده مطلق تو 3D میدونن
    یه مطالعه و تحقیق اجمالی بکنی خودت متوجه میشی

14. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •