تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 241 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    مدتی هست که با مشکل Blue Screen روبرو هستم و اکثر اوقات با این مشکل روبرو میشم شاید بگم روزی بیش از 10 بار!
    ویندوز من 7 Ultimate بودش، اما بعد این اتفاق ویندوز XP s3 رو ریختم و با کمال تعجب مشکلم برطرف شد؟! می خوام بدونم چرا تو ویندوز 7 با این مشکل رو برو هستم؟
    البته با برنامه Blue Screen Viewe علت این ارور رو بررسی کردم و اکثر اوقات تو توضیحاتش اسم این فایل رو میاره --> ntkrnlpa.exe
    با استفاده از برنامه ای که معرفی کرده بودید اطلاعات مورد نظر رو آماده کردم ، خیلی ممنون میشم که بتونید به من کمک کنید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پوشه دامپ شما خالیه برای بررسی نیاز به فایل دامپ از نوع که به صفحه بلو اسکرین برخورد کردین به شاخه ویندوز برین بعدشم پوشه minidump پیدا کنید محتویات داخل اون پوشه رو کلا اینجا آپلود کنید

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ گرفتم هنوز یه هفته نشده که با این مشکل برخورد کردم. اولش نرم افزار tor رو که باز کردم bsod واسم ظاهر میشد. تا اینکه من این نرم افزار پاک کردم. دیشب من تو نت بودم که یهو باز اینجوری شد (bsod) لطفا راهنمایی کنید لینک اون فایلم گذاشتم
    کانفیگ:
    core i5 2.4
    ram 4
    graphic nvidia gt520 mx

یک مشکل شما مربوط به آپدیت نبودن درایورهای لپ تاپ میشه که حتما درایورهای لپ تاپ حتما بروز کنید بعدش ویندوز تو حالت clean install یا همون ازنوع نصب کنید بعدشم این درایورهایی که آپدیت کردین داخل این ویندوز نصب کنید برای نصب ویندوزم از ویندوز لینک پایین استفاده کنیداگر تو ویندوز جدیدم با آپدیت درایورها بازم بلو اسکرین داشتین مشکلتون مربوط به هارد میشه اول از همه هر چی برنامه آنتی ویروس دارین بطور موقت غیر فعال کنید بعدش برنامه defraggler از لینک پایین دانلود کلیه درایوهای خودتون با این برنامه دیفرگ کنید بعد از اتمام کار داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو وارد روی گزینه مورد نظرکلیک راست تو حالت run as administrator این گزینه رو اجرا کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستور chkdsk c: /f /r رو وارد اینتر کنید بعدش حرف y از صفحه کلید انتخاب کنید درآخرم سیستم ریستارت کنید بزارین هارد شما رو اسکن کنه در مرحله آخر بعد ازاتمام کاری ببینید اروری به شما نمایش میده بعدش از نوع پنجره cmd رو طبق روش قبل اجرا کنید اینبار این دستور chkdsk driveletter: /f برای تک تک درایوها بزنید سیستم ریستارت کنید برای هرکدوم تا هارد شما اسکن بشه فقط بجای driveletter اسم درایوهای خودتون وارد کنید اینکار بجز درایو c برای مابقی درایوها انجام بدین

داره خودمونی میشه rez227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    روی زمین خدا
    Last edited by rez227; 18-07-2012 at 19:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
    اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
    دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
    فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
    در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
    اینم فایل های مورد نیاز:

ممنون

داره خودمونی میشه alinikoyi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

تو رو به خدا به ما هم یه نگا بندازین جای دوری نمیره این سومین باره پست میذارم اطلاعات سیستمم تو همین فایله مرسی
    Last edited by alinikoyi; 19-07-2012 at 10:11.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم فایل هارو آپلود کردم
    هر موقع کامپیوتر رو روی sleep میزارم این مشکل رو دارم :(

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل شما مربوط به رم سیستم میشه برنامه memtest از لینک پایین دانلود روی فلش بوت کنید بعدش ویندوز از طریق فلش بوت کنید رمهای سیستم با این برنامه چک کنید برای اسکنم بزارین 12 تا کلا pass بگیرین بعدش ببیتید ارور دریافت میکنید یا نه البته قبلش بایوس مادربورد حتما بروز کنید

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rez227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

ممنونم از بابت راهنماییتون.
    با برنامه ای که معرفی کرده بودید تست کردم و متاسفانه ارور هایی نشون داده. حالا سوال من اینه که آیا باید رم سیستمم رو عوض کنم یا اینکه بصورت نرم افزاری میشه تعمیرش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
    اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
    دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
    فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
    در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
    اینم فایل های مورد نیاز:

ممنون
    کسی جواب ما رو نمی ده؟
    دیروز موقع کار با تنظیمات (حالت های مختلف مصرف لپتاپ) این صفحه اومد.
    ویندوز رو آپدیت کردم.
    رم چک شده و اشکالی نداره.
    دوباره xamp رو نصب کردم و این صفحه نیومد.
    ممنون میشم اگه جواب بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام چند وقته که هفته ای یکی دو بار با پیغام BSOD مواجه میشیم ... راستش نمیدونم مشکل از کجاست
    چند وقت پیش سیستم بالا نمیومد چک کردم دیدم از باطری بایوس هستش
    باطری رو عوض نکردم فقط کمی جاشو تنظیم کردم مشکل حل شد (چند بار چنین حالتی رخ داد)
    نمیدونم این مشکل هم به باتری بایوس ربط داره یانه!

البته سیستم من قدیمی از نوع AGP 8x هستش و در کل شبانه روز شاید یکی دو ساعت خاموش باشه
    مشخصات سیستم
    مادربود : MSI K7N2Delat
    سی پی یو : AMD Athon XP 2600
    رم : 768 MB
    کارت گرافیک : Geforce 6200

ویندوزم XP SP3 ارجینال هستش که همیشه آپدیتش میکنم (1 ساله که نصبش کردم)

آدرس فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by badboy2008; 20-07-2012 at 16:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •