آهان راستی خوب شد گفتی.... مگه این قاسمی قرار نبود بیاد خواستگاری شیرزاد پس چی شد؟من می گم ای کاش شیرزاد بین هومن و ارسطو...............قاسمی رو انتخاب می کرد
خیلی پسر خوبی بود!
آهان راستی خوب شد گفتی.... مگه این قاسمی قرار نبود بیاد خواستگاری شیرزاد پس چی شد؟من می گم ای کاش شیرزاد بین هومن و ارسطو...............قاسمی رو انتخاب می کرد
خیلی پسر خوبی بود!
سلام
شمرنده من یه مدت نبودم جواب بدم.
عزیزم شخصیت رو قاسم خانی الهام گرفته؟
خیر! ایشون تو مصاحبه اش اعلام کرده که تم اصلی داستان کمی از Friends الهام گرفته.
نه شخصیت ها ...
ضمنا من کاری به نویسنده ندارم.
اکت ها و میمیک های مخصوص Ross رو کاملا تو رفتار نمیما میشه دید.
قاسم خانی دیگه بازی گردان که نیست که بگه فلانی میخوام شبیه فلانی باشی!!
آخر پست رو میخوندی نوشته بودم
سیاوش آقاجانی
من که شخصا خیلی خوشحال شدم.....ای کاش 90 قسمتی بود...ن شیکر بازیا چیه؟ پریروز که گفتن دیروز آخرین قسمته ... ینی چی؟ برای نابرده رنجم این جوری کردن بس نبود؟
تا کی می خوان مردمو گول بزنن تا تبلیغاشونو به خوردم مردم بدن بعدم یه عالمه از اینو اون پول بگیرن برای تبلیغ؟
اگه امروز آخرین قسمته خوب بگین امروز آخرین قسمته. چرا این جوری می کنین؟ دیگه دارن شورشو در میارن.
![]()
یه قسمت هم یه قسمته....: دی
فكر نكنم مشكل از شبكه باشه آخه نيما خودش تو سريال گفت كه قسمت بعد آخرشه
من که میدونستم آخرین قسمتش قبلی نیست. خودش یه جورایی گفت تو قسمت پایانی سریال همه چی معلوم میشه. فکر کنم بیشتر شماها فکر میکردین قسمت پایانی همین قسمتی که پخش شد هست ولی من فهمیدم که آخرش نیست باید یکی دیگه هم باشه.
فکر کردین شماها آخرین قسمت سریال این قبلیه باشه نه آقا شما اشتباه میکنید. (شبیه به کلمات شیرزاد لطفا شیرزادی خونده شود) D:
لطفا دقیق تر به سریال نگاه کنید! D:
Last edited by Ghaioom; 29-07-2011 at 18:33.
دقیقا یادم نیست ولی انگار یه بار تو ویکیپدیا خوندم 70 قسمتیه !!!
وی الان زده 56 قسمت
یه جا هم 50 یه جا هم 60 !![]()
این سریال از کی شروع شد ، یعنب اولین قسمتشو کی ت.و نشون داد ؟
یعنی چی آخرش همه چیز معلوم میشه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)