به به parsandriod عزیز
پس بالاخره تصمیمتو گرفتی مبارکه
خوب پس یه شیرنی به من و دوستان بدهکاری.
حالا از شیرینی میتونیم بگذریم ولی از ریویو نه
حتما یه ریویو خفن بزار یادت نره اگه میتونی به صورت تصویری هم ریویو بزاری که خیلی خوب میشه
موفق باشی![]()
به به parsandriod عزیز
پس بالاخره تصمیمتو گرفتی مبارکه
خوب پس یه شیرنی به من و دوستان بدهکاری.
حالا از شیرینی میتونیم بگذریم ولی از ریویو نه
حتما یه ریویو خفن بزار یادت نره اگه میتونی به صورت تصویری هم ریویو بزاری که خیلی خوب میشه
موفق باشی![]()
شايد اينايي كه آرم ندارن همونايي باشه كه كلاك CPUـشونم 1 گيگاهرتزه
البته اگه آرم سامي جلوش نبود هم خوب ميشد چون صفحه نمايش SAMOLED رنگ مشكيش خالصه و حتي تو همين گالكسي اس اولي هم وقتي يه عكس كه حاشيه هاي مشكي داشته باشه بذاري اصلا قاب مشكيه گوشي با خود صفحه قابل تشخيص نيست... ولي خب از آرم خوشگلسامسونگ هم نميشه گذشت
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
من كه از خدامه زود تر برسه كه بيام واسه دوستان ريويو بذارم
ولي به حرف اين فروشنده ها هم اعتباري نيست
ولي هر كدوم از بچه ها كه زودتر اين گوشي به دستش رسيد بياد و ريويو بذاره عالي ميشه
مثل اینکه قرار بوده توی سوءد و هلند بدون آرم بیاد که هر دو با آرم بودن!!
بچه ها یه سوال:gs2 در بطور پیشفرض mkv رو پخش میکنه؟!
اگه نه پس این چی میگه؟!
The Matroska . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] container, in which a lot of the 1080p videos are wrapped, is no problemo as well - the Samsung Galaxy S II eats 1080p .MKV files for breakfast
آره بابا ویو به راحتی پخش میکنه این که دیگه رو شاخشه![]()
فقط یه MPG رو دیگه کم داره
ایشالا گالاکسی بعدی
mpg?
اخه mpg هم شد پسوند انقدر از این برنامه های media player برای اندروید هست که این پسوندا رو اجرا کنه که این mpg توش گمه![]()
Last edited by kissyou; 23-05-2011 at 12:56.
مقایسه بروسر گوشی با ایفون 4
روشنایی صفحش توی بروسر نزدیک به ایفون4 هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوردن یک گوشی ایرادی نداره.البته اگه بیشترم خواستی میتونی بیاری.اما باید کارتوناشو جاسازی کنی و گوشیا رو بذاری تو جیبت که گمرک نگه گوشی نو آوردی.بهمین راحتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)