تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 139 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام .
    میتونم اینو با اطمینان بگم که کپی خور بودن یا نبودن کنسول در کیفیت بازی مثل پیکسل پیکسل شدن ، لگ زدن و غیره بی تاثیر هست . خودم جدیداً بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی تمام کردم .
    یکی از دلایل کاهش کیفیت در تصویر بازی میتونه به خاطر نوع TV یا مانیتور و همچنین نوع اتصال کنسول به TV باشه . مثلاً اگر از کابل HDMI استفاده بشه کیفیت خیلی بالاتری خواهید داشت نسبت به اینکه از طریق AV Cable به TV متصل شده باشه .
    سلام
    اوکی
    hdmi وصل کردم و مانیتورم سامسونگ هست 2285 چطوره کیفیتش؟
    از -- نباشه قبول تا حدی ولی چرا gt5 با کیفیت بخش میکنه فول اچ دی بود؟ ولی تو heavy rain , uncharted1 کمی یجاهایی نه همه جا خط خطی وسطا نشون میده
    الان که داشتم این بست تایب می کردم یهو این نکته یادم اومد شاید Gt5 فول هست کیفیتش شاخ بود
    uncharted 1 و Heavy rain شاید نوع بچ این ها باگ داره و .... کیفیتش چشم نزدیک led کنیم بیکسل ها معلومه بخاطر فول اچ دی نبودم بازی هست؟
    بازی انحصاری باید فول اچ دی می ساختن اگه توانش ps3 داره و 100 گیگ نمیشه حجمش
    اولا ناراحت شدم چرا بازی Heavy rain یجاهایی اینطور خط خطی گاهی میاد تو تصویر به ندرت شد خیلی کم ولی انچارد 2 و ... خوب بود

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

یه زمان حدود 2 سال پیش اینا بود فکر کنم همه بازیها برای کاستوم cf 3.55 میومد , یعنی نهایت 2 تا 3 هفته بعد ریلیز ، یه ایبوت و دانلود بازی و اجرا بازی

الانم همینجوریه ؟ من از این dex و اینا سر در نمیارم یعنی تازه شنیدم
    کلا ه$$ک ps3 الان چجوریه / فرض مثال کلی پول بدم که دستگاه کپی خور 3.55 بگیرم ؛ راحت مثل قبل بازیهای جدید اجرا میشه یا نه ؟

ممنون

اگه از دوستان یه راهتمایی سریع بکنن خیلی لطف میکنن در حق بنده
    Last edited by syamak790; 17-09-2012 at 14:21.

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش پی اس 3 خریدم -- شده... یک سری بازی کردیم ، بعدا بازی Resistance 3 رو گرفتم که نوشت نیاز به آپدیت داره... آپدیت که کردم دیگه نرم افزار مولتی من (همون هکی که باهاش بازی ها اجرا میشد) دیگه اجرا نمیشه... ظاهرا این آپدیت جلوی اجرای اونو گرفته...
    ورژن اول دستگاه رو نمیدونم ولی قشنگ آنچارتد 2 رو میشد بازی کنم ، الان توی سیستم اینفو نوشته:
    System Software Version 3.66
    و ورژن Multiman:
    ver. 2.00
    دیگه مولتی من اجرا نمیشه در نتیجه بازی ای نمیاد... می خواستم بدونم باید چیکار کنم دقیقا؟ مولتی من جدید بگیرم؟ از کجا ؟ چه ورژنی؟ از کدوم لینک؟
    متشکر

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فکر میکنم باید دانگرید بشه به 3.55 و مراحلش هم سخت افزاری هست. ولی شاید روش های جدید هم اومده باشه چون زیاد پی گیر سونی سه نیستم.

5. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش پی اس 3 خریدم -- شده... یک سری بازی کردیم ، بعدا بازی Resistance 3 رو گرفتم که نوشت نیاز به آپدیت داره... آپدیت که کردم دیگه نرم افزار مولتی من (همون هکی که باهاش بازی ها اجرا میشد) دیگه اجرا نمیشه... ظاهرا این آپدیت جلوی اجرای اونو گرفته...
    ورژن اول دستگاه رو نمیدونم ولی قشنگ آنچارتد 2 رو میشد بازی کنم ، الان توی سیستم اینفو نوشته:
    System Software Version 3.66
    و ورژن Multiman:
    ver. 2.00
    دیگه مولتی من اجرا نمیشه در نتیجه بازی ای نمیاد... می خواستم بدونم باید چیکار کنم دقیقا؟ مولتی من جدید بگیرم؟ از کجا ؟ چه ورژنی؟ از کدوم لینک؟
    متشکر
    دوست عزیز به زبان ساده باید بگم هـک کنسول شما پریده!!!
    باید ورژن دستگاه رو روی 3.55 نگه میداشتین تا بتونین کپی بازی کنین. res3 هم میشد از راه های دیگه بازی کرد.
    الان یا باید بازی ارجینال بازی کنید یا ببری بیرون برات دوباره دانگرید کنن رو 3.55 که البته خرج داره و دستگاه باید باز بشه.

7. 2 کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان اگه بخوام یه ps3 (کپی) بخرم که بتونم باهاش بازیهای روز مثل pes13 یا fifa13 یا مثلا این final fantasy جدیده رو بازی کنم حتما باید از دانگل استفاده کنم یا روش ارزونتری هم هست؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

روش ارزونتری نیست،اگه میخواید از بازیهای محدود استفاده کنید،از PS3 اوریج خور استفاده کنید،لذت بیشتری داره............................

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این دانگرید های اینطوری چه قدر مطمئن و شدنی هستند ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب بده این روش کار میکنه یا نه تو کامنتها که همه راضی بودن !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

12. این کاربر از jookerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان ورژن ps3 بنده3.56 هستش یعنی قبلا پایین تر بود ولی توسط بازی C2 به این ورژن اومد
    با این اوصاف دیروز رفتم قیمت دانگرید رو گرفتم که قیمتهای مختلفی میدادند 110 100 95 ولی رفتم یه مغازه که مشتریش بودم قیمت 75 تومان داد بعد گفتم این اپدیت جدیده که بازیهای جدید رو اجرا میکنه هم میریزی گفت باشه
    گفتم 3,4 تا هم بازی میریزی توش گفت تو حالا دستگاتو بیار
    یعنی در کل همه ی این کارهارو می کنه با قیمت 75 تومان
    حالا می خواستم ببینم قیمتش خوبه دیگه

بعد یه مسئله دیگه این که
    میخواستم ببینم اگه دانگرید بشه بعده ها برای د ستگاه ضرری نداره براش مشکلی پیش بیاد

ومسئله ی اخر این که وقتی دادم دانگرید یه وقت قطعه ای از دستگاهو برندارن با جنس متفرقه عوض کنند در کل برای دانگرید از این کارا میکنند ؟
    البته طرف میگم اشناست یعنی یکی دوسا لیه مشتریشم ولی خوب محظ احتیاط میپرسم

در کل یکم ترس دارم دستگامو بدم برا ی دانگرید میتونید منو روشن کنید

پیشاپیش ممنون از نظرتون
    Last edited by Karistias; 09-10-2012 at 13:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •