راستی یه عکس دمو تو صفحه 108 است من اونو دیدم خوب مگه چیه؟؟؟؟
راستی یه عکس دمو تو صفحه 108 است من اونو دیدم خوب مگه چیه؟؟؟؟
ترینر رو یکی اپ کنه
تو مسابقه ی اشب باید چی رو بزنم تا حرکت کنه
من الان چندمم
![]()
ترینر رو یکی اپ کنه
تو مسابقه ی اشب باید چی رو بزنم تا حرکت کنه
من الان چندمم
شما که شرط بندی نکردید!!!!!
قبل از اینکه وارد مسابقه بشید با شهردار که صحبت کردید اول برید توی بخش خرید بلیت و روی هر اسبی که خواستید شرط بندی کنید اونوقت برید مسابقه رو ببینید اگه روی اون اسبیکه شرط بندی کردید برنده شما به شما مدال میده که اگه حدود 1000 تا شد بهتون توت فرنگی قدرتی داده میشه.در ضمن اگه پول زیاد داشته باشید می تونید روی همه اسبها شرط بندی کنید.
پس ترینر لازمه
نه بنده خدا راست میگه قبلآ راجع بهش بحث نشده.راستی یه عکس دمو تو صفحه 108 است من اونو دیدم خوب مگه چیه؟؟؟؟
البته منم دموهایی دیدم که فکر کنم هیچ کدوم از شماها ندیده باشید مثل cliff که میاد خونمون و قصد داره خودش به تنهایی تبر بسازه که در پایان تبرش وقتی آماده شد با اولین ضربه ای که میزنه تبرش خورد میشه.
من تا حالا از ترینر استفاده نکردم.پس ترینر لازمه
فقط میدونم وقتی توت فرنگی قدرتی رو گرفتی بدون که کار کرده.
راست میگی!!!!یه اتفاق جالب:
وقتی من دوباره خواستم از اول بازی رو شروع کنم و یه سیو تازه درست کنم یه اتفاق جالب افتاد و اون هم این بود که احساس کردم دیالوگهاش از سری قبل بازی رو شروع کرده بودم عوض شده حتی وقتی رفت تو فکر اصلا با اون دختره آوار نخوندند یعنی علتش چی میتونه باشه؟؟؟
شما یه بار این بازی رو خوب تا آخرش برید ببینید آخرش چطور میشه!
راستی من در بازی وقتی کارهایم تمام می شود زود می رم می خوابم به 12 نمیکشه
پس باید تا شب بازی رو پیش ببرم تا دمو ها رو ببینم
با تشکر
راستی شما تا به حال کیسه ی برنج را گرفته اید اگه گرفتید یه راهنمایی بکنید
پرسی که مال اسبه رو باید از کجا بخرم
ممنون
بفرما:ترینر رو یکی اپ کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز آهنگری.همون جلوی خونتپرسی که مال اسبه رو باید از کجا بخرم
ممنون
دستت درد نکنه
در سال اول باید با گیم شارک خان را بزرگ کرد تا بتوانیم در مسابقه ی آشپزی برنده شد بعد از اینکه غذا را پختید آن را در به هیچ عنوان در کیف خود نگذارید وهمینطور به طرف محل مسابقه بروید (اگر در کیف بگذارید غذا خراب میشود و قاضی ناراحت میشود)
در سال اول اگر میخواهید در آشپزی برنده شوید املت جور کنید با گیم شارک مواد را بدست آورده و بازی را سیو کنید و بدون گیم شارک دستگاه را دوباره بالا بیاورید (در ps1) میبینید که مواد دوباره خود به خود زیاد نمیشوند فقط یکی است املت را جور کنید و آن را در دست خود به طرف مرکز مسابقه بروید اگر برنده نشدید با من
نکته: به هیچ عنوان در کیف خود نگذارید)
و صحبت کردن با قاضی که شما را برنده کند همه اشتباه است
اینم کدا
تمامی وسایل آشپز خانه
30070D04 00FF
مزرعه ی کامل با تمام تجهیزات
30070D06 0002
30070D08 0003
30070D0A 0002
30070D0C 0001
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)