تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 284 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

تقریبا 2 هفته هست که lv61 دارم و هر روز هم اصلاح میکنم
    1-چه کار کنم که قرمزی زیر گردن کمتر بشه
    2- بعد از 2 بار با برس خودش موهای داخلش را تمیز میکنم اما تا حالا علامت پر شدن سرش روشن نشده -ممکن اشکال داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
    3-با فوم وصابون که استفاده کردم بعدش سرش سفت شده و به نرمی قبل نیست با وجود اینکه چند بار کاملا با اب تمیزش کردم
    4-شارژش فول باشه یا نصفه باشه تاثیری در قدرت موتور داره ؟ برای من اگه اشتباه نکنم وقتی شارژش کامل باشه با قدرت بیشتری میزنه شما چطور ؟
    جواب سوال چهارتونو میدم.
    در همین مورد یادمه اون موقع که la93 داشتم زنگ زدم به نمایندگی پاناسونیک( آژندسرویس) گفتم مدل la93 رو خریدم فرقش با 92 چیه گفت 93 وقتی به برق وصله روشن نمیشه و حتماً باید از شارژش استفاده کنی اما 92 نه وقتی به برقه میتونی ازش استفاده کنی و یه نکته مهم که گفت 93 از وقتی شارژش 100% هست تا وقتی صفر میشه قدرت موتورش هیچ تغییری نمیکنه ولی 92 کم کم که شارژش تموم میشه قذرت موتورش هم کم میشه.شما از همین ایران خریدین؟

2. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جواب سوال چهارتونو میدم.
    در همین مورد یادمه اون موقع که la93 داشتم زنگ زدم به نمایندگی پاناسونیک( آژندسرویس) گفتم مدل la93 رو خریدم فرقش با 92 چیه گفت 93 وقتی به برق وصله روشن نمیشه و حتماً باید از شارژش استفاده کنی اما 92 نه وقتی به برقه میتونی ازش استفاده کنی و یه نکته مهم که گفت 93 از وقتی شارژش 100% هست تا وقتی صفر میشه قدرت موتورش هیچ تغییری نمیکنه ولی 92 کم کم که شارژش تموم میشه قذرت موتورش هم کم میشه.شما از همین ایران خریدین؟
    اره از ایران خریدم - حالا مال من جز کدوم مورد هست

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    1-یه نفر که کارش فروش افتر شیو وادکلن بود به من گفت اگه گردنت حساسه چند بار بعد از اصلاح نشاسته رو آب کن بزن به گردنت بعد از چند دقیقه بشور دیگه هیچ وقت قرمز نمیشه(البته من انجام ندادم)
    پیشنهاد خودم اینه که از افتر شیو آبی رنگ gillet که شیشه نوک مدادی و سر آبی داره استفاده کن معجزه میکنه
    البته حتما قبل اصلاح صورتتو بشور(با آب و صابون)
    3-فک کنم حساس شدی بعید میدنم اینطور شه چون توری فلزیه
    4-نباید اینطور باشه اگه واقعا اینطوره حنما تا قبل 1 ماه اول گارانتی ببر نمایندگی
    صدای ریش تراشت بلند نیست نسبتا؟
    4-صداش از روز اول تغییری نکرده بلندی صداش همون جور بوده

سلام مبارکه
    1 - هنوز زوده که پوست شما عادت کنه ، من چهار ماهه دارمش ، به تدریج عادت میکنین. گفتین قرمز میشه ،یعنی جوش نمیزنه، تا اینجاش هم جای شکر داره، یعنی موهای صورتتون به زیر پوست رشد نمیکنه.
    2 - مال من چهار ماهه علامتش روشن نشده! شما دارین خالیش میکنین دلیلی نداره روشن بشه . بهتره دگمه روشن خاموش رو 3 ثانیه فشار بدین تا تمیز کردن سونیک ویبره روشن بشه بعد از حدود 10 ثانیه (زیر آب) خاموش کنین . ایتطوری بهتره.
    3 - با همچین چیزی مواجه نشدم!! یعنی قسمت متحرک اون سفت میشه و روان حرکت نمیکنه؟ البته رسوب آب به تدریج باعث میشه این حالت اتفاق بیفته ولی خیلی زمان میبره!!
    4 - من تو سایر ریش تراش ها همچین چیزی دیده بودم ولی تو پاناسونیک ندیدم ، یا حداقل من احساس نکردم، من تو 10 درصد میزارم شارژ بشه.
    راستی هر از چند گاهی (بعد از 10بار استفاده) روغنکاریش کن ، درسته وقتی با صابون ریشتو میزنی روان میشه ولی بازم اگه این کارو بکنی ضرر نکردی.

1-متاسفانه موی زیر پوستی دارم و وقتی روش میکشم قرمز میشه - ولی یادمه روزهای اول (بار اول و دوم وسوم )همین قسمت که قرمز میشه را زدم بدون هیچ قرمزی زد و حتی داشت بهتر میشد اما حالا نمیزنه و قرمز میکنه
    2-برای حالت سونیک هر چند بار اصلاح باید این کارو بکنم ؟
    زنگ زدم نمایندگی میگه باید حتما روشن بشه نمیدونم خودم هم گیج شدم -میگه باید ریفرش بشه اما چه جوری ؟
    3- قسمت توری این طور هست -چند بار هم شستمش
    4-دقیقا برای روغن کاری باید کجاش بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

اره از ایران خریدم - حالا مال من جز کدوم مورد هست
    عادیه نگران نباشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

4-صداش از روز اول تغییری نکرده بلندی صداش همون جور بوده

1-متاسفانه موی زیر پوستی دارم و وقتی روش میکشم قرمز میشه - ولی یادمه روزهای اول (بار اول و دوم وسوم )همین قسمت که قرمز میشه را زدم بدون هیچ قرمزی زد و حتی داشت بهتر میشد اما حالا نمیزنه و قرمز میکنه
    2-برای حالت سونیک هر چند بار اصلاح باید این کارو بکنم ؟
    زنگ زدم نمایندگی میگه باید حتما روشن بشه نمیدونم خودم هم گیج شدم -میگه باید ریفرش بشه اما چه جوری ؟
    3- قسمت توری این طور هست -چند بار هم شستمش
    4-دقیقا برای روغن کاری باید کجاش بزنم
    سلام.
    1 - شما چند ساله با تیغ اصلاح میکنین؟؟ اگه زییاد باشه زمان میبره که عادت کنین. بهتره با پزشک در مورد کرم کراپیل مشورت کنین.
    2 - من هر دفعه استفاده کنم 6 - 7 ثانیه سونیک ویبره رو روشن میکنم و میشورم.
    روغن کاری رو میتونین با چکوندن روغن روی انگشت اشاره و مالیدن به هر 5 تیغ و روشن کردن دستگاه به مدت 5 ثانیه انجام بدین . این کارو بکنین شاید جواب گرفتین.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان من زیاد از ریش تراش و ... سر در نمیارم
    ممنون میشم یه ریش تراش خوب ( ترجیحا" 3 تیغ نباشه ) معرفی کنید ؟ ( زیر 150 هزار تومن )
    مرسی

داره خودمونی میشه ahmadarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    مدل QC5550 فیلیپس چطوره؟
    قیمتش چنده؟
    میشه باهاش خط ریش گذاشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    مدل QC5550 فیلیپس چطوره؟
    قیمتش چنده؟
    میشه باهاش خط ریش گذاشت؟
    سلام.فیلیپس qc5550 واسه سه تبغ کردن موی سر ساخته شده نه ریش. اگه به فویلش دقت کنین میبینین با ریش تراش از لحاظ اندازه و تعداد سوراخها فرق داره ، در ضمن کاربرد اون رو صورت میتونه عمر دستگاه رو پایین بیاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من زیاد از ریش تراش و ... سر در نمیارم
    ممنون میشم یه ریش تراش خوب ( ترجیحا" 3 تیغ نباشه ) معرفی کنید ؟ ( زیر 150 هزار تومن )
    مرسی
    سلام.اگه میتونین بودجه تون رو به 250 تومن برسونین خیلی خوب میشه . اونوقت میتونین پاناسونیک LT 20 رو بخرین، ولی توصیه میکنم این دو تا سایت رو ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.فیلیپس qc5550 واسه سه تبغ کردن موی سر ساخته شده نه ریش. اگه به فویلش دقت کنین میبینین با ریش تراش از لحاظ اندازه و تعداد سوراخها فرق داره ، در ضمن کاربرد اون رو صورت میتونه عمر دستگاه رو پایین بیاره.
    البته برای اصلاح کامل صورت نمیخوام نهایت برای انکارد کردن باشه
    یه مدل دیگه هم هست ولی مشکلی که داره شیو نمیکنه
    QT4022(تیغه کربنی)
    حالا اگر یه مدل سراغ دارین که هم شیو کنه هم بشه باهاش موی سر رو اصلاح کرد ممنون میشم معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •