بيشترين رشد بدن در طول دوران بدن سازي 3 ماهه اولشه كه همه بزرگان اين ورزش هم اينو تاييد كردن.
شما اگه بخواي بهترين جواب رو از دوران آماتوري بگيري بايد با يه رژيم خوب غذايي وارد اين رشته بشي.
بيشترين رشد بدن در طول دوران بدن سازي 3 ماهه اولشه كه همه بزرگان اين ورزش هم اينو تاييد كردن.
شما اگه بخواي بهترين جواب رو از دوران آماتوري بگيري بايد با يه رژيم خوب غذايي وارد اين رشته بشي.
حرف دوستانو کاملا تایید میکنم.....هر چی بود رو دوستان گفتند.
خیلی ها فکر میکنن تعذیه فقط قبل و بعد تمرینه ولی این طرز تفکر اشتباهه ولی قبول دارم از مهم ترین وعده ها هستند........برای برنامه حجم که الان بیشتر مد نظرت هست سعی کن از کربو هیدرات پیچیده مثل ماکارانی و سیب زمینی و.....بیشتر استفاده کنی و البته تعداد وعده های غذایی رو به 5 وعده در روز برسونی و کالری دریافتی روزانه رو به بالای 2000 برسونی دیگه عالی میشه.![]()
درود
با پای شکسته که نمیتونی بری باشگاه......اگه مشگلت اضافه وزنه کالری دریافتی روزانه اتو کم کن....
سلام دوستان
من نسبت به قد م خیلی لاغرم می خواستم کراتین استفاده کنم تا حجم عضلانی بدنم بیشتر شه نظر شما چیه ؟
چند وقته تمرین میکنید؟ تغذیتون چطوره؟سلام دوستان
من نسبت به قد م خیلی لاغرم می خواستم کراتین استفاده کنم تا حجم عضلانی بدنم بیشتر شه نظر شما چیه ؟
Last edited by majid322; 04-05-2012 at 13:12.
اصلا تمرین ندارم صرفا برای افزایش وزن می خواهم مصرف کنم
بدون تمرین اصلا توصیه نمیشه به هیچ وجه..اصلا تمرین ندارم صرفا برای افزایش وزن می خواهم مصرف کنم
با تغذیه درست به وزنه دلخواهتون برسید..
قد و وزنتون چقدره ؟ خانوم هستید؟
درود
کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه.....ما چند نوع کراتین داریم که من فکر میکنم کراتین مورد نظر شما مونوهیدرات هست.....که البته بگم به صورت دوره ای مصرف میشه و حجم به دست امده آن ناشی از احتباس اب در بدن است و پس از قطع مصرف تا حدود زیادی وزن و حجم رو از دست خواهید داد.
البته این نکته ای رو هم بگم که بدون تمرین به حجم خشک و باکیفیتی نخواهید رسید.
Last edited by davod_danger666; 05-05-2012 at 10:12.
اگ ميخواييد معده و كليه هاتون رو داغون كنيد بدون ورزش كراتين مصرف كنيد...
بدون ورزش اكيدا ممنوع....
در مورد کراتین که درسته اصلا بدرد ایشون نمیخوره..درود
کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه.....ما چند نوع کراتین داریم که من فکر میکنم کراتین مورد نظر شما مونوهیدرات هست.....که البته بگم به صورت دوره ای مصرف میشه و حجم به دست امده آن ناشی از احتساب اب در بدن است و پس از قطع مصرف تا حدود زیادی وزن و حجم رو از دست خواهید داد.
البته این نکته ای رو هم بگم که بدون تمرین به حجم خشک و باکیفیتی نخواهید رسید.
ولی من خودم که مصرف کردم اصلا اب نیاوردم اینا حرفهایی که میشنویم ولی واقعیت نداره...
بعد دوره کراتین از 71 به 74 رسیدم که الانم که خیلی وقته مصرفشو قطع کردم هنوز وزنم پایین نیومده پس این حرف هم در مورد کراتین اشتباهه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)