سلام
ماجرای ایمیل شما به کجا رسید ؟
حالا ایمیل دستِ کیه ؟
سلام
ماجرای ایمیل شما به کجا رسید ؟
حالا ایمیل دستِ کیه ؟
من میخوام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم، چرا اول باید یک نسخه موبایل رو نصب کرده باشم؟ مگه نمیگن نسخه تحت وبش هم اومده؟ چه ربطی با نسخه موبایلش داره؟
اگر به صورت مجازی توی کامپیوتر یک اندروید نصب کنم میتونم لاگین شم یک بار به گوگل و بعدش دیگه از تحت وب دسکتاپ استفاده کنم؟
سلام
گزینه جدیدِ جی میل
بعد از فرستادن یک ایمیل 30 ثانیه فرصت دارین که کنسلش کنین تا به صندوق گیرنده نرسه
کافیه از چرخ دنده ی بالای صفحه ئارد setting بشین و گزینه ی undo sent رو فعال کنین و مدتش رو روی 30 ثانیه تنظیم کنین که بیشترین مدت هست
البته طرز کار این سیستم خیلی ساده هست . بعد از زدن دکمه ی send تا 30 ثانیه ایمیل ارسال نمیشه برای گیرنده تا اگر نظرتون عوض شد بتونین از ارسالش جلوگیری کنین
........................
................ عاقا یک سوالی هست خیلی وقت ه پیگیرم دلیل درست ی هم پیدا نکردم.
وقتی از پروتکل ssl داریم استفاده میکنیم ... چه طوری تشخیص داده میشه plus و mail ....
یعنی وقتی ارتباط با گوگل از طریق پروتکل ssl هست چه طوری سرویس دهنده اینترنت تشخیص میدن و میتونن گوگل پلاس رو فیلتر کنن!؟
سلام.
در قسمت رخدادهای امنیتی اخیر در جیمیل چطوری میتونی تاریخچه رو پاک کنم.
من مجبورم جیمیلم رو در اختیار فرد دیگری قرار بدم ولی در اون قسمت تاریخچه تمامی شماره تلفن هایی که در طول چن مدت به جیمیل دادم و موقعیت مکانی و دیوایسهایی که به جیمل متصل بودن رو ثبت کرده،با این اوصاف دوست ندارم این اطلاعات در اختیار اون فرد قرار بگیره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
![]()
این یک اپ هست که برای اندروی و ایفون اومده همچنین می تونی به صورت اپ روی کروم هم نصبش کنی.
البته بله ممکنه بتونی با برنامه های سیمیلاتور اندروید روی ویندوز نسخه اندرویدیشو داشته باشی رو پی سی اما من به شخصه از این راه نتایج خوبی نگرفتم برای اجرای برنامه های اندروید
موفق باشی
برای کارهای روزانه و با کامپیوتر، inbox گوگل رو میپسندید یا yahoo رو؟ اگر نظرتون به inbox سرویس جدید گوگل هستش، دلیلتون چیه؟ با تشکر![]()
من یک حساب جدید جیمیل ساختم
وقتی که میخوام برای چند نفر از طریق BCC ایملی ارسال کنم.. و روی ارسال کلیک می کنم نوشته میشه ایمیل ها ارسال شد ولی هیچ کدوم از ایمیل ها ارسال نمیشه و همه ناموفق میشن. یعنی در همون لحظه گوگل ایمیلی می فرسته که یه چیزی مثل ریجکت و یا ارور در ایمیل..که از معنای ایمیل گوگل فهمیدم..
حتی دوتا از حساب های جیمیل دیگمو هم لابه لای اون ایمیل ها نوشتم ولی وقتی چک کردم دیدم به اون حساب ها ارسال نشده...پس چرا اول میگه ارسال شد بعد یهو لیست وار همه اون ها رو میاره و میگه به اینا ارسال نشد؟
لطفا کمکم کنین.
یعنی یع ایمیل دیگ برات می فرسته که ارسال نشد؟
اگراینچنینه که خوب مثل این می مونه که تو نامه رو نداختی تو صندوق پست پست هم برده توکشور دیگه اونا گفتند که مثلا ما شخصی ه این اسم نداریم پسش فرستادند. یعنی جی میل کار خودشو کرده ما میل میزبان بعد از دریافت ایمیل شما نتونسته آدرس رو تشخیص بده گفته که ارسال نشده. ممکنه آدرستون اشتباه باشه . باید دید دقیق ارور چی می گه .
Last edited by m.beh; 04-08-2015 at 00:43.
اول مثل همیشه یه کادر زرد رنگ بالای صفحه میگه ایمیل ها سنت شد. در همون لحظه یک ایمیل از طرف گوگل میاد و لیست ادرس هایی که ارسال نشد رو میده.
من با ایمیل دیگه و قدیم می فرستم و ارسال میشه. ولی با اکانت جدیدی که ساختم و برای اولین باره که می خوام از این حساب جدید ایمیل بفرستم و اونم گروهی نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)