دوستان کسی می دونه آموزشی مشهد نیروی هوایی چطوره ؟؟ کلا واسه اول اسفند لیسانس بهترین جا واسه آموزشی کجاست ؟ من خراسان شمالی هستم
دوستان کسی می دونه آموزشی مشهد نیروی هوایی چطوره ؟؟ کلا واسه اول اسفند لیسانس بهترین جا واسه آموزشی کجاست ؟ من خراسان شمالی هستم
تو شرکتمون یه سرباز امریه ای هست اونجا آموزشی بود . راحته
شما هم امریه دارین ؟ چون میگفت اونجا اکثرا امریه داشتن
چقدر طول میکشه تا وقتی دفترچه را دادی بعد زمان اعزام برسه؟داداشم بیشتر از 2 ماهه دفترچه را داده.البته آشنا داشتیم تو سپاه جور شده که بره اونجا
به نظرم همون مدرک موقت دیپلم را باید ببره .
چون تا خدمت سربازی را تموم نکنه بهش مدرک اصلی دیپلم را نمیدن . شرط گرفتن مدرک اصلی دیپلم داشتن کارت پایان خدمت هستش .
برای گرفتن اصل دیپلم هم باید به محل تحصیل رجوع کنه .
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
سوالتون واضح نیست .
اگه منظورتون اینه که وقتی مدارک را به پلیس + 10 دادید چقدر طول میکشه تا برگه سبز بیاد ؟ تقریبا 20 روزه برگه سبز میاد .
اگه نیومده باید یا به پلیس + 10 رجوع کنه یا به نظام وظیفه یا به اداره پست .
سلام دوستان
يه سوال از دوستاني كه يگان ويژه نيروي انتظامي بودن : اگه ميشه تمريناتي رو كه براي آموزشي هاي يگان ويژه تو پادگان
مي دن رو بگين.
ممنون
ممنون که جواب دادید . نه دوست من امریه ندارم اما کسری دارم
کی اینو به شما گفته؟
من خودم همین دیروز رفتم و از خود نظام وظیفه تو میدون سپاه پرسیدم. گفتن به شایعات توجه نکنید. این کسری خدمت صد در صد سال آینده هست.
حالا اگر خود نظام وظیفه بگه هست و سال آینده بردارن اون یه بحث دیگه ای هست.
]سلام
کمکم کنید
( دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت. )
این دفترچه را چجوری میشه گرفت نکنه همون دفترچه ای هست که باید پست کنم چند روز یا چقدر طول میکشه
من فوق دیپلمم برای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته میخوام
خواهش میکنم کمکم کنید
با تشکر فراوان
[/QUOTE]
سلام خدمت همه دوستان.
مخصوصاً اونايي که اين تاپيک را ايجاد کردن و به سوالات پاسخ ميدن
داستان خدمت ما هم يه مقدار عجيب غريب شده.
من تاريخ اعزامم 84/12/18 بود.قبلش تو سپاه جذب شدم چون هم آشنا داشتم و هم سابقه بسيج.
به ما گفتن يه روز قبلش يعني 84/12/17 قسمت نيروي انساني جذب سرباز باشيد.
ما هم صبحش رفتيم اونجا و به همه يه برگه مرخصي دادن از تاريخ 84/12/18 تا 85/1/18 !!!!
گفتن عيديه پيش خانواده ها باشيم.
دقيقاً 84/12/28 بود که نتيجه تکميل ظرفيت دانشگاه اومد و مديريت دولتي پيام نور تهران قبول شدم.
بعدش رفتم با اونجا تسويه حساب کردم و اونا هم از تاريخ 84/12/18 تا تاريخ 85/1/21 نوشتن که در خدمت ما بوده.
الآن درسم تموم شده.البته هنوز با دانشگاه تسويه نکردم.
تو اين مدت هم بيکار نبودم.تمامي آموزش هاي بسيج از جمله آموزش تکميلي را رفتم که معادل معافيت از آموزشي سربازي و 2 ماه کسر خدمته.
حالا از کسري ها که بگذريم چيزي که فکر منو مشغول کرده اينه که بعد از تسويه با دانشگاه آيا ادامه خدمتم را بايد برم همون جا انجام بدم؟
جاش خيلي جاي خوبي نيست چون بالاخره پادگانه.مشکلي از نظر جذب تو قسمت هاي ديگه سپاه که لباس شخصي باشه و کار اداري داشته باشه ندارم.
اينجا را نگاه کنيد :
تو ماده 8 نوشته کساني که سابقه خدمت دارن براي ادامه خدمت همون جاي قبلي مي افتن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من مي خوام بدونم اگه جايي بتونم سهميه جذب بگيرم و يا امريه بگيرم ميتونم جاي قبلي نرم يا در هر صورت بايد برم هونجا؟؟؟
سلاماین کسری خدمت صد در صد سال آینده هست.
هست ولی کسری ها مقدارش کمتر میشه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)