چجوری به یک کودک میشه 2 زبان آموزش داد ؟ ( منظورم بعد از تولد هست به طوری که زبان مادری رو با زبان دوم قاطی نکنه )
چجوری به یک کودک میشه 2 زبان آموزش داد ؟ ( منظورم بعد از تولد هست به طوری که زبان مادری رو با زبان دوم قاطی نکنه )
پایین تابلو اعلانات سمت چپ ضربدر رو بزن![]()
یادمه یه کارشناسی توی تلویزیون میگفت توی خونه با زبان متفاوت با بیرون باهاش حرف بزنید، مثلا توی ایران، با بچه توی خونه انگلیسی صحبت میکنید و بیرون هم فارسی یاد میگیره. یکی از آشناهای ما این کار رو کرد، و براش برنامه کودک به زبان انگلیسی هم پخش میکرد و بعد هم که بزرگتر شد، بچه اش رو فرستاد مهد کودک دو زبانه (که خب شهریه اشون گرونه) اما بچه اش الان کامل انگلیسی بلده.
سلام
هزینه وکالت دادم به کسی از خارج از کشور چنده؟
بیشترین مقداری که میتونم پول نقد از کشور خارج کنم چقدره؟
ممنون
بیوگرافی کامل استیو جابز رو میخواستم
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
سویا سس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سویا سس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بیوگرافی کامل استیو جابز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10000 دلار بدون ماليات براي هر نفر بيشتر از اين مقدار بايد ماليات بديد
براي ديدن جوابتون تو لينكهاي زير بديد ( راه بهتر استفاده از گوگل بود البته)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن : يه زماني مي گفتن ندانست عيب نيست نپرسيدن عيب هست ، اما الان با اين وضعيت تنبلي مفرط ادمها بايد بگن پرسيدن هر چيزي هم درست نيست !!! فقط 3 ثانيه طول كشيد تا اون 2 تا لينك رو پيدا كنم و اينجا بزارم
بچه ها من باید یه قطره استریل چشمی استفاده کنم...هر وقت که می ریزم تو چشمم بعد 20 دقیقه نمی دونم از کجا وارد دهنم میشه ...چشم هم به دهن راه داره؟!! چیکار کنم می ترسم سمی باشه!
قفس فروشی توی تهران کجا هست؟(ترجیحا شمال شرق تهران)
یه جای حرفه ای می خوام واسه مرغ عشقام
لینکی سایتی هم بدید واسه فروش نتی ممنون می شم
من گشتم نبود
عجيبه من نشنيده بودم تا حالا به نظرم سوالتون رو در بخش پزشكي سايت مطرح كنيد بهتر هست و در صورت جواب نگرفتن به پزشك مراجعه كنيد
1: دوست عزيز شما سوالتون رو در تاپيك مخصوصش پرسيديد فكر نميكنيد اينجا تكرار سوالتون درست نيست و اين سوال مربوط به اينجا نيست ؟
2 : ميتونم بپرسم چه ج.ري گشتيد تو نت كه نبود ؟ ايا از سايت google استفاده كرديد ؟ تو اين سايت ايا واژگان فروش قفس پرنده رو سرچ كرديد ؟ يا فروش حيوانات يا فروش پرنده يا پت شاپ ؟ اگه هر كدوم از اينها رو سرچ كنيد به وفور سايت فروش اينترنتي پيدا مي كنيد (حداقل من كه كلي پيدا كردم)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)