تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 1364 اولاول ... 12621021081091101111121131141151161221622126121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Monica
    من کاملا موافقم آقا رامد با پیشنهادت
    چون این جوری هم اون طفله معصومی که اینجا نشسته خسته نمی شه و هم مشتاقان بیشتر می شن و همه ی سوالا یه جا پرسیده می شه می ره پی کارش ....
    ما که رفتنی شدیم اما اونایی که بعد از من اینجا خواهند بود یه کم گناه دارن
    بزار ببينيم مديران كل اين تاپيك نظرشون چيه ؟

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فردا به مادرت چی هدیه میدی؟
    یه سرویس جواهر براش خریدم که با یه دسته گله مریم که خیلی دوسش داره می دم بهش می گم مامی جونم روزت مبارک

تا حالا دلت خواسته جای کس دیگه ای باشی؟
    آره فکر کنم شده
    یه مدت دلم می خواست جای یوری گاگارین باشم ف بعد یه مدت دلم می خواست جای فروغ باشم ، خیلی پیش اومده و زیاده همشو بگم طولانی می شه

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    پيشنهاد:
    واسه اينكه سوالات درست حسابي پرسيده شه و دوستان كمتر تاپيك رو بندازن توي جاده خاكي مدت زمان صندلي نشيني رو از يك هفته به سه روز كاهش بديد !
    باتشكر-رامبد
    سلام
    رامبد جان
    پیشنهاد خوبیه!
    در ضمن اگر نفر کم آوردین من هم میتونم بشین رو صندلیتون ها

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Elfin-D
    سلام
    رامبد جان
    پیشنهاد خوبیه!
    در ضمن اگر نفر کم آوردین من هم میتونم بشین رو صندلیتون ها
    سعيد_رونالدو جان بيا واست تبليغ كردم الفين هم ميخوايد بشينه روي صندلي !!!
    حالا يه كاري كن نوبتش بيافته جلو
    بعد بگو رامبد بده ...

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پيشنهاد جالبي نيست.
    من حتما يه فكري كردم كه گفتم يه هفته ديگه.
    ببينيد عزيزان. تعداد افرادي كه در روز چند بار به پي سي سر ميزنن كم نيست ولي خيلي هم زياد نيست.
    يه عده كثيريشون هم حاضر نيستن بشينن رو صندلي.
    حالا ما مجبوريم بعد يه مدت بريم سراغ افرادي كه يه روز درميون يا دو سه روز يه بار ميان پي سي
    در اين صورت ما نميتونيم در عرض سه روز يه نفر رو از رو صندلي بلند كنيم.
    مثلا به دو سه هفته اخير نگاه كنيد.
    مستر دوروز رفت و پيداش نشد.
    مونيكا يه روز رو به خاطر تغيير سرور از دست داد.
    مافيا يكي دوروز اخر كه اصلا پيداش نشد.
    و خيلي هاي ديگه. اگرم دقت كرده باشين هر كي ميشينه رو صندلي تازه بعد دو سه روز صندلي تازه داغ ميشه. تازه بقيه ميفهمن كي نشسته رو صندلي.
    اصلا شايد يه اتفاقي افتاد خودم سه چهار روز نتوسنتم بيام. اون وقت تكليف چيه؟
    گذشته از اون كسي كه ميخواد پست بي ربط بزنه ميزنه. مثلا night mare قبلا با يه ايدي ديگه اومده بود يه شب تاپيك رو منحرف كه چه عرض كنم اصلا برده بود به يه كهكشان ديگه. بعد كه اون ايديش بن شد حالا با اين ايدي مياد و گهگاهي بدش نمياد شيطنت كنه.
    من كه صد در صد مخالفم ولي به احترام بهروز كه جاي برادر بزرگمه هر كاري اون صلاح ميدونه انجام بده

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid_ronaldo
    پيشنهاد جالبي نيست.
    من حتما يه فكري كردم كه گفتم يه هفته ديگه.
    ببينيد عزيزان. تعداد افرادي كه در روز چند بار به پي سي سر ميزنن كم نيست ولي خيلي هم زياد نيست.
    يه عده كثيريشون هم حاضر نيستن بشينن رو صندلي.
    حالا ما مجبوريم بعد يه مدت بريم سراغ افرادي كه يه روز درميون يا دو سه روز يه بار ميان پي سي
    در اين صورت ما نميتونيم در عرض سه روز يه نفر رو از رو صندلي بلند كنيم.
    مثلا به دو سه هفته اخير نگاه كنيد.
    مستر دوروز رفت و پيداش نشد.
    مونيكا يه روز رو به خاطر تغيير سرور از دست داد.
    مافيا يكي دوروز اخر كه اصلا پيداش نشد.
    و خيلي هاي ديگه. اگرم دقت كرده باشين هر كي ميشينه رو صندلي تازه بعد دو سه روز صندلي تازه داغ ميشه. تازه بقيه ميفهمن كي نشسته رو صندلي.
    اصلا شايد يه اتفاقي افتاد خودم سه چهار روز نتوسنتم بيام. اون وقت تكليف چيه؟
    گذشته از اون كسي كه ميخواد پست بي ربط بزنه ميزنه. مثلا night mare قبلا با يه ايدي ديگه اومده بود يه شب تاپيك رو منحرف كه چه عرض كنم اصلا برده بود به يه كهكشان ديگه. بعد كه اون ايديش بن شد حالا با اين ايدي مياد و گهگاهي بدش نمياد شيطنت كنه.
    من كه صد در صد مخالفم ولي به احترام بهروز كه جاي برادر بزرگمه هر كاري اون صلاح ميدونه انجام بده
    حرف سعيد جان
    استدلال خوبيه منكه قبولش دارم

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط saeid_ronaldo
    ببخشید قصد ندارم زیاد وارد حاشیه بشم.
    واقعا یعنی فکر کردین tavahommmmmmmm هستم؟

میدونی ساویس جان ... جمله ی خوبی توی امضات هست که میگه
    هر کسی از ظن خود شد یار من.

راستی saeid_ronaldo عزیز ، هر کسی یه مدلی سئوال میکنه . نحوه ی سئوال کردن همه که یکسان نیست.
    شاید چون منظور سئوالامون برای شما نا مفهوم بود شما به اونا میگی پست بی ربط. اما ما زیاد به قضاوت دیگران اهمیت نمی دیم... (راستی nightmare قبل از دوستش tavahommmmmmmm اینجا بود و نیازی هم به آیدی جدید ندارم)
    این تاپیک رو دوست دارم و دلم نمی خواد خدای نکرده منحرف بشه. امیدوارم شما هم چیزی از من به دل نگیری ، همین طور همه ی اعضایی که تو این تاپیکن. اگه کاری کردم که کسی ناراحت شده ، همین جا و در جلوی همه ی دوستانی که اینجا هستن عذر خواهی میکنم. با اینکه به نظر شخصیه خودم کاری نکردم تو این چند روز که کسی رو ناراحت کنم.

خواهش می کنم چیزی از من به دل نگیرید . چون روی همه ی شما به عنوان یه دوست خوب حساب می کنم.

تا بعد...

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من میخواستم اینارو توی تاپیک صندلی داغ بپرسم ولی به دلا یلی منصرف شدم
    خب اگه مربوط به این تاپیک می شه من همین جا بدونه ذکره نام جواب میدم

-آیا فکر میکنی درمواجهه با دایناسورها چکارباید کرد؟
    اگه حوصله ی جوونیامو داشتم باهاشون بحث می کردم و مطمئنا متقاعدشون می کردم همون طور از این دست دایناسورا کم نبودن ... گاهی اوقات طرد شدن باعث می شه یه دایناسور از خواب بیدار بشه و هویتشو با زمان مطابقت بده در نهایت من و همه ی دوستانه گلم از جمله فرانکه توپولیه من هر کاری رو که بتونیم می کنیم که نسلشون منقرض بشه و به تاریخ بپیوندن.

- آیا واقعا یک مرد نمیتونه چیزی غیر از دایناسور باشه؟این وبلاگ جالبه همچنین نویسنده اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من همیشه گفتم دایناسورها مردها نیستن ! البته نمی تونیم اینو انکار کنیم جمعیتشون بین مردا بیشتره شاید به این دلیل باشه که آقایون بیشتر فرصت می کنن تا نظراته دایناسوریشون رو بیان کنن...

3-و آیا یک زن همه چیزهست جز دایناسور؟
    کی این حرفو زده؟ دایناسور بودن یه صفته مثله زشت بودن یا خنگ بودن و هیچ ربطی به خانوم یا آقا بودن نداره کمااینکه نمونه هایی از این خانومای دایناسورو تو مجلس می بینیم ...

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nightmare
    ببخشید قصد ندارم زیاد وارد حاشیه بشم.
    واقعا یعنی فکر کردین tavahommmmmmmm هستم؟

میدونی ساویس جان ... جمله ی خوبی توی امضات هست که میگه
    هر کسی از ظن خود شد یار من.

راستی saeid_ronaldo عزیز ، هر کسی یه مدلی سئوال میکنه . نحوه ی سئوال کردن همه که یکسان نیست.
    شاید چون منظور سئوالامون برای شما نا مفهوم بود شما به اونا میگی پست بی ربط. اما ما زیاد به قضاوت دیگران اهمیت نمی دیم... (راستی nightmare قبل از دوستش tavahommmmmmmm اینجا بود و نیازی هم به آیدی جدید ندارم)
    این تاپیک رو دوست دارم و دلم نمی خواد خدای نکرده منحرف بشه. امیدوارم شما هم چیزی از من به دل نگیری ، همین طور همه ی اعضایی که تو این تاپیکن. اگه کاری کردم که کسی ناراحت شده ، همین جا و در جلوی همه ی دوستانی که اینجا هستن عذر خواهی میکنم. با اینکه به نظر شخصیه خودم کاری نکردم تو این چند روز که کسی رو ناراحت کنم.

خواهش می کنم چیزی از من به دل نگیرید . چون روی همه ی شما به عنوان یه دوست خوب حساب می کنم.

تا بعد...
    من قصد ناراحت كردنتو نداشتم. ولي اگه تعداد پستهايي كه دادي رو نگاه كني ميبيني تعداد زياديش بي ربطه.
    به هر حال بهتره اين قضيه بيشتر از اين كش پيدا نكنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سعيد جان دوباره يه پيشنهاد:

اسم اونايي كه تا حالا روي صندلي داغ نشستن رو به ترتيب بزن تو پست شماره 1
    واسه اطلاع عموم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •