سلام
توی فیفا نمیشه گل ها رو سیو کرد؟
سلام
توی فیفا نمیشه گل ها رو سیو کرد؟
نه متاسفانه. فقط امکان آپلود رو گذوشتن اونم برای کسایی که اورجینال میخرن
.
.
واقعا خیلی حیفه اومدن همچین شاهکاری درست کردن،ولی این قابلیتو براش نگذاشتن.![]()
سلام
چرا فیفا 11 تو بازی لگ داره ؟؟با اینکه موقع بازی آنتی ویروس هم میبندم سیستم هم برای این بازی خیلی قویه ؟؟
امکان تمرین تیمی را برداشتن ؟؟
با همین نسخه های کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد ؟؟ چون من ثبت نام هم کردم ولی CD KEY میخواد راهی نیست ؟؟
شما مشخصات سیستمتو بزار تا ببینیم علت لگ از کجاست !
چرا امکان تمرین هست. وقتی اونجایی هستی که کاکا هستی دکمه F1 رو بزن تا لیست تمرینات بیاد
شما برای انلاین بازی کردن باید از gameranger استفاده کنی. به اینجا مراجعه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سوالم رو می پرسم
این کار رو کردم ولی باز هم درست نمیشهاگر شما رزوليشن مونيتور و بازي رو باهم ست كني مشكلت فكر كنم حل شه
يعني اگه رزلويشن مونيتور 1024 در 768 باشه بايد تو فيفا هم اونطور تنظيم كني
نه من هیچ تنظیمی رو تغییر نمیدماین از اون مشکلای عجیب غریبه چه ربطی داره آخه... رزولیشن به تعداد کنترلر ولی من فکر می کنم شما علاوه بر رزولیشن توی تنظیمات چیز دیگه ای رو هم دستکاری می کنی
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟؟؟؟؟![]()
سلام
مشخصات سیستم
سی پی یو : Core 2 Dou 2.4
رم : 4GIG DDRII
گرافیک 1GIG DDRII 8600
توی بازی مثلاً وقتی سانت میکنم تا توپ برسه به طرف یکم تصویر واصح نیست در صورتی که در PES این مشکل را تدارم . منظورم اینه که وقتی توپ میخواد یک مسیر طولانی را طی کنه تصویر یکم گیر میکنه ( فکر کنم EA بازی FIFA 11 رو یادش رفته روغن کاری کنه![]()
)
مشکل از کجاست ؟؟ تنظیمات بازی را هم هر چی دست کاری کردم همینطوره . موقعی که با کاکا تمرین میکنه مشکل نداره فقط تو بازی اینطوری میشه .
ممنون
برای رفع این ارور از هیلتر شکن استفاده کن تو قمست ------ آدرسشو وارد کن .
تنظیمات بازی رو کمتر کن.
گرافیکت نمیتونه روی HIGH بکشه.
بهترین حالت گرافیکی برای روون بازی کردن چیه؟
گرافیکم 8600gt ولی مانیتورم crtهستش.
رو high , 4x میزارم خوبه ولی پعضی جاها روون نیست حالت گیر دارم. چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)