بله . موردی نمیشه قضاوت کرد .
بله . موردی نمیشه قضاوت کرد .
دوستان سلام قضیه این جلو پنجره تندر چیه چرا بعضیهاش مشکی وبعضیها هم رنگ بدنه هستن؟ مال newe1 کسی خبر داره چه رنگیه؟
اگه مشکی باشه میشه عوضش کرد؟
راستی واسه e1 میشه مه شکن جلو گذشت؟![]()
دوست عزيز اگه بخوايد جلوپنجره رو عوض كنيد بايد سپر E2 بگيريد !!! چون جلوبنچره تندر به سپر وصله !!
مه شكن هم ميشه مشكلي نيست .
دوستان این درسته که تندر90 موقع دنده عقب فقط یه چراغ پشت داره که روشن میشه؟سری های جدید اینطورین یا کلا اینطورین؟
ممنون میشم اگه بگین مزدا 3 و ویتارا هم اینطورین؟
بله دوست من . تندر وقتي ميزنه دنده عقب فقط يكي از اون چراغ ها روشن ميشه . يكي ديگش مه شكن هستش !!!دوستان این درسته که تندر90 موقع دنده عقب فقط یه چراغ پشت داره که روشن میشه؟سری های جدید اینطورین یا کلا اینطورین؟
ممنون میشم اگه بگین مزدا 3 و ویتارا هم اینطورین؟
ماشينهايي رو هم كه من ديدم اينطورين يكي مزدا 3 هست و يكي هم سورن !!!
مدلای قدیمیشونم اینطوری بودن؟مزدا3 هیچ مدلی نداره که جفت روشن بشه؟
در حالت عادی :
E0 + E1 = جلوپنجره مشکی ( پلاستیکی )
E2 = جلوپنجره رنگ بدنه ( با زه استیل )
به لطف خودروسازان غیور داخلی اینم جزو آپشنها محسوب میشه![]()
البته لازم به ذکره که تفاوت قیمت جلوپنجره ها حدود 9 هزار تومنه ، یعنی مشکی پلاستیکی 9 هزار و استیل 18 هزار تقریبا
در مورد مه شکن هم لازم به ذکره که هم برای E0 و هم برای E1 میشه مه شکن جلو گذاشت ، فقط باید دو عدد مه شکن و سیم کشی مه شکن تهیه بفرمایید . پروژکتور هم چینیش از 12 هزار شروع میشه به بالا ، سیم کشی اون هم حدود 10 هزار قیمتشه ، اجرت نصبش رو نمیدونم .
Last edited by Ezel; 16-04-2010 at 11:42.
بـلـه - خـیـر
البته جلوپنجره قابل رنگ هست ونیازی به تعویض نداره اون زه کروم هم برای فروش هست.
پراژاکتور هم ارزونترینش چینی هست تا گرونترینش که فابریک با مارک والو هست.
البته اگر بخواید میتونید دسته راهنما رو هم عوض کنید که 45 تومن هست .
بله دوست من . از همون سال اول توليد تندر اينجوري بود !!!مدلای قدیمیشونم اینطوری بودن؟مزدا3 هیچ مدلی نداره که جفت روشن بشه؟
در مورد سوال دومتون مگه جفتش روشن بشه مشكلي پيش مياد ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)