تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 137 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این ارور پدر من رو در آورده
    Activity htc sense ( in application htc sense ) in not responding
    هی میاد رو صفحه و همه چی قفل می کنه و بهم می ریزه
    چی هستش؟ چه کنم؟
    راستی یک ماهی هست 2.2 کردم و این ارور یک هفته هستش که شروع شده
    دوست من گوشي که از اولش ۲.۲ هست. شما اکانت سنست رو پاک کنو يه بار ديگه تنظيم کن. اگه باز نشد مستر ريست کن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستش من گوشیم دیزایر هستش . کلوپ دیزایر که ماشالله انقدر سوت و کوره که بعد از یک سال جواب آدمو می دن . گفتم بیام از کلوپ همسایه کمک بگیرم . من گوشیم 2.1 بود و تازه 2.2 کردمش . باشه رفیق . الان این کارو کردم . ایشالا که درست بشه و دیگه نیاد
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان ؛ خسته نباشید.
    من میخوام یه اسمارت فون بگیرم و خودم بیشتر Desire HD رو دوست دارم اما اومدم از شما هم یه نظرسنجی بکنم که آیا از گوشی خودتون راضی هستید یا نه.
    بعد بهم بگید از بین گوشی های Desire HD , HD7 و X 10 کدومشون بهتره.
    به نظرتون صبر کنم تا گوشی های جدیدتر بیان با توجه به اینکه بیشتر از 6 ماهی هست که گوشی اومده بهتره یا اینکه نه تا چند سال آینده هم هنوز حرف واسه گفتن داره؟
    بهترین گارانتی و بهترین خدمات پس از فروش در ایران مربوط به کدام شرکته؟
    و در آخر هر چند برام اهمیتی نداره اما دوست دارم بدونم آیا Desire HD گوشی خزی شده یا نه؟
    ببخشید که یکم سوالاتم زیاد شد آخه اولین باریه که همچین هزینه ای دارم می کنم کمی نگرانم.
    ممنون از همه ی شما دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

]

سلام دوستان ؛ خسته نباشید.
    من میخوام یه اسمارت فون بگیرم و خودم بیشتر Desire HD رو دوست دارم اما اومدم از شما هم یه نظرسنجی بکنم که آیا از گوشی خودتون راضی هستید یا نه.
    بعد بهم بگید از بین گوشی های Desire HD , HD7 و X 10 کدومشون بهتره.
    به نظرتون صبر کنم تا گوشی های جدیدتر بیان با توجه به اینکه بیشتر از 6 ماهی هست که گوشی اومده بهتره یا اینکه نه تا چند سال آینده هم هنوز حرف واسه گفتن داره؟
    بهترین گارانتی و بهترین خدمات پس از فروش در ایران مربوط به کدام شرکته؟
    و در آخر هر چند برام اهمیتی نداره اما دوست دارم بدونم آیا Desire HD گوشی خزی شده یا نه؟
    ببخشید که یکم سوالاتم زیاد شد آخه اولین باریه که همچین هزینه ای دارم می کنم کمی نگرانم.
    ممنون از همه ی شما دوستان عزیز

دوست من اولا که hd7 ويندوز موبايل هست ولي در هر صورت ديزاير اچ دي قابل مقايسه با اين ۲ تاي ديگه نيست.
    تا بخوايد صبر کنيد گوشي هاي جديد بياد باز هم گوشي هاي جديد مياد و اين روند به همين صورت ادامه داره. اين گوشي سخت افزاز قوي داره و ساپورت رامش هم بالاست و به راحتي تا چند سال آينده جوابگو هست.
    شرکت ياس: بيمه بدنه البرز و گارانتي ياس.
    نه دوست من. من که خودم تا حالا تو کرج و تهران دست کسي نديدم. کسايي هم که مي بيني اينجا اين گوشيو دارن همه اينکارن.
    Last edited by Dead Space; 08-06-2011 at 22:33.

5. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

]

دوست من اولا که hd7 ويندوز موبايل هست ولي در هر صورت ديزاير اچ دي قابل مقايسه با اين ۲ تاي ديگه نيست.
    تا بخوايد صبر کنيد گوشي هاي جديد بياد باز هم گوشي هاي جديد مياد و اسن زوند به همسن صورت ادامه داره. اين گوشي سخت افزاز قوي داره و ساپورت رامش هم بالاست و به راحتي تا چند سال آينده جوابگوه.
    شرکت ياس: بيمه بدنه البرز و گارانتي ياس.
    نه دوست من. من که خودم تا حالا تو کرج و تهران دست کسي نديدم. کسايي هم که مي بيني اينجا اين گوشيو دارن همه اينکارن.
    خوب حالا اگر شما بودی همین DHD رو انتخاب می کردی یا اون دو تای دیگه رو ؟
    ایول.
    فقط یه سوال دیگه قیمتش چنده؟ (با گارانتی یاس)

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من صد در صد dhd. اگه مقايسه بين اينو گلکسي اس يا گوشي هاي هم رده ي خودش بود باز جاي بحث داشت ولي مقايسه شما يه خورده نا مربوطه و مقايسه ي x10 با اين غول جالب نيست.
    گارانتي ياس يه نودتومني گرون تر از بي گارانتيه. من فردا ميرم بازر. قيمتشو واستون مي ذارم. ولي بايد حدوخرد ۶۸۰ باشه.

8. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست من صد در صد dhd. اگه مقايسه بين اينو گلکسي اس يا گوشي هاي هم رده ي خودش بود باز جاي بحث داشت ولي مقايسه شما يه خورده نا مربوطه و مقايسه ي x10 با اين غول جالب نيست.
    گارانتي ياس يه نودتومني گرون تر از بي گارانتيه. من فردا ميرم بازر. قيمتشو واستون مي ذارم. ولي بايد حدوخرد ۶۸۰ باشه.
    آها خوب شد گفتین. بین گلکسی اس و دی اچ دی چی؟! (گوشی های هم رده دی اچ دی چیان؟)
    من امروز رفته بودم بازار موبایل ایران قیمت کردم (از همون یاس) گفت 635. یه مغازه اونورترش مال کامتل بود گفت 640.
    بعد میخوام بدونم نصب برنامه رایگانه اصولا یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من بارها در مورد برتري ها و تفاوت هاي اين دو گوشي بحث شده (سرچ). يعني dhd و گلکسي اس. ولي نهايتا بايد خودتون تصميم بگيريد. من که از dhd راضيم و نظرم هم رو خودشه...
    اين قيمت ها فکر کنم بدون بيمه است. اصلا پول نصب برنامه نديد. همش کلاهبرداريه. يه تاپيک در همين مورد هست، بخونيد کمکتون ميکنه.

11. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست من بارها در مورد برتري ها و تفاوت هاي اين دو گوشي بحث شده (سرچ). يعني dhd و گلکسي اس. ولي نهايتا بايد خودتون تصميم بگيريد. من که از dhd راضيم و نظرم هم رو خودشه...
    اين قيمت ها فکر کنم بدون بيمه است. اصلا پول نصب برنامه نديد. همش کلاهبرداريه. يه تاپيک در همين مورد هست، بخونيد کمکتون ميکنه.
    نه فروشنده دقیقا گفت با 3 سال بیمه البرز. من کما بیش تاپیک رو دنبال کردم اما تنها چیزی که دستگیرم شده اینه که صدای اسپیکر گلکسی اس قوی تر از دیزایر اچ دیه. در بقیه زمینه ها من مطلبی نخوندم. اگه میشه لینکش رو بهم بدید.
    لینک اون تاپیک نصب برنامه رو هم بیزحمت بدید.
    خیلی ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان با گوشي آنلاينم (با dhd ) و اين امکان واسم وجود ندازه که تاپيک هاي نام بردرو لينک بدم. شما تو صفحه ي اصلي انجمن مي تونيد نرم افزار هاي اندرويد رو گير بياريد. مقايسشون رو هم از تو گوگل سرچ کنيد. لينک کلاهبرداري نصب برنامه هم تو همين زير انجمنه.
    خوب اطلاعات جمع کنيد بعد اقدام به خريد کنيد. اون فروشنده اي که گفت ۳ سال بيمه داره دروغ گفته چون بيمش ۱ سالست. 

14. 2 کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •