تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 132 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دوستان قمی شبانه رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان 8 بعمن دوره 3 ماهه شبانم تموم شد خواستم همون سرویس شبانه رو تمدید کنم برداشته بودند زنگ زدم گفتند یکساله دارند و سرویس قبضی یکی 3 گیگ ماهی 9 ت و یکی دیگه 14 تومن ماهی با 5 گیگ ترافیک بعد اتمام گیگ قط میشه !
    بماند حالا چند هفته پیش خواستم سرویس پاییز 93 ماله کسی بگیرم گفتند برداشتیم!معلومه چه خبر البته من از سرویس شبانم راضیم یه شب درمیون چند گیگ میگیرم! ولی چند روزی مونده از سرویسم میترسم زنگ بزنند بگن سرویست تعطیله

داره خودمونی میشه adhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    غار علي بابا

پيش فرض

کسی از وضعیت مخابرات تو بنیاد خبر داره؟
    قطعیش چطوره؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توجه توجه توجه !!!! - کلاه برداری 30 میلیاردی مخابرات قم!!!

.
    3 دقیقه وقت بذارید و این متن رو بخونید و آگاه باشید و حواستون رو جمع کنید تا گرفتار این دزدی بزرگ مخابرات قم و شخصی به نام " نوائیان املشی " نشید . به هر فردی هم که میشناسید خبر بدید تا گرفتار نشه ...
    .
    بعد از پیام یکی از شهروندان محترم به صفحه قم بر عکس و ارائه مدارک و مستندات ( کلیه مستندات اعم از فیلم و تصویر و صدای ضبط شده اپراتورهای اینترنت مخابرات قم و شرکت کلاه بردار سپنتا موجود و قابل ارائه هست ) متوجه شدیم ، شرکت مخابرات قم در اقدامی عجیب و به دور از انسانیت اقدام به کلاه برداری و دزدی آشکار از مشترکین قمی میکنه ...
    خلاصه قضیه اینطور هست که ابتدائا و در سایت اینترنت مخابرات ، و در سامانه 2020 توسط اپراتورها تعرفه هایی همانند شکل زیر به مشتری معرفی شده ، بعد از خرید اینترنت توسط متقاضی و واریز مبلغ ، در اقدامی عجیب تماسی از شرکت سپنتا ( شرکت ارائه دهنده اینترنت قم ) تماسی با مشتریان گرفته می شود ( تا کنون صدها مورد اعتراض و داد خواهی ثبت شده است ) و اعلام می شود ، تعرفه خریداری شده اصلا وجود ندارد !!!! و شما باید مبلغی ( از 86 هزار تومان تا 140 هزار تومان ) بر مبلغ قبلی خود اضافه کنید !!!! تا تعرفه جدید برای شما در نظر گرفته بشه !!! ( البته این دزدی برای افرادی که قبلا از شرکتهای دیگه ارائه دهنده نت خریداری کرده اند و اقدام به جمع آوری خط کرده اند ملموس تر هست ، چون اگر دوباره بخواهند به شرکت قبل برگردند باید مبلغی جهت رانژه کردن خط بپردازند )
    خیلی از مردم بیچاره و مظلوم قم مجبورن با این کار مخابرات مبلغی حدود 300 هزار تومان به حساب فردی به نام " نوائیان املشی " واریز کنند و با برخورد بسیار زننده توسط کارمندان شرکت سپنتا " واقع در باجک 2 ، رو به روی بانک انصار " مواجه میشوند !!!!
    با یک حساب سر انگشتی ، آقای نوائیان املشی با درخواست حداقل 30000 هزار مورد برای اینترنت قم ، سالانه مبلغی حدود 30 میلیارد ریال از مردم قم کلاه برداری میکنه و این کلاه برداری خاموش در حال دادگاهی شدن هست ، شما با خبر باشید و حواستون رو جمع کنید ....
    منبع: پیج قم برعکس( فیس بوکــــ)
    ===========
    بالاخره کم کم داره گند کارای این مخابرات قم در میاد!! ایشا.. این بهناد رو از مخابرات بندازن بیرون
    Last edited by and-roid2; 14-03-2015 at 20:06.

5. 7 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آمادگی شرکت مخابرات استان قم برای تامین سرویسهای مورد نیاز کلیه ادارات استان

آمادگی شرکت مخابرات برای تامین بسترهای ارتباطی و سرویسهای مورد نیاز کلیه ادارات استان
    معاون فنی شرکت مخابرات استان قم امروز با اعلام این خبر گفت : این شرکت با ایجاد زیرساختهای مناسب ارتباطی در سطح استان زمینه را برای گسترش ارتباطات (تلفن ثابت و همراه و سرویسهای دیتا) فراهم کرده است.
    سیدمحمود دیباجی در ادامه با اشاره به ایجاد 1400 کیلومتر فیبرنوری در استان توسط شرکت مخابرات استان قم گفت: تمامی ادارات و نهادهای استان قم میتوانند از این بستر جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات خود به مردم بهره مند شوند.
    معاون فنی شرکت مخابرات استان قم در ادامه افزود: این شرکت در اکثر شوارع اصلی شهر قم، لوله گذاری و کانالسازی به طول 289 کیلومتر را انجام داده است.
    وی در ادامه افزود: هم اکنون ارتباط بین 19 مرکز مخابرات شهری با مرکز سوئیچ تلفن همراه و مرکز سوئیچ بین شهری و ارتباط با 5 شهر استان (جعفریه، سلفچگان،کهک، قنوات و دستجرد) و 88 نقطه روستایی استان از طریق شبکه فیبر نوری است.
    سیدمحمود دیباجی ادامه داد: بمنظور انتقال اطلاعات بر بستر فیبر نوری ، سیستم انتقال بمنظور تامین E1 و STM1 و ظرفیتهای بالاتر و تجهیزات مترو اترنت با ظرفیت G10 گیگابیت بر ثانیه با قابلیت توسعه تا G100 گیگابیت بر ثانیه جهت بهینه سازی و توسعه CORE شبکه دیتا نصب و راه اندازی گردیده است.
    معاون فنی شرکت مخابرات استان به اقدام غیرکارشناسی برخی دستگاههای استان جهت اجرای فیبر در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به انجام سرمایه گذاریهای کلان و زیرساختهای ایجاد شده و اکیپ های فنی مجرب نگهداری هرگونه اجرای فیبر از سوی نهادهای مختلف در شوارع، از مصادیق موازی کاری بوده و هزینه های هنگفتی را بر بیت المال تحمیل میکند که همه ما وظیفه داریم از تحمیل اینگونه هزینه ها جلوگیری کنیم.

مخابرات قم اینقدر مزخرف که شهرداری رفته برای خودش فیبر نوری کشیده
    اینا هم دارن میسوزن
    چقدر این مخابرات مزخرف که هر اداره ای داره برای خودش فیبر میکشه

7. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان کسی مشکل کم شدن سرعت داشته تو این چند روز اخیر؟
    تو دانلود مشکلی نیست اما تو باز کردن صفحات احساس میکنم مشکلی تو DNS هست، با تاخیر زیادی شروع به لود کردن صفحه میکنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان کسی مشکل کم شدن سرعت داشته تو این چند روز اخیر؟
    تو دانلود مشکلی نیست اما تو باز کردن صفحات احساس میکنم مشکلی تو DNS هست، با تاخیر زیادی شروع به لود کردن صفحه میکنه!
    بله توی لود صفحات مشکل داره و پشتیبانی هم در حد هویج راه حلی نداره کسی؟

10. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من اینترنت شبانه ی رایگان می خوام، کدوم سرویس رو باید بگیرم؟

سرعت دانلود شبانه ی مخابرات قم چه طور هست؟

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام

من اینترنت شبانه ی رایگان می خوام، کدوم سرویس رو باید بگیرم؟

سرعت دانلود شبانه ی مخابرات قم چه طور هست؟
    سلام دوست عزیز.
    قبلا فقط سرویسای یک ساله شبانه رایگان داشت اما الان سرویسای سه ماهه با شبانه رایگان هم میتونی بگیری.
    سرعت دانلود هم اون چیزی که تو سایت خود مخابرات زده اینه که سرعت دانلود 256 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 32 کیلو بایت بر ثانیه اس ، اما من خودم سرعت دانلود شبانه ام حدودا 220 کیلو بایت بر ثانیه اس!
    تا اونجا که من میدونم بستگی به منطقه تون داره.
    اینی که میگم تو شبانه برای سرویس های سه ماهه رو اضافه کرده هم احساس میکنم برای مشتریای قبلیشه، اگه شما تازه بخوای سرویس بگیری فک کنم فقط یه ساله شبانه رایگان داشته باشه.
    چون تو سایت خود مخابرات فقط برای یک ساله های پیش پرداخت شبانه رایگان رو قید کرده و پس پرداختها!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما من تو پنلم برای تمدید سرویس سه ماهه شبانه رایگان رو دارم:

13. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    قبلا فقط سرویسای یک ساله شبانه رایگان داشت اما الان سرویسای سه ماهه با شبانه رایگان هم میتونی بگیری.
    سرعت دانلود هم اون چیزی که تو سایت خود مخابرات زده اینه که سرعت دانلود 256 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 32 کیلو بایت بر ثانیه اس ، اما من خودم سرعت دانلود شبانه ام حدودا 220 کیلو بایت بر ثانیه اس!
    تا اونجا که من میدونم بستگی به منطقه تون داره.
    اینی که میگم تو شبانه برای سرویس های سه ماهه رو اضافه کرده هم احساس میکنم برای مشتریای قبلیشه، اگه شما تازه بخوای سرویس بگیری فک کنم فقط یه ساله شبانه رایگان داشته باشه.
    چون تو سایت خود مخابرات فقط برای یک ساله های پیش پرداخت شبانه رایگان رو قید کرده و پس پرداختها!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما من تو پنلم برای تمدید سرویس سه ماهه شبانه رایگان رو دارم:

سلام

به این ترتیب برای داشتن شبانه رایگان، باید سرویس پیش پرداخت یکساله (96 گیگ) با سرعت 1 مگ بگیریم که میشه 210 هزار تومان، که برای من گرون هست. سرویس ارزون تری نیست که ترافیک کمتری داشته باشه، چون من دانلوهامو شبها انجام می دهم و در طول روز به ترافیک زیادی نیاز ندارم که لازم باشه براش این قدر هزینه کنم.
    راستی سرویس شما 1 مگ هست؟ سرعت روزانه چقدر هست؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •