مبارکتون باشه /
اگر تنظیمات gprs درست باشه علامتش بالای صفحه کنار آنتن میاد . شما از یک بروزر دیگه استفاده کن مثل دلفین یا اپرا مینی مشکلت حل میشه .
چند قیمت خریدی از کجا ؟
مبارکتون باشه /
اگر تنظیمات gprs درست باشه علامتش بالای صفحه کنار آنتن میاد . شما از یک بروزر دیگه استفاده کن مثل دلفین یا اپرا مینی مشکلت حل میشه .
چند قیمت خریدی از کجا ؟
بامرام جان چرا اذیت میکنی داداشپیغام خطا که واضح هست . شما باید ویجت رو تو یک صفحه که کاملا" خالیه بزاری . چون تمام صفحه رو پر میکنه و جا نداره این پیغامو میده .
دمت گرم پسر...من نمیدونستم این قدا دیگه جا میگیره
یک آدم با مرامپیدا میشه بهم لینکای دانلود و آموزش نقشه آفلاین(که با gps کار میکنه و سرعتم نشون بده) که رو دیفای کاملا اوکی شده رو بزاره اینجا
ممنونم![]()
من از طبقه پنجم پلاک 523 خریدم 455 متاسفانه اهل چونه زدن نیستم شاید کمتر هم میدادن
الان system version من 2.59.0 هست مشکلی برای روت کردن و فلش کردن به 2.51.0 نداره؟
من از این روش برای gps دیفای استفاده کردم کاملا جواب میده، خیلی هم باحاله! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من درباره این گوشی یه اطلاعاتی میخوام
صداش چطوره دوربینش
اندرویدش بروز رسانی میشه
قطب نما داره
بازی خوریش و برنامه اش زیاده یا نه من زیاد با gps میکن یه چیزای مثل اوی ای نوکیا داره یا نه
Last edited by khelane; 05-04-2011 at 22:29.
صداش خوبه (زیاد بلند نیست) ولی واقعا با کیفیتیه
آره تا آخر همین ماه آپدیت رسمی 2.2 واسش میاد
برنامه قطبنما واسش هست ولی من امتحان نکردم
بزنامه و بازی واسش اینقدر هست که نمی تونی همشو امتحان کنی! gps ش هم طبق گفته ی دوستان واقعا عالیه....
در کل به نظر من از خرید این گوشی پشیمون نمیشی..........
من قطب نما نصب کردم روش (super compass) ولی میگه باید کالیبرش کنی، هر چی هم سعی میکنم نمیتونم کالیبرش کنم!
کسی میدونه چطور کالیبره میشه؟
اخر راهی واسه اجرای جاوا نسیت برنامه بانکها رو لازم دارم یه راهی هم بود که واسه گوشیهای روت شده است برنامه java runner هم که رو دفی اجرا نمیشه
با سلام خدمت تمامی اساتید
یکی از دوستان من این گوشی را خریده و هنگام کار با بولوتوث با پیغام Unknow مواجه میشه .
فکر میکنید مشکل این گوشی چیه ؟
با تشکر از تمامی شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)