!!!!!!!!!
VB100 Results
!!!!!!!!!
VB100 Results
ینترنت سکیوریتی شامل فایروال وانتی ویروس و.... می شه
پس فقط نصب اینترنت سکوریتی کافیه و امنیت ایجاد میکنه ؟!اگه انتی ویروس هم داره . پس باید بزنم و نود 32 عزیزمو پاک کنم ؟
![]()
کاربر santamove به چیزایی که باید اشاره می کرد اشلره کرد پشت تمامی این سایت های تست مافیای قذرت قرار داره هر که باج بیشتری بده اوله
خودتو هم اشاره کردین که اصلا در مورد شرایط ازمایش چیزی نگفتن لا اقل بگن تو چه زمینه ای رد شده تا خودمون دستی تستش کنیم
به یتد داشته باش که دوران دیتابیس خیلی وقته به سر اومده این بحثی هم که شما کردین قدیمیه مهران جان جواب های خوبی دادن همین تاپیک رو مرور کنی همه چی دستت میاد
اون انتی ویروسی که بر فقط بر اساس دیتا بیس سنجیده بشه عین روز روشنه که جلو ویروس های جدید هیچ حرفی برای گفتن نداره
در ضن یادت باشه که کومودو یکی از قویترین دیتابیس ها رو داره
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
شما با یه دو سه تا ویروس اون نود 32 عزیزت رو امحان کن به حدی ازش متفر می شی که درجا پاکش می کنی
اين حرفاي بچه گانه رو بزاريد كنار.
هيچ چيز مخفي در اين سايت وجود نداره و نحوه آزمايش با تمام جزيياتش در اختيار اعضاي پولي سايت قرار ميگيره.
VB100 معتبرترين تست و گواهينامه براي آنتي ويروسهاست.
براي اطلاع از جزييات آزمايش و Sample ها بايد عضو پولي سايت باشيدو تمام شركتهاي آنتي ويروس يك عضويت پولي در اين سايت دارن . تمام جزييات تست رو اعضاي پولي ميتونن ببينن.
شما اگه قبلا تاپيك هاي منو دنبال ميكرديد ، ميديد كه شركت Avast قبلا گوشه اي از جزييات تست و مقايسه اون با Norton رو قرار داده بود.
گاهي وقتا تعصب چه ميكنه !
Last edited by outpost; 12-12-2010 at 10:14.
درود.
دوست عزیز.
خدا روزی شما را یکجا دیگه حواله کنه.
شما همونی نبودید که زمانی که من از کسپر استفاده میکردم
میامدیم رو اعصاب من و هی میگفتی کسپر بده
برو اتوپست بنصب.
من از اتوپست خوشم نمیاد.
اگر هم ویندوز من ویروسی شد نترس من خودم وین عوض میکنم.
حوصله ادم را شما میبرید.
چقدر تعصب کورکورانه.
من با کمودو یا همه انتی ها راحتم اگر هم هکم کردن شما اصلا ناراحت نشو چون چارتا اهنگ
وفیلم وعکس کش ميرن.
اقا شما با اتوپست صفا کن تا ویروسی نشی.
من وامثال من از كمودو و بقیه استفاده میکنیم تا ویروسی شیم.
دوما این شرکت هرسال یکی را به قید قرعه اول میکنه.
چند ماه پیش کسپر بود الان نود ودوماه دیگه یکی دیگه.
اصلا من نمیدونم ویروس چیه هکر چه کسیه.
انگاری اشنا میان
ولی باید یکم دیگه تلاش کنم تا خوب به ذهنم بیارمشون.
روز جهانی ویروس را به تمام رقبایمان تبریک میگوئیم .
به شما و شرکت اتوپست هم تبریک میگم.
موفق وپیروز باشید.
Last edited by Karkas20; 12-12-2010 at 12:22.
میگم دوستان دعوا نکنید یکی جواب بده لطفا میخوام نصب کنم کومودو رو![]()
با سلام
دوست عزیز به عکس زیر دقت کنید :
حالا با وجود اعداد ارقام بالا شما میگید که database کومودو قدرتمند نیست؟؟؟
من نمیدونم شما چه اسراری دارید comodo interner security را ضعیف معرفی کنید.
شما هر ویروسی را که دوست دارید لینک دهید من antivirus کومودو را disable می کنم وان ویروس را اجرا می کنم در صورتی که من ویروسی شدم حق با شماست(که چنین چیزی در کومودو ممکن نیست).
به نظر من این دلیل نمیشه که فلان شرکت فلان ضد ویروس را بهترین معرفی می کند. اگر بخواهید این گونه حساب کنید پس ضد ویروس ماکروسافت باید بهترین باشد در صورتی که چنین نیست.
به امید روزی که هیچ کس با تعصب قضاوت نکند
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 12-12-2010 at 11:27.
کومودو بدون تکیه بر دیتابیس و آنتی ویروس ،هم از پس جدیدترین و پیشرفته ترین بدافزارا برمیاد،
کومودو خیلی هوشمنده،
در ضمن کومودو با استفاده از تکنولوژی کلاد کامپیوتینگ(پردازش ابری)،تمامی فایل ها رو به هنگام اسکن با جامع ترین دیتابیس جهانی هم تطابق می ده(در پشت پرده) و و خلاصه محال می دونم بتونه بدافزاری از دستش فرار کنه....
در ضمن لطفا" دیگه دوستان با افرادی که می خوان جنجال کنن و levelتاپیکو بیارن پایین،صحبت نکنن
××××من آنتی ویروس +فایروال+دیفنس پلاس کومودو رو disable می کنم و اونوقت هر ویروسی که بگید باهاش اجرا می کنم،اگر شما هم دوست دارید،با کلمات بازی نکنین و سوئیت مورد نظرتونو بیارین وسط یه دوئل جدید بکنیم،
درسته قبلنا هم این کارو به دفعات انجام دادیم...
Last edited by santamove; 12-12-2010 at 11:49.
درود.
شما فايروال ويندوز را خاموش كنيد.
بعد طبق اين راهنمايي فايروال كمودو را فعال كنيد.http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467930&postcount=113
لينك بعدي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)