livetv
خواستی پی ام بده
livetv
خواستی پی ام بده
دوستان مخابراتی شنیدم قطعی مخابرات زیاد شده درسته؟
نه قطعی نداره![]()
از بس حجم اضافه از پارس آنلاین خریدم تصمیم گرفتم از مخابرات بگیرم.جالبه این ماه هزینه اش 20 تومن بود که من تا حالا 41600 پول حجم اضافه دادمفقط یه سوال.چند بار هم جوابشو دادین.البته بعضی مواقع گفتین خوبه و بعضی مواقع هم گفتین بده.در راه رضای خدا
بگین از پینگش و سرعت دانلودش در کل راضی هستین یا نه ؟ برای خود من الان توی ماه شاید دو یا سه بار پینگم از 240 تا بره بالا.پینگ برای من خیلی مهمه.میترسم اگه یه مگ یا دو مگ بگیرم پشیمون بشم و بدبختی قطعی و رانژه شدن رو هم الکی بکشم وآخرش هم هیچی..خواهشا دقیق بگین که از چاله پارس به چاه مخابرات نیفتیم
من مرکز مخابرات خاک بر سر ولیعصر هستم
Last edited by .s.a.e.e.d; 22-08-2011 at 06:42.
یه خورده من شبا ساعت 1 به بعد با کاهش سرعت مواجه میشم نمیدونم چرا اینجوریه؟![]()
این دوست عزیز درست میگن من 512 حسابگر دارم گاهی قطع میشه درست اما با سرعت 180 دانلود میکنم شبا هم بین 60 تا 70.از بس تناقض راجع به مخابرات شنیدم جرات نمیکنم بگیرم
محدود یا نامحدود؟
من از سرعت دانلودش راضیم سرویس 512 خدایی کمتر از 64 نیومده اما از پینگ یه تست میزارم که خودت قضاوت کنی
این رو هم بگم بوده پینگ بره اطراف 500 600 نمونش همین دیروز تقریبا 600 بود ................
نه بابا محدود اگه نامحدود اینطوری بود که غمی نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by holyboy; 22-08-2011 at 10:59.
توی روز پینگ میره بالای 400 ، ولی شبا معمولا از 150-160 بالاتر نمی ره ، ما هر شب با دوستان بدون هیچ مشکلی battlefieldheroes بازی می کنیم
در مورد سرعت دانلود هم ، پهنای باندی که به شما میدن اشتراکی نیست ، من تا حالا نشده با سرعت کمتر از 60 دانلود کنم (512kbps)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)