دوستان کسی نقشه جای پرها و ... رو نداره بذاره ؟
دوستان کسی نقشه جای پرها و ... رو نداره بذاره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو موقع نصب این بسته میگه که به نسخه Limited Codex Edition ارتقا یافت
عزیز نقشه اونهارو خیلی راحت میری از paintshop ها میخری....
آقا کسی راهنمایی واسه حل معما ها پیدا نکرده؟
واسه جای flag ها چطور؟
میدونم که نقشه جای اونهارو هم میخریم ولی بعضی هاشون توی این مراحلی هست که میریم واسه این گرگ نماها ولی نقشه ای واسه اونها نیست...
منم فقط یه پرچم borgia رو پیدا نکردم هنوز...
وتا پیداش نکردم نمیخوام بازی رو تمام کنم تا کامل تمام بشه...![]()
Last edited by plsboy; 03-04-2011 at 12:46.
پیداش کردم...
آقا کسی تونسته این پرچم رو بگیره؟
من یه باگ از بازی پیدا کردم...
نمیشه به سمت این میله پرید و گرفتش...
عجب ضدحالی...
اینم save من هر کی میخواد بره تست کنه!!!!!!!
برید حالشو ببرید که تا اینجای بازی که 83% رو رفتم همه چیز sync هستش و تمام mission ها انجام شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما شما وقتی میخوام بپری جهت هم میدید فقط کلیک سمت راست با Space کافیه که درست بپره....
سلام.ميخواستم بدونم چطور ميشه بازي رو 100 درصد تموم كرد؟من تا 78 درصد رفتم و ديگه ماموريتي نمونده كه انجام نداده باشم.(همه ي ماموريت ها رو در rosa in fior va barracks va thievs guild ) در ضمن همه ي feather ها رو جمع كردم(ولي نفهميدم كه اين ها به چه دردي ميخورن يا چه چيزي رو اتلاك مي كونه) و borgia flags va tresure مونده.لطفا يه نفر يه راهنمايي جامع در مورد چگونه 100 كردن بازي بگه.ممنون.
عزیز اگه جهت ندی که اصلا نمیپره...
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
میتونی save من رو برداری . حالشو ببری چون فقط مونده این پرچم و یه secret location که گرفتن زره romulos هستش و بقیش هم ماموریتهایی که توی جریان اصلی بازی که باید حتما بری...
همه treasure ها و چیزهایی که میشه انجام داد رو رو تمام کردم...
البته یه shop quest هم مونده چون نتونستم چیزی به نام aconite پیدا کنم که بدم به یه دکتر...
Last edited by plsboy; 03-04-2011 at 12:55.
ممنون.ولي ميخوام يه نفر يه راهنمايي جامع كنه تا خودم بتونم بازي روتموم كنم.
بچه هاسلام
چه پایان بدی داره!
آخرش چی میشه بعد از اینکه لوسی روبا خنجرمخفی میزنه؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)