شخصا حاضرم با گرفتن فیلم به شما نشون بدم که یک دونه آنتن هم ازش کم نمیشه![]()
شخصا حاضرم با گرفتن فیلم به شما نشون بدم که یک دونه آنتن هم ازش کم نمیشه![]()
کسی هیچ اطلاعی نداره ؟![]()
دوستان بحث انتن دهی به کجا رسید!!!!!!!
خوبه!!!بده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من كه اين گوشي رو ندارم ولي يكي از دوستان داشت ما كه هر چي ور رفتيم خداييش آنتن كم نشد سيم كارت هم همراه اول بود اينا همش شايعه هست مگه ميشه 3GS مشكل نداشته باشه بعد تو اين گوشي همچين فولي بكنن؟در ضمن تو اينترنت يه سرچ بزن راجع به آزمايشگاه سياه اپل تا ببيني چقدر رو آنتنهاي گوشي اپل كار كرده.
خوب دوستان کسایی که دارن یه 20 ثانیه اون قسمتو نگه دارن فیلم بگیرن که بقیه ببینن که اینجوری هست یا نه
تا الان 1000 بار از دوستان خواهش كرديم كه اين بحث رو ادامه ندنچون هميشه به جنجال كشيده شده و باعث دلخوري چند تا از دوستامون شده
براي روشن شدن موضوع اين فيلم 3 مگابايتي رو دانلود كنيد . فارسي هم هست
http://www.box.net/shared/t9uxh6f0no
دوست عزیز من با کمک آقا پیمان دیروز خریدم
ولی چون امکان آپیود فیلم با حجم بالا نداشتم چیزی نگفتم وگرنه من الان 1 دقیقه هست که کل گوشیو با دستم پوشوندم ولی آنتنش نمیپره
منم شخصاً براتون فیلم میگیرم میزارم روی سایت
بزودی
دوستان بخدا قصد جنجال ندارم
به هر حال عذر میخوام
فقط میخوام بدونم واقعا خرید درستیه یا نه؟!!!!
تشکر.
خیر ، بنده آیفون 4 ندارم ولی سعی میکنم اطلاعات برزوی در موردش داشته باشم!
ضمن اینکه حل شدن مشکل آنتن دهی چیز کوچیکی نیست که وقتی فرضا رفع شد منو شما بی خبر بمونیم!
خیلی ها میگن این گوشی همچین مشکلی نداره ولی خیلی های دیگه هم میگن همچین مشکلی داره...
به هرحال این خودش نشون میده هنوز آنتن دهی اولویت اول بررسی خیلی از کاربرا واسه خریده آیفونه!
هرکس نظری داره...
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
با تمام این تفاسیر من قبلا هم گفتم ، الانم میگم!
با علم به اینکه آیفون 4 همچین مشکلی داره بازم حاضرم به جای 3 جی اسم ازش استفاده کنم چون احساس میکنم مزایاش خیلی خیلی بیشتر از معایبشه و از طرفی خیلی راه ها هست برای حل مشکل آنتن دهی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)