والا تا اونجایی که من میدونم، با نمودار ون هیچ چیز اثبات نمیشود بلکه به عنوان شهود برای درک بهتر اثبات استفاده میشود.![]()
جناب پاکر این مخصوص شماست. لطفاً عنایت داشته باشید!![]()
پس چه طور ما توی ریاضی 1 و ریاضیات تکمیلی - جبرانی با این روش حکم ها رو ثابت می کردیم...
فکر کنم تو کتاب نوشته بود...
راستی هر 3 تا معلمامون هم با این روش آ منهای ب مساوی آ اشتراک ب پریم یا ....رو ثابت می کردند...
![]()
کسی راهحل پیدا کردن وارون y=x^3+x رو داره؟
یه تاپیک واسهش دیدم کسی جواب درست و حسابی نداده بود.
آن جملات متناهی اند و يک چيزی شبيه اين قضيه هستند:
راهنمايی خود مسأله:
![]()
Last edited by the dead; 11-12-2007 at 19:29.
والا دبیر سال اول ریاضی ما که ریاضی تکمیلی اصلاً بهمون درس نداد و بجاش همون ریاضی 1 رو کار کرد. اما وقتی که ریاضی 1 کار میکرد، اصلاً با نمودار ون هیچ چیز رو برامون ثابت نکرد.
شاید دبیر شما از همه جا بیخبر بوده و فکر کرده نمودار ون هم اثبات میشه!
ان شاء الله یکم که بزرگتر شدید () و رفتید سال سوم، توی کتاب جبر و احتمال اصلاً میفهمید که اثبات برای مجموعهها چگونه هستند.
معمولاً برای اثبات تساوی دو رابطه بین مجموعهها، یا با استفاده از جبر مجموعهها (مجموعه قضیههایی که قبلاً اثبات شدند و اعمالی همچون اشتراک، اجتماع، متممگیری، تفریق و ....) اط یک طرف تساوی به طرف دیگر میروند یا از هر دو طرف پیش میروند تا برای هر دو به یک عبارت برسند یا ثابت میکنند هر عضو از سمت راست، عضوی از سمت چپ (سمت راست زیر مجموعه سمت چپ) و هر عضو از سمت چپ، عضوی از سمت راست (سمت چپ زیر مجموعه سمت راست) است و از این دو نتیجه میگیرند که دو طرف برابرند. (اگه نفهمیدید چی گفتم، مشکل از شما نیست. مشکل از گفتن بنده هست!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)